Igen jellegzetes. Az ülést is szeretem, azt is szeretem, hogy mikor azt hiszem nem is húz annyira 4000nél megindul, és mikor kezdeném azt hinni, hogy ennyit húz csak akkor 6-7000nél még jobban megindul, és csak megy..
De gondolom nem csak az én Lucám ilyen. ( Így hívom )
ja hát ezek csak beállítási gondok . az meg nem gond fasza a gép , jellegzetes az ülés meg a sötétített plexi meg a színösszeállítás. ezért emlékeztem rá
MaxxPower Honda szervizben szervizeltette (azóta nem is Honda már, vajon miért )
Pl az első villa el volt állítva, így beszitált néha, meg balra dőlt az motor. A srác nem tudott róla valószínű, mert az első gumi bal oldala teljesen el volt kopva míg a jobb érintetlen volt.
Meg ilyen nyalánkságok.
íííí de jó motorod van én nagyon nézegettem azt a vasat, csak még a jelenlegi motoromat nem adtam el, de ha jól emlékszem abban van ülésfűtés meg ilyenek nemde?
Jó ha gyári alkatrészekből van a motor és kevés km van benne. Ha nézel motort, legalább 2 hozzáértő embert vigyél el, több szem többet lát. Nem feltétlenül a legolcsóbb a legjobb. Amúgy jó választás talán elektronika egy gyenge pontja a motornak, feszültség szabályzót mondják többen, hogy meghibásodik. Meg nekem is most a benzinpumpa "relét" kell kicserélnem.
Egy kérdést szeretnék nektek feltenni, és aki tud nekem segíteni, és van ideje, várom válaszát.
Gépsárkány vásárlás előtt állok. Nézegettem nagyon sok fajtát, de a választásom a Honda CBR 600f-re esett. Árban, teljesítményre és mindenben nagyon baráti. 4-500000 ftba kerül a több, amire nekem a pénzem is futja. Ám már nem mai paripák. 97-98-osok. A kérdésem annyi lenne, hogy utána érdeklődjek ezekkel a píripákkal kapcsolatban. Tudom hogy attól mert nem mai fiatal, jó, de vásárlásnál mire kell nagyon ezeknél a típusoknál figyelni, illetve mik azok a dolgok amik ilyen idősen és ilyen kilométernél már alaposan cserélendő. Várom mindenki válaszát ezzel kapcsolatban. Mert ti vágjátok ezeket a motorokat, és már tudtok minden kisebb nagyobb rezdülést benne.
Köszönöm előre is nektek!
Én most vettem egy arrow kipufogó rendszert dobbal mindennel. 30.000ért. Igaz nem 6000km-t futott hanem kicsit többet de nincs rossz állapotban. Ha lesz lehetőségem le is fényképezem már a motoron és felrakom.
Igen jellegzetes. Az ülést is szeretem, azt is szeretem, hogy mikor azt hiszem nem is húz annyira 4000nél megindul, és mikor kezdeném azt hinni, hogy ennyit húz csak akkor 6-7000nél még jobban megindul, és csak megy..
De gondolom nem csak az én Lucám ilyen. ( Így hívom )
MaxxPower Honda szervizben szervizeltette (azóta nem is Honda már, vajon miért )
Pl az első villa el volt állítva, így beszitált néha, meg balra dőlt az motor. A srác nem tudott róla valószínű, mert az első gumi bal oldala teljesen el volt kopva míg a jobb érintetlen volt.
Meg ilyen nyalánkságok.
dicséretes, hogy fél év távlatából is megismered.
Jó kis gép, akkor elég olcsó volt, az előző tulaj azt hitte, h komoly baja van, de a szerelőm mondta h 10 perc alatt megcsinálja, így is lett
Köszi szépen
Hol nézegetted?
Vagy csak így a kitett képről csuklóból, igen van benne ülés és kormány fűtés is.
esetleg a kormánycsutkák is...
Veszprém környékéről nincs kedve valakinek eljönni Velem és Nővérkémmel motorozni ma délután 5 körül?
Jó lenne.
Egy kérdést szeretnék nektek feltenni, és aki tud nekem segíteni, és van ideje, várom válaszát.
Gépsárkány vásárlás előtt állok. Nézegettem nagyon sok fajtát, de a választásom a Honda CBR 600f-re esett. Árban, teljesítményre és mindenben nagyon baráti. 4-500000 ftba kerül a több, amire nekem a pénzem is futja. Ám már nem mai paripák. 97-98-osok. A kérdésem annyi lenne, hogy utána érdeklődjek ezekkel a píripákkal kapcsolatban. Tudom hogy attól mert nem mai fiatal, jó, de vásárlásnál mire kell nagyon ezeknél a típusoknál figyelni, illetve mik azok a dolgok amik ilyen idősen és ilyen kilométernél már alaposan cserélendő. Várom mindenki válaszát ezzel kapcsolatban. Mert ti vágjátok ezeket a motorokat, és már tudtok minden kisebb nagyobb rezdülést benne.
Köszönöm előre is nektek!
Üdvözöllek a 600F-esek táborában.
Új vagyok :) Az oldalon is meg mint Honda CBR 600 F3 tulajdonos is :) Gondoltam benézek akkor már ide hozzátok .