Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy Honda CBF600s tipusú motort. Sajnos csak a2-es jogosítványt tudom lerakni. A motort ugye le kell fojtani... Sajnos csak 25 kw-ra tudjak visszafojtani. Na szóval ha nekem lemuszakiztatjak 25 kw ra, és ha én utána kivetetem akkor mennyi az esélye hogy megbukok vele? Ki ellenőrzi ezt?
Ez nyilván így van, tehát két lehetőséged maradt: vagy megrendeled a kesztyűt látatlanban, esetleg lebeszéled a bolttal előre, hogyha nem stimmel, akkor visszaküldöd, és cserélik nagyobbra vagy kisebbre.
A másik, hogy felutazol Pestre és felpróbálod.
Költséget tekintve szerintem ugyanaz a kettő, ha viszont jó a méret, akkor spóroltál valamennyit.
Ez mind ok de mikor sisakot vettem akkor is parás volt mert olvastam tesztet hogy volt amelyik S méretű volt gyárilag de M esnek felelt meg és pont ez fordítva is,szerintem kesztyűnél is van eltérés a mostani shox kesztyűm XL es és ez tökéletes méret csak lehet más kesztyűben meg nagyobb vagy kisebb ugyan ez a méret.
Direkt veszem a rövidet. Bejárok motorral, napi kétszer felöltözni-levetkőzni jobb a rövid.
Régen jobban biztonságmániás voltam, a boltig is beöltöztem bőrruhába, 50.000 km után már kicsit lazult a stílus, most már csak pályára megyek teljes harci díszben.
Azért egy wintex kesztyű nem neve nincs kesztyű olcsóbban is vannak nagyon jó márkák pl neken nem 50 meg 100 eres csizmám van csak egy prexport anno 30EFt ért vettem nem tudom ismered e a márkát mert elég jó márka és a lábam meg védte.
Én azért vettem ezt, mert ez volt az egyetlen, aminek az ujjaiban puha szivacs "protektor" van, és nem nyomta a kezemet, amikor rámarkoltam a kormányra. Pedig sokat kipróbáltam én is. És a ruhám is spyke, meg színben is tökéletesen passzol. Ez a negyedik szezonja, mondjuk a tenyerén meg a mutatóujjnál már lyukas, de a következő is pont ilyen lesz. Ja és az ujjak közti rész is perforált.
Spyke-t megnézem.Van valami kedvezményem náluk asszem.
Csak legutóbb olyat vettem ami kissényom...........mondom majd kitágul................na azótase.
Már ha sikerül ez a visszafolytást megoldani.
Tőled vettem az egyiket a másik meg a pardis ürge kezéből.
Abba bele se ment a mancsom.
A tied finomabb bőr.
Nemrégiben vettem egy Honda CBF600s tipusú motort. Sajnos csak a2-es jogosítványt tudom lerakni. A motort ugye le kell fojtani... Sajnos csak 25 kw-ra tudjak visszafojtani. Na szóval ha nekem lemuszakiztatjak 25 kw ra, és ha én utána kivetetem akkor mennyi az esélye hogy megbukok vele? Ki ellenőrzi ezt?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Ami ígyis irreleváns mert a másolat se megy rám.
Ha nem jó nekem visszaküldheted
Bp.-en átvehető.
A másik, hogy felutazol Pestre és felpróbálod.
Költséget tekintve szerintem ugyanaz a kettő, ha viszont jó a méret, akkor spóroltál valamennyit.
H: tenyérméret:
Befűzés nélkül mérni, mint a mellékelt ábrán látható (a hüvelykujj kihagyásával), minden méret cm-ben.
Kihozza a futár....
Mérd meg a tenyered körben mérőszalaggal (a hüvelykujj kihagyásával)
ez többnyire szokott stimmelni:
5/XXXS 17 cm
6/XXS 18 cm
7/XS 19 cm
8/S 20 cm
9/M 22 cm
10/L 23 cm
11/XL 24 cm
12/XXL 25 cm
13/XXXL 26 cm
Nem mondtam, hogy rossz a Wintex, ha tetszik vedd meg nyugodtan.
Mugenek sem rosszak....
Régen jobban biztonságmániás voltam, a boltig is beöltöztem bőrruhába, 50.000 km után már kicsit lazult a stílus, most már csak pályára megyek teljes harci díszben.
Akkor a helyedben már ilyet vennék
Csak legutóbb olyat vettem ami kissényom...........mondom majd kitágul................na azótase.