Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ohh... Nekem az F3 lámpái jobban tetszenek
Vegyél egy f4et
Most - most - most ez komoly
Naggggyon remélem, hogy megoldható
Remélem összejön,bár F3-omhoz nem tudom jó e?
Ha tudod mennyiért szólj már, hétvégén én is megkérdem, meg tudja-e csinálni.
Helló nekem a jövőhéten csinálja ha jól sikerül megegyezünk
hétvégén megpróbálok elmenni megnézni, fejidom nem tudom milyen állapotban lehet ha megvan mivel a képen is látszik hogy 1-1 része le lett vágva, ha sikerülne vele megegyeznem és adna annyit a motoromért amennyit ér akkor valószínű, hogy elhoznám mivel csak erre volna esélyem, aztán meg szépen lassacskán ahogy van pénzem építeném
Szia
Az a motor amit kinéztél , elgondolkodtató ,ha vissza szeretnéd gyári állapotába állítani, ugyanannyiba vagy ,mintha vennél 1 karcmentest.
KM.?-én ,se megyek sokat , de ez fura.-+hol a műszerfal?-mert ugye abba a km. Meg 1 csúszástól ledobni az egész elejét? meg vannak a cuccok hozzá ?-kérd el!
köszönöm, most már legalább ezt is tudom
Ha netán nem tudná megcsinálni, haverod menyiért csinálna 2x annyit
Köszönöm
Meg is kérdezem Apósomat, meg tudja-e nekem csinálni remélem igen.
A vázszám 10. karaktere a modell év. Ez nem mindig azonos a jármű gyártási évével, mert a nyári leállások miatt az augusztustól- júliusig tart.
(az ISO 3779 szabvány szerinti kódrendszerben,ez 17 karakterből áll,ennek a motornak a vázszáma is 17 karakterű kell hogy legyen)
2008-ban már nem gyártották.Ezt a motort még láttam a szervizben, tavaly valamikor az ősz folyamán.
Kettő ilyen fényezésű volt bent,de csak ezen volt túradoboz.
Helló köszönöm a rajzot én is,hozzá is láthat majd a marós haver elkészíteni a konzolt
Néhány kép a gombáról,a komoly müszaki rajzon meg nem röhögni nem az erösségem
köszönöm a gyors választ, hát igen, sztem a gyári fejidom rajta a legszebb rész, csak hát nem nagyon találok másik motort amibe be tudnám számíttatni a mostanit
ha jól tudom akkor 2008 volt az uccsó év amiben gyártották.
szegény mocival elég csúnyán elbántak...
Hello!

F4i-t meddig gyártották? Lehet, hogy ez a motor 2006os?
Azt hittem szerencsém lesz és te csináltattad, mert akkor megkértelek volna szépen, hogy bizniszeljünk be egyet, de sajnos nem így alakult.

Mert én sem szeretném megfúrni az idomot. De a méreteket én is megköszönném.
köszönöm
Mármint a gombát
Lemérem a kedvedért
ÉS a méreteit nem vágod ki a csuklódból mi?

Akkor lehet én is megesztergáltatnám
Hali spee
Én már igy vettem hogy át volt alakitva f-hez,szerencsém volt véletlenül találtam.
De végül is csak egy jó esztergályos kell és bármilyen gombát fel tudsz rá tenni.Ez is gsxr gomba.
A mondat elején van egy felesleges "ha" ,kéretik ignorálni.