Ha jól emlékszem te írtad itt fórumon régebben hogy autós boltban vettél olcsón az idomhoz rögzítő bolhát/ patentet. Ha ez így van le tudnád írni pontosan milyen kocsihoz való volt?
Én itt a Sportmotor aprójában vettem új TCX csizmát. Az Aunerben 50 ezer volt, ott felpróbáltam melyik méret kell, meg milyen kényelmes, aztán megrendeltem a sráctól 25 ezerért. Azt hiszem Bajáról jött a cucc.
Szóval érdemes itt az aprókat bújni!
Banyek, erre én is mentem volna, all inclusive szállás.
Persze az időpont szokás szerint nem jó, pedig már mennék veletek is vmerre. 19-én elvileg még Erdélyben leszek, 24-én meg a főnökasszony van szabin, ergo én nem lehetek.
Azt azért tudjátok gondolom, h 24 az munkanap.
Sajnos még nem, mert a Gyula karate táborban van ezen a héten ( valami japán erdő közepén lehet, ahol nincs internet )és őt meg akarom várni, hogy nyilatkozzon.
Nemtom mit értesz all inclusive alatt, motormosás, masszázs happy finish-sel nincs benne az tuti :) Minden más (ágynemű, kajapija stb.) biztosított!
Extrák: Frankó ír pub kemencében sült pizzával a szomszédban, motortárolás a garázsban, érkezés idejétől függően fürdés a gyönyörű, szomszédos osztrák tóban (asszem 6tól még mindig ingyenes), aki bp-ről elötte nap indul, csatlakozhat hozzám.
Én nem beszélgem költségekről, nem értem a kérdést ;)
Aki nem értené, 2 szobát összesen 4-5 fő befogadóképességgel az említett túrához biztosítok Kőszeg mellett (Bozsokon)
Feltétel: CBR :)
Ha jól emlékszem te írtad itt fórumon régebben hogy autós boltban vettél olcsón az idomhoz rögzítő bolhát/ patentet. Ha ez így van le tudnád írni pontosan milyen kocsihoz való volt?
Előre is köszi
Szóval érdemes itt az aprókat bújni!
link
Persze az időpont szokás szerint nem jó, pedig már mennék veletek is vmerre. 19-én elvileg még Erdélyben leszek, 24-én meg a főnökasszony van szabin, ergo én nem lehetek.
Azt azért tudjátok gondolom, h 24 az munkanap.
Telefonról nem egyszerű képet csatolni
Erről jut eszembe, ezt nézzétek! Győr mellett fotóztam:
Csesszétek meg, odamegyek én is előtte nap.
De ha sürgős, akkor felhívhatom...
De ez akkor érvényes ha szombaton megyünk
Extrák: Frankó ír pub kemencében sült pizzával a szomszédban, motortárolás a garázsban, érkezés idejétől függően fürdés a gyönyörű, szomszédos osztrák tóban (asszem 6tól még mindig ingyenes), aki bp-ről elötte nap indul, csatlakozhat hozzám.
Egye fene buryék jöhetnek még
Aki nem értené, 2 szobát összesen 4-5 fő befogadóképességgel az említett túrához biztosítok Kőszeg mellett (Bozsokon)
Feltétel: CBR :)
Milyen költséggel kell számolni?