Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak vicceltem.
Műszakin is embere válogatja, volt már h be sem indították, volt h beindította húzott egy gázt és nem foglalkozott vele, mert nem üvöltött, de volt olyan is, h baztattak vkit, akinek nem volt műbizonylata. Ja és persze ez mind egy helyen a mozaikban. A rendőrök is ilyenek, van aki normális és helyén értelmezi a jogszabályt, van aki pöcs és szögletes és tök mindegy mid van v. mit csináltál vmiért úgyis megba....

Bocs Pohi, de kívülről ez látszik, sztán belülről lehet más. Azért hál'istennek én kevésszer kerülök velük kapcsolatba és eddig a jófejek voltak többségben, bár persze elég egy rosszindulatú és máris több tízezer kiadásod van pl. dob miatt, v. gumi miatt (ami még simán elmegy, de nincs meg az előírt mélység), v. lejárt eü. csomag miatt stb.
Én sem szívesen. De ugyan az a rendőr szólt már 2-szer. Autós ismerősömnek is szólt 2-szer valamiért. 3. alkalommal elvette a forgalmit ugyan ez a rendőr. Ettől tartok most én is.
Eredet vizsgán rákérdeztem átmegy-e ezzel a kipuval műszakin azt mondták át mert hiába nincs műbizonylat minőségi Yoshi dob nem otthon tákolt és hangja sincs nagy. Én is azzal értek egyet hogy a nagy hangú tákolt kipufogósokat kéne cseszegetni esetleg még azt aki minőségit olyan rövidre vág alakít hogy nagyon ordítós lesz.
Az nem jó mert 1 gyárim van a garázyban és a Yoshi a motoromon.
Nehogy vegyél!

Egy az egyben cserélek veled, nekem gyári van.
Hát én biztos hogy nem fogom leszerelni a mivv gp dobot a rendőrbácsik kedvéért de a tompítót sem fogom használni mert én így szeretem a hangját
Hát ha kéz alól veszed akkor nem igen kapsz hozzá papírt
Yoshimura van a gépeden?Én biztos nem cserélném le
"Mellesleg én is rühellem ha a városban v. mátrában v. bárhol üvölteti a foschát, de ilyenek mindig lesznek, na őket kéne kikapni és megba....ni."

Ott a lényeg!
Egyetértek, h szedjék ki a kókányolt-üvöltő dobokat, de mondjuk egy E nélküli Yoshit, vagy Akrát v. és még sorolhatnám miért kell csesztetni. Persze a szabály az szabály, de lehetne ezt is jóindulattal is értelmezni és nem csak a pénzbehajtásra menni.
Mellesleg én is rühellem ha a városban v. mátrában v. bárhol üvölteti a foschát, de ilyenek mindig lesznek, na őket kéne kikapni és megba....ni.
Persze ez is csak igazándiból a szopatásról szól megint, mert az E jelzésű és akár műbizonylattal rendelkező sport dob sem halkabb, mint mondjuk egy amcsi yoshi.
Ez jól hangzik. De az árából gondolom egy tartalmas szezon lebonyolítható, így megértelek.
Én csak akkor szarom össze magam mikor elhúz mellettem egy hangos dobos.
Úgyhogy az észrevétel szart se ér.
És a szűkítőnek benn kell lennie mert csak úgy tudja az értéket.
Pohi labanc kollégája nagyon stírölte egy srác dobnak nem mondható izéjét egy gsxr-en.
Ha nem jön egy hangos ducati lefelé akkor fizet egy kis eurot az fix.
Itthon is ez lesz.
Pedig törpöltem egy ilyenen egy ideig.
De győzött a pénz és a rendőri szigor.

http://youtu.be/0igufwYYyaA
VFR800-at szeretnék, vagy esetleg egy XX-et.
monnyuk lehet használni itthon hangtompító nélkül, úgy van egy kis hangja, ami még nem bántó és tán seggbekuki se jár érte, de kb. ennyi a összes előnye a gyárival szemben. Nekem ennyit nem ér, úgyhogy nem is lesz. Indok lehet még, hogy jobban meghallanak, de szerintem ez hülyeség, engem így csendben is észrevesznek, és előzékenyek az autósok, de ha valaki nem az, azt is leszarom, majd 2 másodperccel később előzöm csak meg.
Ergo halkak mint a gyári tehát felesleges rá költeni ezért jön az előző képlet.
És egy ilyen renccer nem 40 rugó.
Félreértés ne essék, semmi bajom a sportdobokkal. Azzal van baj, ha valaki házilag barkácsol rajta, leflexeli, átüti pajszerrel stb..., h K hangos legyen. Nyilván ezeket fogják kiszűrni, és ennek örülök. Egy rendes, megbízható gyártó által gyártott, az adott motortípusra készült rendszerrel, vagy dobbal nincs baj, de azok nyilván rendelkeznek is a szükséges dokumentációval, és paraméterekkel a közúti használathoz.
Gyári dobhoz nem kell bizonylat és van E jelzése.
Végül is igazad van. Yoshimura és E jeles. Ami most van rajta. Tavaly a betű volt a baj most a bizonylat. Féltem a forgalmit...
Az egyiket eladod pohinak, ha passzol a gepere.
Csak sajna ők nem így vannak vele. Azt hiszem első fizuból új kiput veszek. Pedig imádom ennek a hangját. Mit fogok csinálni 3 kipufogóval...
igazad van!
itt nem azon van a hangsúly hogy lassabb e a gyárival,hanem én pl nem szeretem a susogós hangú motorokat,az enyémből ki van véve tompító de nem repedt fazék hangú
:)
Volt ma Euroringen egy srác egy patika állapotú piros-fekete F4i-vel. Ha olvassa a fórumot, remélem, épségben hazaért! Meg amúgy is persze, csak akkor mindegy, hogy írom. :)