Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha reped akkor azonnal meg kell állni mert a menetszél leszakíthatja a komplett burkolatot :) a kék kawádat a szalonból vetted vagy azzal is ennyit szöszmötöltél?
Ja.

De ha igen...............akkoris gázhúzás van.
És mennyi idő alatt reped ha reped?
Ha nem reped akkor már jó mi
Látod a repedést.

És elkezdesz rohangálni mint egy fejetlen csirke.
Én szezonban szarok rá.
A hűtőtakarót a fetrenberger után festettem és felfeszegettem a helyére.A tartó kapott,ez van.
Most van egy 2 centis repedés.
De a kutyát nem érdekli.
Szezonban motorozunk majd télen az esetleges károkat ha vannak orvosoljuk és annyi.
És mik a jelei azt mondja egy ismerősöm ha nyikorog akkor van gáz
Nem ijesztés.Valós tény.
Volt már ilyen.

Egy vattaúj meztelen a gyógymód.
Ja ja csak ne ijesztgetnének a meg reped a fejidomod a feszüléstől dologgal
Pityu, igérd meg, hogy egyszer majd írsz arról, hogy milyen menni a géppel
Szép vas, de ahogy nézem nagyon menne már :)
Ugyan ilyen dobom van nekem is, szól mint az állat mi? :D
Hangtompítóval is egész jó, de anélkül brutál......

Figyu csinálnál egy képet hogy a hátsó ülés alatt mekkora a "csomag tartód" ?
Na remélem a fejidom kitart nem tudom mennyit feszítettem rajta de remélem nem fog repedni
Szombaton gurultunk páran Parassapuszta felé, volt pár CBR velünk:)
ugyanilyen motort néztem én is... szép !
Egyenlőre ilyen a gép

http://www.sportmotor.hu/motor...
Kiírhatnák, hogy hány megás fájlt lehet felrakni, ne kelljen találgatni, de csak sikerült.
Rohadt fórum motor.
A képek lemaradtak. Szóval újra. :)
Tegnap Visegrád felé nagyon sok 600F-et láttam, találkozhattam valamelyikőtökkel? :)

Ma pedig a tegnapi rovaráldozatok takarítása volt napirenden, erről csatoltam is néhány képet.
Dunaújváros tele van ilyennel.

Főleg 2 sáv között vagy skála kereszteződés vagy épp városháza, róma... De fel lehet sorolni mindent sajnos
Biztos nem véletlen rakták rá azokat a füleket,másnem a könnyebb rögzítés végett, de ha a csavar már be van tekerve akkor sztem egyáltalán nem gond, sőt ha nagyon zavar a rés talán így hogy a tartó fül nincs rajta, valamennyit enged a csavar hogy állítani tudod a lámpát........hátha jobb lesz
Szerinted nem gond hogy a lámpán nincs az a két fül ami becsúszik a fejidom tartó konzol gumibajaiba mert az utólagos amit csináltattam le kellet vágni mert akkor fel sem lehetett rakni a fejidomot
Értem, hát ilyen pici rés mindegyiken van......