Szia!
Én a Dunlop Sportmax-ot (D208;D207F) tolom. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Még hidegen is egész kezes. Esőben sem volt vele még gond. Elég tartósnak tűnik. Viszont nem sok helyen kapható már. Asszem van valami újabb verziója, csak annak nem tudom a nevét. Én még tavaly év vége fele be tudtam szerezni belőle. Biztos vannak jobbak és rosszabbak is nála, de én nagyon meg vagyok vele elégedve. Abszolút túrázásra használtam. link
Üdv!
Én épp ContiRoadAttackot használok, eddig 5500 van benne, és semmi kopás kb, mondjuk nem is állatkodom vele. Tippre 12-15-öt ki fog bírni, szezon végén tudok majd nyilatkozni
A tapadásáról nemigen tudok véleményt formálni, eddig nem volt vele gondom. Most mentem vele február 28-án egy kört olyan 8 fokban, és semmi kipörgés / csúszás nem volt, bár figyeltem is erre. Egyedül akkor csúszott meg, mikor a motorfék megfogta a hátsó kerekem még tavaly nyáron egy kis marhulásnál
Nekem tetszik, szerintem a köv. is ilyen lesz. Esetleg a Michelin Pilot Road 2 komponensesét nézd meg, szobatársam azt használja, és hasonlókat mond arról.
Szia. Igazán nincs mit.
Én eleve feketén kértem
Ezt el is felejtettem mondani, hogy úgy is lehet. Sorry
Nekem szép mattszínűen küldte. De majd én is lehet lefújom...
Szia!
Ma jött meg nekem is a hátsó sárvédő, köszi mégegyszer a LINK-et!
Amúgy te fekete Matt festékkel nyomtad le? -nem kell semmi külön alapozó rá, ugye, simán csak ami jön a flakonból?
Sziasztok! Van egy eladó komplett bal oldali lábtartóm váltopálcával még dicső CBR-es múltamból. 2002-es FS-en volt, de simára is jó. Ringezésnél kicsit megreszeltem a lábtartó alját, dehát így vagányabb... Ha valakit érdekel a dolog, hívjon fel (20-9739180), vagy keressen emailen. Üdv: Ratesz
Köszönöm szépen a jókívánságot! Remélem én is,hogy találkozunk és meg tudlak hívni pár sörre!
Kisújszálláson mi mindenképp ott leszünk! Gyere el oda,mert nem fogod megbánni! Az egyik legjobb találkozó az országban!
Itt az évi program! http://www.griffmc.hu/
Én a Dunlop Sportmax-ot (D208;D207F) tolom. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Még hidegen is egész kezes. Esőben sem volt vele még gond. Elég tartósnak tűnik. Viszont nem sok helyen kapható már. Asszem van valami újabb verziója, csak annak nem tudom a nevét. Én még tavaly év vége fele be tudtam szerezni belőle. Biztos vannak jobbak és rosszabbak is nála, de én nagyon meg vagyok vele elégedve. Abszolút túrázásra használtam. link
Üdv!