Sziasztok srácok!
Lenne egy kis felmérésem. Most fogok venni egy törött cbr 600 F3-at. VAn akinek majd kell róla valami? persze normális áron adnám nektek oda a dolgokat nem valami rablásról lenne szó. Mert az egész motorra nem lesz szükségem majd. De ez majd egy hét múlva lesz izgalmas egyenlőre csak kiváncsi vagyok hogy ti hogy fogadjátok.
unokatesómén úgy lett megcsinálva hogy a két ülés csavarja ki van cserélve nagy kézzel tekerhetőre és mivel a két oldalidomot le lehet venni kézzel szerszám nélkül így az elsősegély csomagot tudja ott tárolni
ebből még alkudnék pár ezret és megtudnám venni a KTM árából. de a 7esek sokkal többe kerülnek amit elcserélne velem a csávó az is 650 ugyhogy vagy csere vagy nem lesz hetes kápíse? ( persze jobb lenne meg minden de na ) nameg 3 ilyen van a családban ! ! és bejön nekem
A zárat igazából, bárhová teheted , fursz neki 1 lukat , kétkomponensüvel adabiggyeszted örökéletüre és már csak 1 másik bowden kell, amin jól meg kell a külsö burkolatot méretezni,hogy a mehanikát müködtesse.
(kell hozzá 1 kis kreativitás)
Az az igazság hogy kezdő vagyok mármint abban kezdő hogy nem volt még nagy motorom és nem akarok venni egy 400 ast se egy 1000-st, beszélgettem a motoros haverokkal és arra jutottam, hogy HONDA CBR 600F4i lenne az ideál mert szeretnék vele túrázni de ha kell oda húzni neki!Ez a motor nagyon megtetszett nekem és még árba is elfogadható!Megbízhatóságra is jó mert beszéltem HONDA szerelővel és azt mondta, hogy ennek csak az az 1 típus hibája van hogy a vezérmű lánc feszítő hamar gajra mehet!Am meg a motor nagyon kényelmes kezes kis moci nem egy erőgép, a futóműve az nagyon jó mondták, hogy nem kell rá kormány gátló szal nem könnyen szitál be a kormánya!Amit néztem az ez a motor http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr600f-220
8818 ennyiért nem drága!Ti milyen véleménnyel vagytok a motoról?Bocsika hogy itt kérdezősködök , de inkább itt kérdezem mint a kereskedésbe mert ott úgy is fényezik a dolgokat!
Jah értem. Akkor semmi :)
De ha már itt tartunk, nem tudsz valami megoldást, hogy a rendszámtábla alatti nagy műanyagot levágva is jó legyen a dolog? (undertail nélkül) A legnagyobb gondom az, hogy nem tudom mit csináljak a zárral...
Valami ötlet esetleg?
EZ 1 BAROMSÁG !
Ki, mire használja a motort. ez 1 tura motor, ezt kell tdomásul venni.(ugy is kell használni)
ne hogy azt hidd, hogy az rr.-ek elnyűhetetlenek, láttam 1 párat aminak lógott a bele , már tízezer környéken, mert a gazdája azt hitte , "ez sose megy tönkre"
Szia, fére értetted a beszélgetést, nem árulok undertailt, csak a fiúkkal társalogtunk ,h melyik jó vagy sem.
amim van , az az ülésalatti gyári müa. idom :
Csao!
Kiszámithatatlan ismerek olyat akinek 45000van az f4 be és hibátlan.De van akinek a tizezret se birja ki.
Az újjabbakba állitólag már erősitett feszitő van.
mondhatnám,nem reprezentatív a felmérésed
mit akarsz eladni róla?