Valaki hozzáértő segítsen légyszi a linken melyika vezetőpersely és a csúszópersely? És még az lenne a kérdés, hogy az FS meg az F4 cuccok ebben az esetben megegyeznek-e? Itthon 16 ezer ft ez a zsebben elférő cucc.
Sajnos aznap én nem tudok menni, pedig még szabadságot is kaptam.
Viszont már így is két programlehetőség közül kell választanom, mert vagy esküvőre megyek vagy legénybúcsúra.
Az időpont majdnem végleges, ezért kérem, hogy próbáljátok magatokat szabaddá tenni addigra. Valószínűleg ez munkanap, dehát nyár van, meg ugye szabadságot is adnak jobb helyeken.
Mosonmagyaróvár felé mentünk, aztán vissza már sötétben jöttünk. Abdánál volt a legdurvább a helyzet, a lámpa fényénél olyan volt, mintha szakadna az eső, csak rovarokból.
Amúgy mi is el akartunk menni a Dunakanyarhoz szombaton, de olyan elviselhetetlen volt a hőség, hogy inkább a közelben maradtunk strandolni.
Nagyobbra váltás miatt megválnék szeretett 600F4-emtől. Ha érdekel valakit, az alábbi linkre kattintva megnézheti. http://www.kepesmotor.hu/honda...
A gép hibátlan! Naná, hiszem egy Honda :)
Köszönöm
Habár én azt kérdeztem Ő mire gondolt.
Valószínűleg én több millió forintot várok érte, ebből veszek majd motort, és tervezek családot. Javaslom látogasd sűrűn az alkatrész adok veszek topikot és szólj be minden rozsdás, kivénhedt, elgyötört, kidobásra való alkatrészt pofátlan áron árulónak.
Most már biztos nem adom oda ingyen, de lehet visszarakom a többi közé és mindenki boldog, mert ilyet nem igazán fogsz máshol találni.
Elég sokat szólogatsz be mostanában mindenhol, minden rendben ? Cerka áll ?
Nekem 2-3 évvel ezelőtti infom az volt, hogy nem kvalifikálták magukat tovább arra, hogy hivatalos Honda dealer/szerviz lehessenek. De a www.takober.hu most is él.
Egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsojjaki.
Embörök, a Honda Takober megszűnt?
Többektől hallottam, h eléggé normálisak és akartam ajánlani az egyik srácnak, de a honlapjuk nem műkszik és ha jól néztem, akkor a Honda Márkakereskedők között sincs már.
Alkatrész