Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na két részen mértem meg a kezem az egyiken 20 a másikon 22 de akkor hogy a francba van nekem XL24 es kesztyűm
Na most néztem a kesztyű méreteket most már veszem a lapot hogy hogy kell mérni csak egy kérdésem van ha a tenyerem kerülete stimmel pl ahhoz a mérethez amiben most a shox van XL nem lehet olyan hogy ha sikerül jó kesztyűt választanom rövid lesz hosszúságra?Mert az ok hogy körbe a kezem 24cm de mi van ha felveszem a kesztyűt és hosszúságra a szára nem jó helyen van elő fordúlhat olyan?
Sziasztok!

Vezetés technikai képzéshez keresünk még 4 személyt. Péntek délután lenne a képzés 2-6-ig
A tréning kezdők számára lesz igazán jó de ha van kedvetek fejlődni akkor gyertek!
Az oktató Fiedor Feri lesz.
Az oktatás ára 10000Ft
Helyszín a 22.ker. Rendőrségi tanpálya.
Akik szeretnének jönni dobjanak egy mailt. Ha nem leszünk meg akkor elmarad.
Bekiss2@gmail.com
CBR 600F4 '99 es piros sérülésmentes tankot keresek! Gyári fényezéssel!
simán lehet olyan is mint itt is van olyan akinek a feleségének is van motorja és a férje hirdeti mert ő van regisztrálva stb stb
De most komolyan Piyuka, vannak a vilagon olyan ferfiak,akikben egy no szive,lelke huzodik meg Valaki nem hivja fel tiszta kivancsisagbol,hogy tenyleg Bela lenne a vonal masik vegen,vagy sem?
Vannak hírdetés szövegek
Napokban láttam most is fent van 250es kx: mamám hordta vele a szedret a piacea. de most almát visz és az oldalkocsossal jár. vagy valami ilyesmi.

Bocs már én is ittam (1 üveg sör, 2KORSÓ boros kóla(4:1 mennyiségiből) üveg pezsi. Ennyi mert holnap siófuck ;-)
Hát csak had nedvesedjenek nekem nem jön be a fehér
Reménytelen vagy. Ez az Alpine úgy néz ki, hogy minden csaj nedves lesz tőle....

(elnézést, megittam pár sört . )
Nekem a wintex is tökéletes
Lehet transzvesztita
Én vinném a helyedben. Nem kapsz jobbat.
Most mér? Béla nem lehet hölgy? A nemek szabadságáról hallottatok már, kiba..ott hímsoviniszták....
Na ezen a hirdetésen most jót röhögtem

http://www.kepesmotor.hu/ducat...

"Frissen szervizelve hölgy tulajdonostól"

Eladó neve:Béla

Én inkább jogsi nélkül mennék mint hamis papirokkal. véletlen kivesz egy pohi féle hozzáértő kivesz akinek szar napja van mert kint áll a 40fokban. te meg hülyének nézwd akkor benne van a pakliban, hogy nem lesz lusta papirozni és végifviszi at ügyet. akkor viszont szerintem nem is lesz jogsid ;-)

van ismerősöm aki 10éve jogsi nélkül megy. sose kapták el.
Az a baj hogy szép a fehér de macerás ezért nem csípem
Sisakban mázlim volt megrendeltem jó lett,viszont igen meg rendelhetem a kesztyűt is mert sok boltnál van olyan hogy 8 munka napon belül vissza veszik a terméket
Talán 4 év alatt 1x ellenőriztek.
Akkoris alapjáraton töfögtem a hangos dob miatt.És simán elengedtek.
Ergo százalékosan nézve elenyésző az esélye hogy a kutya is ránéz.Max kap egy szép fotót és irány a kassza 200 után.

Inkább az a gond hogy van egy teljesítmény adat a rendszerben amitől az istennek nem hajlandók eltérni.
Természetesen csak átvitt értelemben értendő.
Egyik esetben sem segít a bajon a "kamu" papír, hanem tetézi.
Lényegében 125/50 esete.
Sima baj lenne a vazelines kéjelgés és a "hamis papír, hamis biztosítás, vezetői engedély nem léte" a száraz anál kanálazás gang bang felállásban
Huhh há lehet hogy még élvezet is lesz benne?
Jah, de azért nem mind1, hogy bekennek-e előtte
Nem a berakatás inkább a papírozás.
Nekem az okmányirodás még az ékezeteket is morcosan nézte.
Normál használat esetén.200+-os portré amúgyis pénzbe kerül.
A baleset meg zsanett ígyis-úgyis.
Az első 200+os portré után sem nézik meg, hogy mitől szakít így egy 25Kw teljesítményű motor
Ha figyelnek ilyenre, vagy baleset után lefoglalják, akkor nagy szívás is lehet belőle nem ?