Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ck lamelle és ck rugó vagy src kevláros készletet vettél?
OKÉ!

De ti papírkutyák vagytok...
24 -25 ezer
Oké ezt értem, nem a típussal lehet a gond... a fémmel.
Kezdjük elölről: Miért kellett cserélni? Csúszott vagy egyéb miatt?
legközelebb elmegyek.

remélem sokan voltak
mennyiért kaptad ha nem titok?
figyu most cserélték a kopó lamellát meg a rugót is és ebc van benne
De van!
kakucsról nincs publikus kép?
így van, rugó az alap 5ezer Ft kb (EBC) gyári nem tudom.
Ha meg már császkál akkor érdemes szettbe cserélni.
Akkor szét kell szedni újra és meg kell nézni a fém lamellák állapotát. A következő módon: Megtörlöd majd ráhelyezed egy sík lapra üveg bútorlap ilyesmi és mérsz egy magasságot a külső és a belső pereménél a fogak tövénél. Ha ez a két méret nem egyezik akkor meg van nyúlva a lamella és javarészt kuka. Természetesen mindegyiken kell nézni! Általában ha a kuplung elkezd csúszni vagy cserére szorul akkor mér megégett a fém is és elferdül sőt én a rugókat is ajánlanám ami már nem nagy tétel. Onnantól kezdve nem nagyon folyamatos és terhelhető teljesen a kuplung hiszen nem ér hozzá teljes terjedelembe a kopó lamella.
csak kopókat
Hali,

És mit cseréltetek benne? csak a kopó lamellákat v a fémeket is? Mert nagyon nem mindegy!
Rendben. Köszi előre is. Kormány csapágy már nem aktuális megnéztük jó még nincs vele gond.
Szia!

Természetesen megkaptam.

Hétfőn tudom írni az ajánlatot.

Nissinre még rákérdezek.
sziasztok tapasztalt már valamelyikőtök olyat ha engedi fel a kuplungot elkezd rázkódni a motor és ez már olyat is csinált hogy a lánc is elkezd remegni fel le rángatózni: elég hülye a megfogalmazás de ezt csinálja.Ez lehet a lánctól is? mert kuplungozva most volt
Köszi szépen. Megnéztem nincs kottyanás.
Hali

Írtam e-mailt megkaptad? Árajánlatot kértem első fékbetétekre. Amikor írtad h feladod az olajat postán arra válaszoltam.
Looool
Nem bizony. Bár amit most műveltem vele... :D Főfékhengert kellett cserélnem, kaptam is egyet kölcsön, de nem volt hozzá tartály...
10ezerrel én is kibékültem. 45öt már sokallottam volna.

voltam biztonsági őr egy gyárban. akármilyen kedves voltam voltam mindig utáltak mert én voltam az aki miatt nem lehett lopni. jaj ezek a magyarok.

van rendőr barátom is. Normálisan viszonyulok hozzájuk. de azért elengedhetett volna mert egy sarokra laktam. mondhatta volna, hogy többet nem szeretnék találkozni veled. aztán csá. büntetés után ugyis lábon mentem haza.
Még annyit tennék hozzá, hogy akármennyire is nem úgy tűnik néha, de a rendőr is emberből van, csak éppen az a munkája, hogy ha szabályt sértesz, akkor megbüntessen.

Jelen esetben, mivel semmi papírod nem volt, ki se mehett volna a kertkapun, vagyis nem egy szabálysértést követtél el, hanem legalább hármat, és ha nem jó fejek, akkor feljelent és nem úszod meg 30 rugó alatt...
Hát ja. Én többnyire szabálykövető vagyok, de egy krosszmotorra valószínűleg nekem sem lenne forgalmim...
Amíg ilyen a szociális rendszerünk addig sohasem lesz rend az Országban!