Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Burynál tényleg történt baj, nálam csak anyagi kár de semmi tragédia.
Egyszerüen a 300 km-es út miatti fáradságom miatt nem sikerült egy kikerülő manőver. Kb hússzal mentem rá valami porra az úton, első fék helyett hátsó kellett volna.
szombaton velem is történt egy kis malőr.

teljes térficam lett a vége. Úgyhogy én az ágyból motorozok egy darabig.

veletek mi lett?
Eleg baj az akkor...mi tortent?
Ott voltam Bozsokon de nem mentem ki Ausztriába, szombaton visszajöttem BP-re. Az én motorom hétvégén arról volt felismerhető, hogy hiányzott a jobb tükre és le volt harcolva a jobb oldala :(
Történt egy kis baleset, én jól vagyok, Rebeca plasztikai bevatkozásra vár...
Van ilyen, nem dőlt össze a világ, amúgy semmi baja nem lett, lábon (keréken) visszajöttünk Bp-re

Tud valaki BP-en jó fényezőt akinél gyári kinézetre vissza lehet állítani? Fejidom+ jobb oldal. Ja és fékpedált is keresek :)

Előre is köszi!
Hatesz ment el a túrára ugye? lehetséges hogy láttam délután donnerskirchen és parndorf között? mentem dolgozni jött szembe egy magyar f4i mint az enyém..
sziasztok. multkor irtam h kigyulladt az FI visszajelzöm...rá tették gépre, de mivel nem tárolt hiba, igy semmit nem tudtam meg. Amugy mindig mosás után jelentkezik, szoval egyérelmű hogy valahol beázik... és köszi a segitséget a válaszolóknak üdv
http://www.youtube.com/watch?v...

Nem minosegi video de hasznalhato.
A 45-50 volt jó értéknek tűnik szerintem
gen szálak és test közt is megvolt a mérés...mindháromnál 0 ohm, nem testtel le egyik tekercs sem.....igaz, az mérések (kivétel a feszültség mérés) nem járó, üzemmeleg motornál történtek...

a youtube-os linket csatolnád, megnézném szívesen, de hogy találom meg?
köszi
üdv
Ellenallas merese a gen szalak es test kozott ne maradjon ki. Youtube oldalamon latsz egy videot hogy hogy is csekkold le a generatort. Ne felejtsd el hogy lehetoleg uzemmeleg allapotban merj mindent mert sokszor akkor megy zarlatosra.
Barmelyik fazis vezetek es test kozott vegtelen (szakadt) kell merned!
Ha nem igy van, a toltesed nem mukodik!
Sziasztok, ismét Én....
Tegnap este rámértem a három sárga vezetékre, hogy kiderítsem a generátorom jó-e.
Mértem a 3 vezetékek közt (1-2,1-3,-2-3) egyformán 0.8ohmot.
Ez szervíz manuál szerint okés....
Viszont, kérdésem az lenne, hogy a gen. feszültsége jó-e?
A sárga vezetékek közt, alapjáraton mértem 16volt (váltófesz) ugyanekkor a sárga vez és a test közt 8 volt fesz van...(itt is mérnem kell feszültséget?)
2000-res fordulatnál már 45-50 volt van a sárgák közt...
Kérdés, ez így okés-e....? Mert ha igen, akkor mostmár tuti a feszszab lesz a bűnös és rendelhetem a tatabányi "csodát".
üdv mindenkinek, köszi a válaszokat előre is....
Csak én nem pereceltem
Nekem a perec után olyan volt, hogy összevissza mutatott mindent, mint amikor a kvarcóra elromlik. 8-as helyett 9, 7, stb.

Aszongya a szerelő: minek az óra? menj ahogy szoktál

Persze megcsináltattam
Elsőnek a csatlakozást fogom ellenőrízni mert most arra gyanakszom mert eddig rendesen működött minden.
Ezt a beszólást kihagyhattad volna mert nem vagyok vicces kedvemben.
Bakker erre nem is gondoltam
Szerintem az ablaktörlő kapcsoló lessz a ludas
Vagy a sebességmérő szenzorod szarakszik vagy a vezetéke szakadt valahol vagy esetleg nézd meg a müszerfalra rendesen rá van-e dugva a csatlakozó
Egy kis segítségre lenne szükségem nem rég olyan dolog történt mentem kerülni egyet a géppel és a kilométer óra nem mért csak nullát mutatott,meg mozgattam én mindent aztán még mindig semmi haza értem el kezdett működni na mondom ok biztos jó lesz ma megint el indultam motorozni de megint nem működött plusz ki jelezte pirossal menet közben az Fi t akkor meg ijedtem szerelőnél megnéztük könyvben a dolgot ha valami érintkezési probléma van vagy ilyesmi az Fi is ki gyulladhat na hazafelé hirtelen újra mért az óra aztán meg álltam egy havernál beszélgetés után indulnék de megint nem mér,mitől lehet ez?
Sajnálom, hogy nem tudtatok menni!

Most már nálunk is csepereg.

Remélem egy jó kis Kakucsring még belefér a jó időbe
itt reggel óta esik. Sajnos nyugatról jött az "áldás".
Pesten fasza az idő.

Mondjuk otthon reggel elég hideg volt.
Persze időben szóltam neki, nem vagyok genyó

(mielőtt még valaki félreértené . )
Még az sincs fönn, csak 5-éig. Ha jövő hét elején nem teszik föl, akkor rákérdezek telefonon.

Az osztrák túrát meg elverte az eső.

Szegény Hatesz ott dekkolt Bozsokon, mi el sem indultunk.

szar idő
Nem muszáj szombaton menni, nekem a 6-a péntek is jó ha az motoros nap.