Ma ismét rádöbbentem, hogy tényleg elég izmos hangja a mocimnak, mindenki mondogatta de kívülről nem hallottam még, elég brutál :) Eddig mindig onnan szűrtem le a dolgokat hogy a buszmegállóbán álló gyerekek mutogatták, hogy húzzam neki :)
Lecseréltem az olajat. Lecseréltem a hűtőfolyadékot. Kimostam a levegő szűrőt. Kipróbáltam, nekem 110 foknál kapcsol be a ventilátor...... bakker már kezdtem félni, hogy be sem indul....
3,5 lityit bevett szűrőcserével, 3 lityi folyadék is beleszaladt a hűtőbe...
Lemostam, láncot befújtam..... már csak idő kell egy jó kis motorozáshoz. + az elejét kell felemelnem, de az holnap megoldódik...
Sziasztok
Ma jöttünk hazafelé a párommal és 4-ből mikor váltottam vissza 3-ba elkezdett recsegni,ropogni a váltó Hiába húztam be a kuplungot akkor is recsegett azután pöccintettem egyet a váltón és azóta semmi baja tudja valaki mit csináltam rosszul vagy mi történhetett?
Illetve felváltáskor szoktatok kuplungolni?
Blokktól függ. A szolgálati FJR 2008-as, de rezonál rendesen 3500 körül.... ez van. Ezen az FS-en nem nagyon éreztem ilyet.... bár nem is nagyon volt a fordulat 3500-on vagy alatta
Na, ez jól hangzik. Egyelőre érdeklődnék, legkésőbb a szezon végén bevásárolnék, és konkrétan érdekelne 600F4-hez láncszett, első-hátsó fékbetét. De csak kiváló minőségben...
Lehet hogy az hogy a tiéd 12 éves az meg nem, az enyém is 12 éves motor és bár én nem próbáltam fiatalabb tesót de biztosra veszem, hogy van különbség, szerintem ne stresszelj rajta sajnos ezek sem lesznek már fiatalabbak :(
Kellene rá esztergáltatni, de még nem tudom hová....
Gyenge 350 azért lenyomtunk ma..
3,5 lityit bevett szűrőcserével, 3 lityi folyadék is beleszaladt a hűtőbe...
Lemostam, láncot befújtam..... már csak idő kell egy jó kis motorozáshoz. + az elejét kell felemelnem, de az holnap megoldódik...
Ma jöttünk hazafelé a párommal és 4-ből mikor váltottam vissza 3-ba elkezdett recsegni,ropogni a váltó Hiába húztam be a kuplungot akkor is recsegett azután pöccintettem egyet a váltón és azóta semmi baja tudja valaki mit csináltam rosszul vagy mi történhetett?
Illetve felváltáskor szoktatok kuplungolni?
Te engem keresel
Jó áron, minőségi alkatrészeket honnan rendeljek? Egyelőre csak árak érdekelnének. Láncszett, első-hátsó fékbetét, stb, stb....
Köszi.