Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

Ha jól emlékszem te írtad itt fórumon régebben hogy autós boltban vettél olcsón az idomhoz rögzítő bolhát/ patentet. Ha ez így van le tudnád írni pontosan milyen kocsihoz való volt?

Előre is köszi
Én itt a Sportmotor aprójában vettem új TCX csizmát. Az Aunerben 50 ezer volt, ott felpróbáltam melyik méret kell, meg milyen kényelmes, aztán megrendeltem a sráctól 25 ezerért. Azt hiszem Bajáról jött a cucc.
Szóval érdemes itt az aprókat bújni!
Túráig szeretnék venni egy csizmát, olyan 30-at szánok rá, van valami tippetek?
Nekem biztos nem lesz munkanap :-)

link
Banyek, erre én is mentem volna, all inclusive szállás.
Persze az időpont szokás szerint nem jó, pedig már mennék veletek is vmerre. 19-én elvileg még Erdélyben leszek, 24-én meg a főnökasszony van szabin, ergo én nem lehetek.
Azt azért tudjátok gondolom, h 24 az munkanap.
Útfejtő tanpálya.
Nem, nem estem el...
Telefonról nem egyszerű képet csatolni
És a kép:
Hát lehet hosszabb úton megyek, az autópályát inkább hanyagolnám. Túl egyenes az út és a jobb kezem félek megint elszabadul...

Erről jut eszembe, ezt nézzétek! Győr mellett fotóztam:
Nem célszerű túra előtti nap bebaszni. :
Ha M1-en jössz, akkor Tatabányán csatlakozok majd hozzád.
Ír pub?

Csesszétek meg, odamegyek én is előtte nap.
Sajnos még nem, mert a Gyula karate táborban van ezen a héten ( valami japán erdő közepén lehet, ahol nincs internet )és őt meg akarom várni, hogy nyilatkozzon.

De ha sürgős, akkor felhívhatom...
fasza, akkor engem beírhatsz. ha esetleg kap szabid a csajé és jön akkor 2 fő. de úgy is egymáson alszunk :-)

De ez akkor érvényes ha szombaton megyünk
ár csak a malájq..ák hiányoznak.
Nemtom mit értesz all inclusive alatt, motormosás, masszázs happy finish-sel nincs benne az tuti :) Minden más (ágynemű, kajapija stb.) biztosított!
Extrák: Frankó ír pub kemencében sült pizzával a szomszédban, motortárolás a garázsban, érkezés idejétől függően fürdés a gyönyörű, szomszédos osztrák tóban (asszem 6tól még mindig ingyenes), aki bp-ről elötte nap indul, csatlakozhat hozzám.
Srácok, az eldőlt már, hogy 19 vagy 24? Szabadság miatt kérdem.
Hogyne még a zöldséged is lemosódik éjszaka az udvarban. :D
all inlcusive-ba?

Egye fene buryék jöhetnek még
Bury akkor kiestél!
Én nem beszélgem költségekről, nem értem a kérdést ;)
Aki nem értené, 2 szobát összesen 4-5 fő befogadóképességgel az említett túrához biztosítok Kőszeg mellett (Bozsokon)
Feltétel: CBR :)
Én szerintem megyek. Barátnőm szabit próbál intézni mert ő szombaton délelőtt dolgozik.

Milyen költséggel kell számolni?