Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy k5 van az ismeretségi körömben. az elég penge.

bár látom, hogy a szóbanforgó k4es

Én pont tegnap néztem a k8as 750est. Aztán hamar rájöttem, hogy kurva drága még de szerintem a legszebb
SZia! Gixxert ne! Adott évjáratnak injektor típushibája tehát nem csak a feldőlést fáj javíttatni, tudom egy rizlás megfordult a családban....
2004 F4i elsőről lenne szó. Köszi.
Mi a fax?! Megjelentek az 50.000 felett futott sportgépek is a piacon?
Azt hittem csak az enyémben van annyi...
Egyébként tényleg nem gáz az a kis karc, bár az a bukógomba nem úgy néz ki, mint ami "csak eldőlt"
Kell a típus és évjárat. első hátsó kell?
Jol nez ki a gixer masina:- engem egy annyi karc nem tantoritana el a veteltol..persze csak akkor ha muszakilag minden okes vele.
Szerintem nem úszom meg az idei évet fékbetétcsere nélkül. Hogyé adsz egy garnitúrát? Azt hiszem nem vágyom szinteresre, gyakrabban is ázok el annál, hogy vízre érzékenyebb betét legyen benne
Ha van rá 9 kiló.
8-ért kevésbé lenne rossz.

Bár a bandit mégjobb.Igaz az 1200-as nem a 650-es.
Annyira nem vészes...

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_750_
k4-7065543
Engem meg most hívott a szerelő, nem is a kormány-nyakcsapágy ad hangot, hanem valami a teleszkópban. Mondta, hogy mi, de nem jegyeztem meg. Majd ma megyek hozzá és szépen felírom, aztán bury-tól kérek ajánlatot a cuccokra.
A kicsit feldőlttel az a baj, hogy ha rendbe akarod tenni, akkor az fájni fog. ;)
2004-es gsx-R 750 870.000 kicsit balra feldőlt
2002-es CBR954RR makulátlan 900.000
2002-es R1 ár alakulóban...

Ezek között vacilálok...
Ha bandit nem is, de nagyon az R1 felé hajlok. A 954RR géppark rettenetes.... ami meg jó az 900.000....
Rontod itt pohi bizniszet, meg a vegen tenyleg Bandit lesz belole.
Arra nem gondoltál még hogy a bőrszerkot 50 méterre a háztól vedd fel a motor mellett?
És nem kell anyagiaskodni.
Hát az anyagi ok amiért eladom
Az biztos,hogy jobb mint az en fekete borszerkom, ami nyaron olyan,hogy felveszem, es amig megteszem azt az 50 metert a garazsig , hogy kihozzam a motrot,mar a tokomon is folyik a viz...nekem kellene az a kabat,csak az anyagi ami a kabat es kozem all most
Viszont nem szívja a meleget mint a fekete társai és nagyon jól szellőzik. Igazi hőségkabát.....
Bemész egy benzinkútra. Adsz egy 100ast a kutasnak, hogy csapasson le sterimóval. így a fürdés is el van intézve
Te Pohi, ez a kabat nagyon fasza , de egy menet utan estefele, lehetne vakarni le a bogarakat rola spaklival
Csak segít, hogy minél előbb legyen pénzem motorra
Crazyjoe atival együtt nyomjátok?
Eladó XL Monster nyári kabát protektorokkal 20.000
Alpinestars GP pro fekete fehér XL 25.000
A kesztyű új, a kabát 1x volt rajtam.

Vegyétek, vigyétek, kell a pénz 954 RR-re
Azok tényleg jó fejek én küldtem egy levelet ahol a mivv kipufogót forgalmazzák és még csak válaszra sem méltattak.