Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha, az gáz !
ok.
igen én mondtam csak tudod az a gáz h a főnököm ma jelezte, h jobban járunk h ha keresünk másik melót,nincs munkánk.
Ú-h most meg kell gondolnom egyenlőre h mire költök és mire nem miattam ne tartsd az idomot.Ha lesz lóvém akkor szólok de most nem tudom megvenni sajnos
Hello, a scorpion -t annyira nem ismerem , de nem te mondtad, hogy hó vége felé jelentkezel az ülés alatti idom végett ?
helló ha már így a dobokról beszélgettek,az én Scorpion Carbon dobom mennyit érhet kb?
szerintem, nem érte meg ,csak árába volt.

a 120 ezer forintos MIVV titánim GP dob ,54 ezerér
na, az megérte.
nézd meg az adatlapom.
+Összekötőcsővel
SKACOK!
Szerintetek 600-f re ARROW titánium triovál dob, 5000km-t futott megér 60.000HUF-ot?
Adamhoho. ASzerintem a karbival lesz a gond. Mivel a keverék nem megfelelő, ezér köpi be a gyertyát. A fúvókát nézd meg, hogy a gyári e?
És a gyertya is legyen gyári.? Esetleg van gépkönyvem F2-höz. Ha érdekel szólj és átküldöm.
egy pár hátsó lábtartó eladó 2005-ös F4-ről
Sjna első kéne, a hátsó nekm is magvan. Azért kösz
Szia, látom nem válaszoltak.
hátsó jobbos konzol kell?
nekem van. 8 rugó !
telefonszám lemaradt: +36-30-438-2734
Sziasztok,
eladó egy cimborám cucca,a képen látható lámpa CBR600F4i 2004-es motoron volt.
Karcos de javítható 45e FT irányáron
0
Üdv mindenkinek!
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy 94-es cbr 600 f2es hondám ami nem működik úgy ahogy kellene.
A probléma, hogy nagyon rövid időn belül beköpi a gyertyát(kb10-15 km). Megvétel óta olaj(Repson race) + olajszűrő csere, légszűrőcsere, gyertyasor csere, karbitisztítás + szinkron, tanktisztítás és tankcsap gumimembrán csere ,mert elengedte a benzint.
Eredetileg sportlégszűrő volt benne de én simát vettem hozzá nem tudom ez lehet e probléma. A szerelő mondta , hogy elvileg tán nagyobb fúvóka van benne a sportlégszűrő miatt.
Ja és mivel még nincs rajta rendszám csak a közeli utcákban tudok vele menni amitől nem melegszik fel annyira mint huzamosabb tempónál de nem akarom elhinni , hogy ettől le kellene leállnia két hengernek menet közben majd be sem indulnia a motornak.
És minden hengerben 12-es kompresszió van mert azt is mértük a szerelővel.

Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát!
Hali Jobbos lábtartókonzol mit kóstál?
Csatlakozom a többiekhez... 1-ből 2-be nem is, hogy kidobja alacsony fordulaton, hanem be sem veszi. Ilyenkor üresben kissé felpörgeted, hogy a fogaskerekek felvegyék közel a motorfordulatot és gyorsan, határozottan elváltod, mert ha újra leesik a fordulat az egyenes fogazás miatt nem tuti, hogy beveszi, meg ha be is, bíztos hogy csak recsegve Én is figyelgettem, meg elóvatoskodtam, de annál rosszabb volt. Relatíve minél magasabb fordulaton vagy, annál finomabb a váltás. Nekem 5.ből 6-ba kellett megtanúlnom leginkább.
most kérdeztem szalonba, hogy mennyibe kerül és ott azt mondták, hogy a gyári 9000ft a sportlégszűrő 13 000 ft-t kóstál.
(ez lemaradt) blokkalkatrészek is eladók ehhez az évjárathoz. számlás felső blokkfél is van . 0620/992-4528
eladó cbr 600 f /2006 1db. elsőféktárcsa , valamint a képen látható alkatrészek, megegyezés szerinti áron. 0620/992-4528
akkor egy k&n, miért kerül 15000-16000-ba? Nem a gyári alkatrészek szoktak drágábbak lenni? http://www.knfilters.com/searc...
9000 ft körül mozog
gyári légszürő kb. mennyibe kerül?
Nekem is kidobta 1-2 szer amikor egyesből váltottam kettesbe.
De én is csak azt tudom mondani amit Sharx mondott. Próbáld meg egy kicsit határozottabban váltani. Olaj milyen van a mociban?
conti road,túrázásra kiváló nekem is az van, benne van 1 szezon+egy kicsi, és alig kopik,lapra tenni vele a vasat azért nem lehet
Szeva!
Mikor csinálja ezt nálad? Milyen sűrűn?
Nálam ezt a felsőbb tartományban, 5-6-nál csinálta és rájöttem, hogy én vagyok a tökfej. Túlságosan kíméltem és nagyon puhán váltottam, gyengéden. Nehogy valami baja legyen. Aztán mondták, hogy fel kell pakolni rendesen. Szóval nem kell szarozni és erősen kell váltani. Nálam megoldotta ezt a kérdést. (Persze nem rúgni ).
Nézd meg, hogy ha erősebben csinálod mi történik. Ha utána is kidobálja, akkor váltó gondolok lesznek. És azt látatlanban nem lehet megmondani mi lehet.
Üdv!