Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha 600f4i nem eszi az olajat, ha mégis,akkor a blokkal van gond, nem az olaj hibája.

(feltételezve, hogy megbízható forrásból való, 10W-40 API SG félszint. olaj van benne minimum,és nem pályafordulaton jár a blokk folyamatosan)
az első 24 ezresnél kihagyhatod...
jaja salynos és kint az esőbe nem szeretném tárolni
Félsz hogy nem fér be a garázsba?
helló mostanába szeretnék veni egy cbr 600f és aszt szeretném kérdezni hogy milyen széles ez a motor ha valaki tugy előre is kőszi
Anno nekem is Repsol Racing 10W50 volt benne,hibátlan!
A Castrol meg egyre szarabb...
Motul is volt egy időbe a motoromba,nem volt vele bajom,igaz anno a Castrol-ral se... (10 éve)
Én több emberre beszéltem és a többség Castrolt ajánlott ebből is a
ACTEVO X 10W 40-es ez félszintetikus
vagy POWER RACING 10W 50-es fullszintetikus
Még a Repsol moto racing 10w 50 fullszintetikust mondják, hogy jó (nekem ilyen van benne)

Elvileg ami neked is van arra azt mondják, hogy eszi a motor.
MOTUl 5100 10w40es van benne
Gondoltam rá én is ,de mondom valaki biztos foglalkozott már vele. köszönöm szépen ,széles utat
Azt hiszem 24e km-ként kell ellenőrizni.
Egyébként nem biztos hogy azért van hangja....
Olaj miatt is lehet...
Sziasztok! Van egy cbr600f (99) mikor kellene szelephézagot állítani? néha van egy kis szelephangja?
Hello!
Köszi, sikerült orvosolni a problémát!
Azóta már gurultam is egyet :)
Exup! mennyibe csináltattad a bukógombat?
Szerintem is jól néz ki
helló, a biztosíték tábla az ülés alatt ,általában van benne 1-2 tartalék. olyan kell bele, mint amilyet kiveszel. pl. benzinkút.
Addig ITT nézd
Nem kapok ujságot sehol
SZiasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem...
2000-es évjáratú 600f-em van. tegnap gurulgattam, és mire hazaértem, a műszerfal-indexek-hátsó lámpa megadta magát. Én biztosítékra tippelek, de nem vagyok nagy motorhozzáértő. Van valakinek valami tippje?
Ha esetleg beletaláltam a biztosíték-problémába, akkor milyen biztosíték kell bele és hol tudok ilyesmit venni? Valakinek valami tapasztalat bolt kapcsán?
Előre is köszönöm!
Üdv: Olivér
Na szép, nem is szóltak neked, hogy belerakják
Ne bassz belerakták
Le is ugrok ujságért gyorsan.
Köszönjük a dicséretet
Jónagyot Uram!

Ha jól láttam az ön gépe van a fastride magazinban.?!
Legalább is én úgy látom. Nos?
Ha igen akkor gratulálok. Ismét a legszebb darab.
Ha nem akkor is.
Hajrá!
Hát igen :) Nálam az is szempont volt, hogy olyan legyen az eleje és a feneke is mint amilyen lett
Valahogy ez tetszett a legjobban
nagyon szép állapotban van, és az ára is jó. ezért jó
Jaja nem rossz az sem. :) Bán nekem az enyém kapaszkodója, meg a feneke jobban tetszik
Bár gondolom mindenkinek a sajátja