Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóljatok időben, szállást tutira vehetitek. Én ott leszek előtte és utána is. Esti szalonnázás is várható :)
Eltévedni kötelező.............a legviccesebb.
Pláne ha nem te mész elöl.
Legutóbb itt sikerült.
De tuti mindenhol fogok eltévedni ahol megfordulok.
Azt hiszem a napokban kimegyek a közelben lévő szerpentínre gyakorolni, nehogy én tartsam fel a bandát. :) Én is csak 5000km-nél tartok.
amikor először mentem elől kb 10-12en mentük akkor én is kurva sokat néztem a tükröt. előzni meg úgy, hogy más is beférjen.

meg megálltunk kérdezgettem, hogy jó a tempó stbstb.

meg ugye ciki eltévedni is :-)
persze de ezt tudja mindenki. Mi sokat szoktunk csapatban menni.

Mondjuk mi már össze vagyunk szokva és így sokkal könnyebb. Már a fejmozgásból látom, hogy előzés lesz stb

úgy is kialakul majd. Van valakinek motorra szerelhető kamerája?
Eddig 2x mentem elöl de nem szimpi.
Hátul viccesebb és Nekem jobb érzés.
Ha úgyvan lemaradok ha nem akkor meg mégjobb.
Elöl nagyon sokmindenre kell figyelni. Fárasztó.
így van.
Ennyire azért nem egyszerű, te is tudod. Vannak bizonyos szabályok.

Cikcakk alakzat, ( kivéve kanyarban) balra kitartott kézzel jelzünk, ha lehet előzni, stb.
Mindenesetre szerintem itt senki nem az eszetlen fajtából való, úgyhogy nem lesz gond.
Én még mindig rossinak drukkolok. lorenzo nagyon nem szimpi. pedrosa se nagyon. márkez fasza azt el kell ismerni.
Mindenki figyel a mögötte lévőre aztán csá. együtt jöttünk együtt megyünk elv legyen aztán csá. nem kell túlizgulni. úgy néz ki megyek barátnőmmel. nem kell beszarni. nem leszünk lassúak. nem biztos, hogy jön. meg még hatesszal bizniszelni kell.
"Marquez én vagyok, csak frissített változat. - Az új modell. "
- Valentino Rossi

(hatalmas arc Rossi, és újfent nagyon szimpatikus. :)
Jó, csak én se vittem még 8 embert. Kicsit izgulok...

Majd figyelünk egymásra.
mi a matek?
Én lehet igényt tartanék egy előttire, hogy ne fáradtan vágjak neki a túrának.
Szerintem felesleges ekkora felhatás 7 motorért.
Ilyen bontást akkor láttam mikor Teplice felé voltunk vagy 30-an.
És a leglassabb meg a leggyorsabb ugyanakkor ért be.

Annyira sokféle lesz hogy 3-an is széthullhattok.

Elöl olyan menjen aki tudja az utat.
Meg hátul is.Csak neki elég húzósnak kell lennie.
Oszt a töltelék meg igazodik.
Jó ötlet.
Na, jól van, leszünk páran. Ha mindenki eljön te vagy a hetedik.

A korábbi túrán való aktív részvételed miatt a jelentkezést természetesen elfogadjuk.

Ha viszont még többen lennénk, akkor valószínűleg 4 fős csoportokban lenne célszerű haladni.

Csinálunk egy gyors meg egy lassú (kevésbé gyors )csoportot, adott ponton meg bevárjuk egymást.
Ez most nem vicc.
Ha összejön a túra, pár messzirőljött gurulótársnak tudnék Kőszegtől 10km-re egy gyönyörű határmenti faluban szállást biztosítani (előtte és utána is) ha igény van rá.
Hali!

Kb. 2 hónapja nem látogattam a fórumot, erre ma felnézek és látom, hogy valami készülődik!
Én szerintem megint részt vennék az osztrák túrán, mint tavaly. Csak valaki hozzon GPS-t!
A 24. szombat viszont nekem nem jó, mert esküvőre vagyok hivatalos, szóval, ha ezt választjátok, akkor majd legközelebb csatlakozom.
szerintem rápróbálok. ha kényeskedek akkor sose fogok elmenni. közelebb meg úgyse fogok költözni a határhoz mostanában.

tegnap mentem a krosszal csak egy kirándulóst. rövidgatya, poló.
Végig ki a gáton, be az erdőbe. másik oldalt ki az erdőből visszanézek a gát még mindig porol :-) ilyenkor nem jó vele menni. egyedül még csakcsak de ha ketten megyünk akkor a lassabb szopik.

majd lefényképezem mert jól néz ki, hogy km hosszan 2 méter magas porfelhő van.
akkor majd ott tali. bár én szokásosan késni fogok szerintem
én mol-os kártyám van amivel 10ft kedvezmény van :-)
de a kagylósból kevesebbet eszik.
kerülsz egy kicsit és mindjárt lesz 500 abból is.
Kőkemény endúrósok nem panaszkodnak.
Szia.
Én vagyok az. Nagyon szarul vagyok. Óriási harc dúl bennem az események miatt, de tudnom kell hogy mit akarok kezdeni az életemmel. Még nem tudom, hogy képes vagyok e, vagy egyáltalán akarok e motorozni. Sok minden kavarog a fejemben amit nem tudok megosztani veled, mert ez a fórum túl kicsi hozzá. Ezt másképp nem tudom tisztázni magamban, csak akkor ha egy kis időre is, de visszaülök a motorra.
Szóval igen, megyek pénteken bójázni
Szerezz egy benzinkártyát, aztán enyémet is tankolhatod.