hétvégén megpróbálok elmenni megnézni, fejidom nem tudom milyen állapotban lehet ha megvan mivel a képen is látszik hogy 1-1 része le lett vágva, ha sikerülne vele megegyeznem és adna annyit a motoromért amennyit ér akkor valószínű, hogy elhoznám mivel csak erre volna esélyem, aztán meg szépen lassacskán ahogy van pénzem építeném
Szia
Az a motor amit kinéztél , elgondolkodtató ,ha vissza szeretnéd gyári állapotába állítani, ugyanannyiba vagy ,mintha vennél 1 karcmentest.
KM.?-én ,se megyek sokat , de ez fura.-+hol a műszerfal?-mert ugye abba a km. Meg 1 csúszástól ledobni az egész elejét? meg vannak a cuccok hozzá ?-kérd el!
A vázszám 10. karaktere a modell év. Ez nem mindig azonos a jármű gyártási évével, mert a nyári leállások miatt az augusztustól- júliusig tart.
(az ISO 3779 szabvány szerinti kódrendszerben,ez 17 karakterből áll,ennek a motornak a vázszáma is 17 karakterű kell hogy legyen)
2008-ban már nem gyártották.Ezt a motort még láttam a szervizben, tavaly valamikor az ősz folyamán.
Kettő ilyen fényezésű volt bent,de csak ezen volt túradoboz.
köszönöm a gyors választ, hát igen, sztem a gyári fejidom rajta a legszebb rész, csak hát nem nagyon találok másik motort amibe be tudnám számíttatni a mostanit
Hali spee
Én már igy vettem hogy át volt alakitva f-hez,szerencsém volt véletlenül találtam.
De végül is csak egy jó esztergályos kell és bármilyen gombát fel tudsz rá tenni.Ez is gsxr gomba.
Naggggyon remélem, hogy megoldható
Az a motor amit kinéztél , elgondolkodtató ,ha vissza szeretnéd gyári állapotába állítani, ugyanannyiba vagy ,mintha vennél 1 karcmentest.
KM.?-én ,se megyek sokat , de ez fura.-+hol a műszerfal?-mert ugye abba a km. Meg 1 csúszástól ledobni az egész elejét? meg vannak a cuccok hozzá ?-kérd el!
Meg is kérdezem Apósomat, meg tudja-e nekem csinálni remélem igen.
(az ISO 3779 szabvány szerinti kódrendszerben,ez 17 karakterből áll,ennek a motornak a vázszáma is 17 karakterű kell hogy legyen)
Kettő ilyen fényezésű volt bent,de csak ezen volt túradoboz.
szegény mocival elég csúnyán elbántak...
F4i-t meddig gyártották? Lehet, hogy ez a motor 2006os?
Mert én sem szeretném megfúrni az idomot. De a méreteket én is megköszönném.
Akkor lehet én is megesztergáltatnám
Én már igy vettem hogy át volt alakitva f-hez,szerencsém volt véletlenül találtam.
De végül is csak egy jó esztergályos kell és bármilyen gombát fel tudsz rá tenni.Ez is gsxr gomba.