Szerintem az se ártana neki ha olyan motorja lenne amin rendes kormány van... könnyedebben kezelhető mint egy csutkás motor (és kevésbé hajlamosít helytelen testtartás felvételére)
Még elcsípheti akár őket is, és akkor nem kell bajlódni a hogyannal meg a merrével, csak követni kell az elsőt.
4 nap, de motoros szempontból benne van kb a 70% annak amit a mai romániában élvezni lehet.
Kakucson is meg meg csúszott a motor eleje. De nem estünk el. pár körig bennünk volt a félsz aztán szartunk rá.
pityu nem ismerlek de a hozzászólásaid stb alatt nekem az jön le, fórumhuszár vagy. nézegeted, törörölgeted a géped, recskázol rá. minden kis hibán iszonyatosan fennakadsz. közben meg elfelejted élvezni a motorozást. azt az évenkénti 3ezret amit mész meg félelemben teszed meg. hozzáteszem az élvezni a motorozást nem = a felelőtlenséggel.
szerintem bölcsészkedés helyett pöccintsd be a géped és bassz oda neki. menj minél többet és szerezz rutint. Majd elmúlik a félsz. ha nem akkor vegyél robogót aztán a városban tudsz nyomulni.
nálad meg volt a szamárlétra vagy egyből a kawával kezdtél?
Mi kell annál nagyobb őszinteség hogy be vallottam hogy tegnap fosatós volt a poros,kavicsfelhordásos kátyús hegyi szerpentin be vallottam őszintén hogy fosatós volt ennyi mit kell túldramatizálni.
Az nem lenne jó neki, mert hol tükörsima és baromi jó minőségű az aszfalt, hol pedig poros, kavicsfelhordásos az egész! Én élvezem mindig, mert nekem nem számít az útminőség, de tudvalevő hogy én nem átlagjózsi vagyok, hanem annál sokkal hülyébb
Na, akkor bátyám !
Csak hogy te is megértsd.
Milyen oktatások ? Félelemkinevelő oktatások ?
Azt írtad félsz kanyarodni. Miért ?
Mitől félsz mikor minden az irányításod alatt van ?
Te irányítod a motort, te gyorsítasz, te lassítasz ?
Mi neked a bajod tulajdonképpen ?
Az, hogy ismeretlen helyen nem Rossi-ként közlekedsz ?
Az természetes, ha egy ismeretlen kanyarba óvatosan mész be, de az nem FÉLELEM
Azon már meg sem akadok, hogy egy "szólást" forgatsz ki és vetíted le a női oldalra is. Képzeld ők is tudnak magukkal őszinték lenni / mert ezt jelenti a férfias bevallás / semmi alfahímség nincs ebben
Egyébként nem fog megbüntetni a rendőr, sem senki, ha fogod magad és fejleszted magad. Kinézel egy ismerős helyet, kimész és gyakorolsz ott, ahol nem csak a "meglepetést" várod.
Akkor majd javulsz, de ettől a fórumon leírod a félelmeidet mentalitástól nem fog javulni. Az itteniek is max. annyit tudnak írni, hogy mantrázd magadnak a Nem félek mondatot.
A vicc meg, hogy minden jóindulattal írtam a véleményemet.
Na igen össze is törhetném magam csak nincs kedvem hozzá majd a kis tökös férfi GTO t megnézném meg csúszik kanyarban az eleje és egy szakadékban landol vagy kanyar közepén bele megy egy 20 centis kátyuba mit csinálna.
Nem lennének oktatások ha ilyen hülye felfogása lenne az embereknek mint neked nem mindenkivel vele születik a térdkoptatós kanyarodás,de tanulni mindent lehet és nem kell itt férfias hülye dumát nyomni mert a motorozás nem csak férfias dolog mivel egyre több nő is motorozik csak jössz itt a nagy alfahím dumáddal,kíváncsi lennék te milyen férfi vagy még korban is van köztünk kis különbség ecsém.
Sziasztok:)
Egy időre eltűntem, mert ha nem dolgozom vagy alszom, akkor motorozok :)
Hogy vagytok? Mi újság?
Jaaaj ne bántsátok már (megint) Pityut, örülök hogy ír az élmenyeiről! Szerintem jobb ha valaki óvatos, nem egy hübelebalázs (esetünkben hübelepityu)
Lesz mostanában valami CBR találkozó?
4 nap, de motoros szempontból benne van kb a 70% annak amit a mai romániában élvezni lehet.
Kakucson is meg meg csúszott a motor eleje. De nem estünk el. pár körig bennünk volt a félsz aztán szartunk rá.
pityu nem ismerlek de a hozzászólásaid stb alatt nekem az jön le, fórumhuszár vagy. nézegeted, törörölgeted a géped, recskázol rá. minden kis hibán iszonyatosan fennakadsz. közben meg elfelejted élvezni a motorozást. azt az évenkénti 3ezret amit mész meg félelemben teszed meg. hozzáteszem az élvezni a motorozást nem = a felelőtlenséggel.
szerintem bölcsészkedés helyett pöccintsd be a géped és bassz oda neki. menj minél többet és szerezz rutint. Majd elmúlik a félsz. ha nem akkor vegyél robogót aztán a városban tudsz nyomulni.
nálad meg volt a szamárlétra vagy egyből a kawával kezdtél?
Amúgy én eddig a legparásabb vagyok de bevallottan csinálom tovább.
Amúgy mindenki fél csak legyőzik ezt.
És ettől lesz mindenki olyan macho a mekdönci előtt.
Nameg a levetett pályagumitól.
Csak hogy te is megértsd.
Milyen oktatások ? Félelemkinevelő oktatások ?
Azt írtad félsz kanyarodni. Miért ?
Mitől félsz mikor minden az irányításod alatt van ?
Te irányítod a motort, te gyorsítasz, te lassítasz ?
Mi neked a bajod tulajdonképpen ?
Az, hogy ismeretlen helyen nem Rossi-ként közlekedsz ?
Az természetes, ha egy ismeretlen kanyarba óvatosan mész be, de az nem FÉLELEM
Azon már meg sem akadok, hogy egy "szólást" forgatsz ki és vetíted le a női oldalra is. Képzeld ők is tudnak magukkal őszinték lenni / mert ezt jelenti a férfias bevallás / semmi alfahímség nincs ebben
Egyébként nem fog megbüntetni a rendőr, sem senki, ha fogod magad és fejleszted magad. Kinézel egy ismerős helyet, kimész és gyakorolsz ott, ahol nem csak a "meglepetést" várod.
Akkor majd javulsz, de ettől a fórumon leírod a félelmeidet mentalitástól nem fog javulni. Az itteniek is max. annyit tudnak írni, hogy mantrázd magadnak a Nem félek mondatot.
A vicc meg, hogy minden jóindulattal írtam a véleményemet.
Semmi.
Dehogy bántom.
Jobb.
Franc tudja.
Egy időre eltűntem, mert ha nem dolgozom vagy alszom, akkor motorozok :)
Hogy vagytok? Mi újság?
Jaaaj ne bántsátok már (megint) Pityut, örülök hogy ír az élmenyeiről! Szerintem jobb ha valaki óvatos, nem egy hübelebalázs (esetünkben hübelepityu)
Lesz mostanában valami CBR találkozó?