Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, szerintem jobban is jársz vele. Én a helyi autós-motoros boltban rendeltem egy ledes relét, 2800 Ft volt és tökéletesen működik. ;)
Szia,
Adatlapon van emil cím is és legalul a hirdetésnél találsz telszámot is. írj v hívj és megbeszéljük!
Neem én vetem ki otthon autóval elvittem megcsinálták hazavittem visszaraktam.
Szerintem Motul, de abból nem 5100 hanem 7100, esetleg Repsol MOTO RACING.
Hellobello, enis keszlettem a gep kulsejevel 98 %-ban marcsak a tukrok kell megerkezzenek,s megvan az osszhang, mit szoltok,milyen lett?
Irigyellek, remélem legalább hideg volt!
Ebben a kerék ki be szerelés benne van?
Ok, érdemben válaszolni nem tudok, igazából autókat szerel, max ismerősnek motort is.
Két csere két centrírozás két gumi felfújása gázzal 4e
Az egész olcsó. csak azért kérdem, hogy tudjam kb mi a reális.
Úgy is ér válaszolni, hogy a tesóm gumiszerel? Nekem ingyen
Mennyiért szerelnek gumit mostanában?
Köszi!
Remélem idén többet tudunk menni mint tavaly, és akkor kép is több lehet. Mondjuk egyenlőre sok terv még nincs. Jövő hétvégén talán elugrunk a pesti szezonnyitóra, de aztán lehet csak Győr lesz a vége, mert ott is akkor lesz valami műsor.
El is hiszem

Megnéztem a képeidet, az őszi galéria nagyon ott van!
Nem is fogsz nagyon menni.
Ahogy néztem a kiírást még lesz 2 nyílt nap és annyi.
Mikor a láncolajat vakarom akkor áldom is hogy fekete!
utoljára ősszel voltam Visegrád és Esztergom útvonalon.

sárgultak a levelek, Duna ködös volt. Csipem csak innen kicsit messze van.

majd ledarálja az új gumit a pálya

Ha nem lennék beteg szerintem én is elmennék mert a hungaroring embertelen drága ha csaj úgy akarsz rajta menni.
Szép a gép! Szóval ilyen fekete felnivel
Egyedül, de mivel ez volt az első, asszem jobb is így, saját ritmusban, próbálgatva a gépet, ismerkedni vele.

Jó a kép :)

Ha kicsit fáztam, bekapcsoltam a markolatfűtést. Marhajóó

Holnap Hungaroring! Lesz autós ismerős velem, elvisszük a bőrruhát aztán meglátom akarok-e menni a pályán...
Hali!

Én a REPSOL Sintetico 10w40 olajat ajánlom, nekem ez jött be a legjobban. A Motul 5100 nálam is kidobta néha de a Repsol-lal soha nem csinált ilyet vagy csak akkor ha én bénáztam

Másét nem fényképezem.

bár egy narancsos még hiányzik.
majd én is lefotózom legközelebb az összes ott parkoló motort
Bitros?
Naná, hogy nézzük

Végre indul a szezon és lesz mit nézni, már úgy is untam ezeket a "szuper sóműsorokat"

Elég izgalmasan alakul, remélem szoros küzdelmek lesznek.
Én azért Stoner-t hiányolom.
Már hogy ne lenne?!