Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem 7500 az ára?
L-es kellene. Holnap Kanizsán vagyok, ha hozol egyet, 2500.- at kapsz érte.
Szerdán én is megyek Kanizsára ha gondolod megnézhetem
Holnap megyek Nagykanizsára.
Kistarcsán vasárnap volt még de inkább M-esek.
Hatesz, nem tudnál intézni nekem egy L-es gerincvédőt?

Bármit megadok érte, de 2000.- HUF-ot biztos. +fizetem a postát.
Augusztusban Graz-ban szoptam egyszer egy elég nagyot a GPS bevitt a szósz közepébe.
Akkor izzadtam mint a palotapincsi a kóreai étteremben.

Amúgy amilyen gyorsan megázik az ember olyan gyorsan ki is szárad menet közben és ez igaz az izzadásra is.
Ha 80 fölé megy az ember semmi gond.
Nem biztos.

Egy perforált bőrdzsekinél nincs jobb nyáron, szellőzés és védelem szempontjából sem. Ezért is nyomják abban a pályán. Persze, ha megállsz, abba is belekötsz, de lényegesen jobb, mint a cordura.

30 fok körül meg előkerül a mesh-dzseki nálam, de ott már jócskán áldozol a védelem oltárán....
Ha mi megállunk kv-ni vagy csak pihenni kifordítom a kabátom és a napon hip-hopp megszárad :)
Ezt az akciót pest környékére terítették.
Valszeg bennragadt készlet lehetet.
talán boltonként egy tucat gagyi sisak,rengeteg kicsomagolt kétes gerincvédő...............nem találtam csak M-est és talán egy tucat szett aláöltöző elég ronda hátizsák és lakat vót benn.
Ebből csak az aláöltöző éri meg.el is kapkodták mindet hétfőre.
Én nem vettem mert van egy szett helly hansenem az nagyon jó.
Lényege hogy elvezeti a bőrtől az izzadságot.
Bőr szerintem egyáltalán nem durva..............ha perforált.
Cordura annál inkább.Igen zárt és vízállóság miatt ha nem nagyon profi csilliárdos goretex akkor kifelé sem enged át semmit ezért izzadsz benne jobban.

Bőrben csak ha állok akkor izzadok némileg de akkor leveszem ha megyek meg hűt a szél.
Hát pedig Kanizsán volt lehet ha nem fogyott el még mindig van legalábbis az újságjuk szerint
Az az igazi amikor nyáron leveszed majd 30perc után vissza kell venni a csurom vizes kabátot :-). eddig kordura volt de gondolom a bőr is durva
Se Kanizsán, se Keszthelyen nincsenek (még? ) motoros cuccok.

Nem tudod, hogy lesz-e itt is, és mikor?
Ezt az idiótát... Érdemes végignézni azért

http://youtu.be/13hMXcmo7LY
Hát igen. Én elférek egy hátizsákban egy hétre is ha kell, de ezt nem mindenki tudja megcsinálni...
Valószínűleg unokatesóm is ezért vett még 2 oldaldobozt a nagy 2 sisakos hátsó mellé.
Rendben köszi szépen az infókat. Majd kiderül ide vidékre mikor érnek el ezek a motoros cuccok. Addig hátha leteszteled melegebb időben. Nekem izzadság elvezetésre kéne hogy ne legyek csurom víz a bőr ruha alatt.
Köszi szépen az infókat. Uncsimé 2 sisakos. Ha véletlen elhatározod magad hogy nagyobbat veszel szólj lehet megvenném a mostanit.
Ahogy észrevettem, nem izzasztó a cucc egyáltalán. Felülre még egy pólót vettem fel, meg a kabát steppelt bélését.
Nem olyan mint egy jégeralsó, szerintem nyáron sem ez miatt izzadna bele a bőrbe az ember, ez nem szívja be az izzadtságot (nem pamut). Pár hét múlva tesztelem majd melegebb körülmények között is :)
Givi doboz netről rendeltem méretei alapján nagynak találtam azért nem vettem nagyobbat ez még egy sisakos 37L-es a következő méret már 2 sisakos az 42 L-es lehet majd én is lecserélem nagyobbra asszony nem tud magának minden napra 8 ruhát elrakni másképp mikor nyaralni megyünk :@ o
Értem. Köszi. Az is igaz hogy bárcsak már ott tartanánk. Milyen fajta túradobozod van és hány literes? Beszereztem 1 házilag gyártott tartót aztán majd venni kéne rá dobozt ha az anyagiak engedik. Előre is köszi.
A hátsó agy előtt 31,5-32 cm széles.
A póló rajtam is csurom víz bár már ott tartanánk :) szerintem ez meleg lenne nyárra hűvösebb időkre való
Hali

Örülök hogy jó az aláöltöző. Én is venni akarok valami ilyesmit mert nyáron csurom víz a póló mindig a ruha alatt. Csak ezt vetted fel a cordura alá? Nyárra túl vastag lenne szerinted? Előre is köszi.
Hali

Azt szeretném kérdezni hogy milyen fajta túradoboz van a motorodon és hány literes?
Megvettem uncsimtól a saját maga által készített tartót 5000 Ft-ért van rajta sátor tartó meg ilyenek. Ő vett végül 1 gyárit mert asszonykával szokott túrázni és oldaldobozokat is vett a motorjára. Az övén 40 vagy 44 literes Givi van használtan jutott hozzá jó áron de nekem 1 kisebb is elég lenne a tied olyan kis takarosnak néz ki a képeken. Előre is köszi.