Itt Zamadiban (gondolom, mashol is) 1500 Ft-ert lehet kapni vizallo ov-/nyak taskat. Ennyit meger. Mi ebben hirdjuk az auto kulcsot (szinten immos), telefon, penzt.
HATALMAS SEGÍTSÉG KELLENE URAK!
Megyünk fürdeni a Balatonra, de motorral már mindent elrendeztem de egy aprócska dolgot elfelejtettem úgye a kulcsot nem hagyom a parton meg a motor is le lesz takarva ponyvával!
A kulcsot viszem be magammal a vízbe ilyen nyakba akasztóval (ilyen kulcstartó az a hosszú ba*ás)!
A KÉRDÉSEM A KÖVETKEZŐ LÉGSZÍVES SEGÍTSETEK, ugye mivel IMMOBILISER-es a kulcs , ha azt beviszem magammal és esetleg 1 órát is ázik a vízben nem lesz semmi baja? Nincs abba valami elektronika vagy a tököm tudja micsoda?
Nyugodt szívvel bevihetem?
Formáról első szétnyitásra leszakítottam a tépőzárat.
Majd angyali mosollyal az eledónéninek visszaadtam a dobozba visszatéve hogy nyom.És szép lassan távoztam.
Majd vettem egy Puma Desmot.
Lassan széthullik a gumiborítás rajta de még bir szerintem 1 szezont.
Talán 30e Km van benne.
Forma Arrow csizmám volt,4 évig bírta. Perpillanat kicsit szétfoszlott hátul a bokaprotektor és a (mű)bőr varrás közötti flexibilis műanyag, és picit kilátszik a szivacs, de nem vészes. Még most is abban járok Kakucsra, utcára meg van egy Teknic Chicane. (rövid szárú, fincsi import
38-ért a Forma jó vételnek tűnik még most is, bár elég régi modell.
A túra tervezett útvonalától (Stotzingon át) Bécs oda-vissza 100km plusz.
Sokan jönnek messziről, nem valószínű, hogy mindenki bevállalná egy csizmavásárlás miatt. Én nem tiltom meg, aki akar menjen, de akkor Stotzingnál valószínű szétválik a csapat.
Hozzáteszem, hogy szerintem a Louis enyhén szólva nem a legolcsóbb
hely, hacsak nem fogsz ki valami durva akciót....
Augusztus 2.-án az egyik haverommal megyünk Kecskemétre a gokart pályára kicsit kergetőzni. Érdekel-e valakit?
Erről lenne szó: http://birizdokart.hu/nyitoold...
De ha nem vagy biztos a méretben, lehet h. jobban jársz, ha besétálsz Pesten a Superzone- ba, és veszel mondjuk egy Mugen csizmát 39-ért, minthogy elbenzinezed a lóvét Kecskemétig...
Az...
HATALMAS SEGÍTSÉG KELLENE URAK!
Megyünk fürdeni a Balatonra, de motorral már mindent elrendeztem de egy aprócska dolgot elfelejtettem úgye a kulcsot nem hagyom a parton meg a motor is le lesz takarva ponyvával!
A kulcsot viszem be magammal a vízbe ilyen nyakba akasztóval (ilyen kulcstartó az a hosszú ba*ás)!
A KÉRDÉSEM A KÖVETKEZŐ LÉGSZÍVES SEGÍTSETEK, ugye mivel IMMOBILISER-es a kulcs , ha azt beviszem magammal és esetleg 1 órát is ázik a vízben nem lesz semmi baja? Nincs abba valami elektronika vagy a tököm tudja micsoda?
Nyugodt szívvel bevihetem?
Majd angyali mosollyal az eledónéninek visszaadtam a dobozba visszatéve hogy nyom.És szép lassan távoztam.
Majd vettem egy Puma Desmot.
Lassan széthullik a gumiborítás rajta de még bir szerintem 1 szezont.
Talán 30e Km van benne.
Kerékmosás GSXR módra
http://youtu.be/y-3cxt2BbHA ]link[/L]
38-ért a Forma jó vételnek tűnik még most is, bár elég régi modell.
én shox-ban vennék egyébként
A túra tervezett útvonalától (Stotzingon át) Bécs oda-vissza 100km plusz.
Sokan jönnek messziről, nem valószínű, hogy mindenki bevállalná egy csizmavásárlás miatt. Én nem tiltom meg, aki akar menjen, de akkor Stotzingnál valószínű szétválik a csapat.
Hozzáteszem, hogy szerintem a Louis enyhén szólva nem a legolcsóbb
hely, hacsak nem fogsz ki valami durva akciót....
Augusztus 2.-án az egyik haverommal megyünk Kecskemétre a gokart pályára kicsit kergetőzni. Érdekel-e valakit?
Erről lenne szó: http://birizdokart.hu/nyitoold...