Hát ha reped akkor azonnal meg kell állni mert a menetszél leszakíthatja a komplett burkolatot :) a kék kawádat a szalonból vetted vagy azzal is ennyit szöszmötöltél?
És elkezdesz rohangálni mint egy fejetlen csirke.
Én szezonban szarok rá.
A hűtőtakarót a fetrenberger után festettem és felfeszegettem a helyére.A tartó kapott,ez van.
Most van egy 2 centis repedés.
De a kutyát nem érdekli.
Szezonban motorozunk majd télen az esetleges károkat ha vannak orvosoljuk és annyi.
Biztos nem véletlen rakták rá azokat a füleket,másnem a könnyebb rögzítés végett, de ha a csavar már be van tekerve akkor sztem egyáltalán nem gond, sőt ha nagyon zavar a rés talán így hogy a tartó fül nincs rajta, valamennyit enged a csavar hogy állítani tudod a lámpát........hátha jobb lesz
Szerinted nem gond hogy a lámpán nincs az a két fül ami becsúszik a fejidom tartó konzol gumibajaiba mert az utólagos amit csináltattam le kellet vágni mert akkor fel sem lehetett rakni a fejidomot
De ha igen...............akkoris gázhúzás van.
És elkezdesz rohangálni mint egy fejetlen csirke.
Én szezonban szarok rá.
A hűtőtakarót a fetrenberger után festettem és felfeszegettem a helyére.A tartó kapott,ez van.
Most van egy 2 centis repedés.
De a kutyát nem érdekli.
Szezonban motorozunk majd télen az esetleges károkat ha vannak orvosoljuk és annyi.
Volt már ilyen.
Egy vattaúj meztelen a gyógymód.
Szép vas, de ahogy nézem nagyon menne már :)
Hangtompítóval is egész jó, de anélkül brutál......
Figyu csinálnál egy képet hogy a hátsó ülés alatt mekkora a "csomag tartód" ?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ma pedig a tegnapi rovaráldozatok takarítása volt napirenden, erről csatoltam is néhány képet.
Főleg 2 sáv között vagy skála kereszteződés vagy épp városháza, róma... De fel lehet sorolni mindent sajnos