Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már a korrekt felnőtt megoldásoknál tartunk... Addig add el használtan amíg nem hullik szét teljesen, jó pár ezrest spórolhatsz az új csizmából
UHHHHH az nagyon jó ötlet, tényleg simán megér annyit ha lemegyünk körül is nézek hogy lehet e kapni valahol! Veszek is egyet!
Pumát venni?

Az...
Korrekt, felnott megoldas...
Itt Zamadiban (gondolom, mashol is) 1500 Ft-ert lehet kapni vizallo ov-/nyak taskat. Ennyit meger. Mi ebben hirdjuk az auto kulcsot (szinten immos), telefon, penzt.
Sziasztok!

HATALMAS SEGÍTSÉG KELLENE URAK!
Megyünk fürdeni a Balatonra, de motorral már mindent elrendeztem de egy aprócska dolgot elfelejtettem úgye a kulcsot nem hagyom a parton meg a motor is le lesz takarva ponyvával!

A kulcsot viszem be magammal a vízbe ilyen nyakba akasztóval (ilyen kulcstartó az a hosszú ba*ás)!

A KÉRDÉSEM A KÖVETKEZŐ LÉGSZÍVES SEGÍTSETEK, ugye mivel IMMOBILISER-es a kulcs , ha azt beviszem magammal és esetleg 1 órát is ázik a vízben nem lesz semmi baja? Nincs abba valami elektronika vagy a tököm tudja micsoda?
Nyugodt szívvel bevihetem?
Nem kell hozzá autótípus, csak kérjél 6mm-es bolhát, pont jó lesz neked! Autósboltba csak univerzálisat tartanak szerintem.
Formáról első szétnyitásra leszakítottam a tépőzárat.
Majd angyali mosollyal az eledónéninek visszaadtam a dobozba visszatéve hogy nyom.És szép lassan távoztam.
Majd vettem egy Puma Desmot.
Lassan széthullik a gumiborítás rajta de még bir szerintem 1 szezont.
Talán 30e Km van benne.
Bázisban is körbenézhetsz, ők is Louisos cuccokat árulnak, rendelni is tudsz Louisos cuccot aztán ha nem jó asszem nem kell megvenned
Ezen besza..tok!

Kerékmosás GSXR módra

http://youtu.be/y-3cxt2BbHA ]link[/L]
Forma Arrow csizmám volt,4 évig bírta. Perpillanat kicsit szétfoszlott hátul a bokaprotektor és a (mű)bőr varrás közötti flexibilis műanyag, és picit kilátszik a szivacs, de nem vészes. Még most is abban járok Kakucsra, utcára meg van egy Teknic Chicane. (rövid szárú, fincsi import

38-ért a Forma jó vételnek tűnik még most is, bár elég régi modell.
franc nézte a térképet. csak telóról írtam, hogy van ilyen is.

én shox-ban vennék egyébként
Addigra már veszek nyugi!
Nagyon nem esik útba.

A túra tervezett útvonalától (Stotzingon át) Bécs oda-vissza 100km plusz.

Sokan jönnek messziről, nem valószínű, hogy mindenki bevállalná egy csizmavásárlás miatt. Én nem tiltom meg, aki akar menjen, de akkor Stotzingnál valószínű szétválik a csapat.

Hozzáteszem, hogy szerintem a Louis enyhén szólva nem a legolcsóbb
hely, hacsak nem fogsz ki valami durva akciót....
Bécs környékén is van
Graz-ig nem megyünk el, hé!
Úgy is megyünk osztrákba. louisban tudsz venni
Parillával rossz tapasztalatok vannak. nem személyes de közeli baráté. pont csizmát vett. Garanciális problémák ügyintézése stb
Sziasztok!

Augusztus 2.-án az egyik haverommal megyünk Kecskemétre a gokart pályára kicsit kergetőzni. Érdekel-e valakit?
Erről lenne szó: http://birizdokart.hu/nyitoold...
Megveszem, de egyik párban te fogsz motorozni!
Kecskemét jó messze van tőlem.
De ha nem vagy biztos a méretben, lehet h. jobban jársz, ha besétálsz Pesten a Superzone- ba, és veszel mondjuk egy Mugen csizmát 39-ért, minthogy elbenzinezed a lóvét Kecskemétig...