Láttam, neked egy kicsit feljebb van. Igazából ez a legalsó állás, a váz hegesztővarratáig lehúztam direkte, mert így egy kicsit kijjebb van maga a gomba.
Jó lesz.
Igen teljesen egyforma!
Viszont én kicsit magasabbra raknám/raktam annyival hogy a konzol hátsó felső éle a szelepfedél tömítésével van egy vonalba. De így is teszi a dolgát ha úgy adódik!
Tyűha...
Óvatosan erőlködj vele! Itt az a lényeg minél hosszabb paláston tartson a csavar és rázkódás mentesen körbefogja a vázat. Persze húzd meg jól de a szögletessége feszíti igazán a helyére.
A jobb oldal nem volt nehézkes a hűtő miatt... kicsit passzosra faragtam és ha felraktad akkor elmehetsz nőgyógyásznak is... hehe
Nem növelik ezek csak a feladatok számát.....
A magán ccm csökkenésének oka, hogy elvitték előlem a kinézett 954RR-t de nem bánom. Tetszik a motor.
Az r1 elment a lakás építés miatt, aztán gyerkőc.... most jutott végre megint motorra egy kis pénz..... de még böjtölöm 3-4 hónapig sajnos.
Hallod, jó rég óta nem beszéltünk... látom fejlesztett a testület
Remélem titeket is fejlesztenek anyagilag nem csak a gépparkot
Egyre csökken a magán köbcentid? Mi az ok?
1-kor találkozunk Budafoki Hengermalom u. kereszt Mc. dönci, és kb. 2 körül érünk ki kakucsra. Jössz?
Ha valaki akar jöjjön űberfasza idő lesz és fotózunk kamerázunk!
Jó lesz.
Viszont én kicsit magasabbra raknám/raktam annyival hogy a konzol hátsó felső éle a szelepfedél tömítésével van egy vonalba. De így is teszi a dolgát ha úgy adódik!
Meghúztam rendesen, de passzentos.Talán nem feszítettem túl, szerintem jó lett.
Óvatosan erőlködj vele! Itt az a lényeg minél hosszabb paláston tartson a csavar és rázkódás mentesen körbefogja a vázat. Persze húzd meg jól de a szögletessége feszíti igazán a helyére.
A jobb oldal nem volt nehézkes a hűtő miatt... kicsit passzosra faragtam és ha felraktad akkor elmehetsz nőgyógyásznak is... hehe
Milyen erősen húzod meg a csavarokat?
Szombaton felraktam, meghúztam imbuszkulccsal, villáskulccsal, kicsit rá is tehénkedtem a kulcsra, meg ugye erős vagyok...
Gondolom ennyi elég neki, túlfeszíteni sem akarom.
Porosodik nálam egy pöpec állapotú 600 F (99-) hátsó lámpa. 3000 forintért ha valakit érdekel viheti :)
ITT mindent megtalálsz róla.
Ma mindenki motorozott? :)
Annyi f4-et láttam ma Siófok meg Füred fele.....azt hittem már valahol találkozó van :D
A magán ccm csökkenésének oka, hogy elvitték előlem a kinézett 954RR-t de nem bánom. Tetszik a motor.
Az r1 elment a lakás építés miatt, aztán gyerkőc.... most jutott végre megint motorra egy kis pénz..... de még böjtölöm 3-4 hónapig sajnos.
Hallod, jó rég óta nem beszéltünk... látom fejlesztett a testület
Remélem titeket is fejlesztenek anyagilag nem csak a gépparkot
Egyre csökken a magán köbcentid? Mi az ok?