Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szalagkorlát ellen az sem véd. de még szerencsésen megúsztad a randit.
képek lemaradtak :'(
Már bánom én is, hogy nem vettem még bukógombát
Köszönöm szépen a válaszokat , az "emelős ,húzós" megoldással ki is nyílt . Hát nincs ott vmi nagy rekesz .
Nincs mit!
Nagyobbat soha ne tévedjél!
OK! Most nézem az adatlapot! Tényleg egybe üléses! Annál tényleg nem!
Köszi a javítást!
Az F4-nél nem!
Ha a kulcs elfordítása után kattan,akkor fogd meg az ülést és határozott mozdulattal húzd hátra,illetve kicsit "emeld",szerintem...
Kettő csavar fogja! Hajtsd fel az ülésszivacsot! Jobb és bal oldalt az első ülés hátsó részén!
Üdv mindenkinek,
Nemrégen vásároltam egy F4i -t és volna egy elég amatőr kérdésem.Remélem tudtok segíteni...
Megtudnátok nekem mondani,h az ülést hogyan lehet kinyitni? A kulccsal próbáltam a hátsórész az ki is pattan,de a tank felől nem enged. Feszegetni nem szeretném,biztosan megvan a technikája...
Valóban a felfogatása nem jó
Nekem ugyanis a váza kör alakú. De azért még folyik a gondolkodás, hogy oldjuk meg

Amúgy maga a gomba része egy fémből van, vagy van rajta egy gumi?
Sziasztok!
Tud nekem segíteni valaki abban, hogy mekkora benzincső kell a 2000-es évjáratú 600F-emhez? (hossz-átmérő)
köszi!
Sziasztok!
Tud nekem segíteni valaki abban, hogy mekkora benzincső kell a 200-es évjáratú 600F-emhez? (hossz-átmérő)
köszi!
Én Bakonyba szoktam járni, persze nem egyedül
Mátrában még nem voltam, de nincs kizárva, h megyek.
Én is megyek vasárnap Mátrázni.

Bár én gyalogosan fogok megtenni 25 km-t a jó kis turistautakon.
De lehet hogy én is felnézek kiváncsiságból
Tavaly nem voltam elájulva tőle,rengeteg a kátyú sajna egyre szarabb
Kiváncsi lettem vna h milyen az útminőség vasárnap ha jó lesz a idő, jó lenne kinézni
Én szoktam,bár idén sajna nem voltam
Mátrázni esetleg szokott vki innen a forumról?
Ha meg van az eredmény mindenféleképp megosztom Veletek
Igazán nincs mit.
Hali! Lehet engem is érdekelne, hogy ha jó lesz. Egy árat majd írj, ha lesz róla infó.
Köszi!
Köszi a rajzot meg a képeket.
Ahogy mondod . Szerelem volt első látásra
Szép is az f3 megértelek,végül is csak HONDA