Köszi!
Remélem idén többet tudunk menni mint tavaly, és akkor kép is több lehet. Mondjuk egyenlőre sok terv még nincs. Jövő hétvégén talán elugrunk a pesti szezonnyitóra, de aztán lehet csak Győr lesz a vége, mert ott is akkor lesz valami műsor.
Én a REPSOL Sintetico 10w40 olajat ajánlom, nekem ez jött be a legjobban. A Motul 5100 nálam is kidobta néha de a Repsol-lal soha nem csinált ilyet vagy csak akkor ha én bénáztam
Adatlapon van emil cím is és legalul a hirdetésnél találsz telszámot is. írj v hívj és megbeszéljük!
Remélem idén többet tudunk menni mint tavaly, és akkor kép is több lehet. Mondjuk egyenlőre sok terv még nincs. Jövő hétvégén talán elugrunk a pesti szezonnyitóra, de aztán lehet csak Győr lesz a vége, mert ott is akkor lesz valami műsor.
Megnéztem a képeidet, az őszi galéria nagyon ott van!
Ahogy néztem a kiírást még lesz 2 nyílt nap és annyi.
sárgultak a levelek, Duna ködös volt. Csipem csak innen kicsit messze van.
majd ledarálja az új gumit a pálya
Ha nem lennék beteg szerintem én is elmennék mert a hungaroring embertelen drága ha csaj úgy akarsz rajta menni.
Jó a kép :)
Ha kicsit fáztam, bekapcsoltam a markolatfűtést. Marhajóó
Holnap Hungaroring! Lesz autós ismerős velem, elvisszük a bőrruhát aztán meglátom akarok-e menni a pályán...
Én a REPSOL Sintetico 10w40 olajat ajánlom, nekem ez jött be a legjobban. A Motul 5100 nálam is kidobta néha de a Repsol-lal soha nem csinált ilyet vagy csak akkor ha én bénáztam
Másét nem fényképezem.
bár egy narancsos még hiányzik.
Végre indul a szezon és lesz mit nézni, már úgy is untam ezeket a "szuper sóműsorokat"
Elég izgalmasan alakul, remélem szoros küzdelmek lesznek.
Én azért Stoner-t hiányolom.