Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha hirtelen lesz egy mítingem 14-től 18ig akkor igen :D meglátom mit tehetek :)
Szia,
1-kor találkozunk Budafoki Hengermalom u. kereszt Mc. dönci, és kb. 2 körül érünk ki kakucsra. Jössz?
Fazer: hányra mentek és honnan indultok?
Köszönöm! ;)
Szerdán Donkartács-al dobunk egy Kakucs pályadélutánt!
Ha valaki akar jöjjön űberfasza idő lesz és fotózunk kamerázunk!
12 Nm
Hétvégén ki szeretném cserélni a rugókat a kuplungkosárban. Meg tudjátok mondani, hogy mekkora nyomatékkal kell majd a csavarokat meghúznom? Köszi
OK.
Láttam, neked egy kicsit feljebb van. Igazából ez a legalsó állás, a váz hegesztővarratáig lehúztam direkte, mert így egy kicsit kijjebb van maga a gomba.
Jó lesz.
Igen teljesen egyforma!
Viszont én kicsit magasabbra raknám/raktam annyival hogy a konzol hátsó felső éle a szelepfedél tömítésével van egy vonalba. De így is teszi a dolgát ha úgy adódik!
Jaj, még egy kérdés. A jobb és a bal konzol ugye egyforma volt?
Ja, én nőgyógyász mutatványokkal nem kísérleteztem. Oldalidomokat lekaptam, úgy könnyebb hozzáférni.

Meghúztam rendesen, de passzentos.Talán nem feszítettem túl, szerintem jó lett.
Tyűha...
Óvatosan erőlködj vele! Itt az a lényeg minél hosszabb paláston tartson a csavar és rázkódás mentesen körbefogja a vázat. Persze húzd meg jól de a szögletessége feszíti igazán a helyére.
A jobb oldal nem volt nehézkes a hűtő miatt... kicsit passzosra faragtam és ha felraktad akkor elmehetsz nőgyógyásznak is... hehe
Egy kérdés:
Milyen erősen húzod meg a csavarokat?

Szombaton felraktam, meghúztam imbuszkulccsal, villáskulccsal, kicsit rá is tehénkedtem a kulcsra, meg ugye erős vagyok...

Gondolom ennyi elég neki, túlfeszíteni sem akarom.
Szevasztok!

Porosodik nálam egy pöpec állapotú 600 F (99-) hátsó lámpa. 3000 forintért ha valakit érdekel viheti :)
Köszöntem szaki
Morgen,

ITT mindent megtalálsz róla.
Szevasztok!
Ma mindenki motorozott? :)
Annyi f4-et láttam ma Siófok meg Füred fele.....azt hittem már valahol találkozó van :D
Mihez fogatod a bukógombát? Melyik csavarhoz?
Nem növelik ezek csak a feladatok számát.....
A magán ccm csökkenésének oka, hogy elvitték előlem a kinézett 954RR-t de nem bánom. Tetszik a motor.
Az r1 elment a lakás építés miatt, aztán gyerkőc.... most jutott végre megint motorra egy kis pénz..... de még böjtölöm 3-4 hónapig sajnos.
Szeva Pohi,

Hallod, jó rég óta nem beszéltünk... látom fejlesztett a testület
Remélem titeket is fejlesztenek anyagilag nem csak a gépparkot
Egyre csökken a magán köbcentid? Mi az ok?
A thunderace után csak megint egy topic-ba kerültünk
Áááá nincs ott hiba! Ez a komfort 2 személyre... a másik inkább 1 személyes azzal sportolok
Hát nem adok ki érte annyit....meg hát nem is bízok annyira a valtermoto-ban.....