Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De azért a végére csak segítettek, nem? Vajon a másik 2 említett áruház is így állt volna a panaszodhoz?
Azért jó hallani hogy végülis megoldódott, szerintem nem a fenyegetés a legjobb módszer. Lehet anélkül is megy...
Zoli megpróbál intézni egyet. Talán lesz. Ha nem, akkor téged is megkörnyékezlek.

A végén mindenki nekem fog kajtatni L-es vesevédő után...
Ahogy láttam ezek megmaradt darabok, szerintem még tavalyról. Pl. a féktárcsazárak csomagolása cellux-szal voltak összerakva. Gondolom nem volt annyi hogy az egész országra eleg legyen.
Egy komplett 600 RR telópár.
Alsó híddal együtt.
Miért, mid van hozzá, egy fékkarod?
Én mindag nétegetem a jó törött CBR.eket.
Kéne a kabát a gombhoz.
Jogos, lusta vagyok és csak HAHU-t nézek, ez hiba.... thx!
Téged élvezet olvasni.
Thx, le is beszéltél, motorozni szeretnék majd, nem vadászni
A bánón se nagy szám.
Persze mert vettek 100 sisakot és elosztották, ha már ott vagy, veszel banánt legalább... ez csak becsalogat, de nem üzlet nekik.
Na buzi vagyok, idézem magamat a GS fórumról:

Krissal
[109665] tegnap 21:32
Na, elugrottam és vettem is aláöltöző felsőt, de már naci nem volt, sisaknak meg híre nyoma nem volt... azt mondták hoztak párat, de már nincs, be is durrantam rögtön

Megírtam a kis féreg levelem a lidl felé, aztán megy a GVH-nak a bejelentés, most baszták meg az Aldit és Tesco-t is hasonlóért!

Azért egyék már meg egy jóképű afrikai elefánt nemi szervét! Elvillantanak egy akciót, lemászom 20km-t oda-vissza és szar sincs? Persze ha ott vagyok, akkor már veszek banánt, mert az kell a majomnak?
Persze volt az a fos hátprotektor, na felejtsétek el, meg volt 3 aláöltöző, meg egy csomó fos-táska, meg vesevédő, na az még ok. JA, meg banán, azt is vettem

A hátprotiról:
Alapban kényelmesnek tűnt, de a vállpántok nem hiszem, hogy a helyükön maradnának, illetve a farcsont védő csak úgy lifeg, mint egy halott Makákó farka, ha esel tuti nem fog védeni, márpedig egyébként meg mi a fasznak?
Aztán van a seggeden két kantár, amit talán a lábad között kéne áthúzni, de a fasz tudja, valahogy nem értettem hol a helye, viszont eséskor pont a seggedbe nyomódnának a csattok, illetve a heréidbe, lány esetén a komolyabb határvonalat rajzolna a szeméremajkak közé, lehet ha választhatnék, inkább levágnám. Maga a hátproti, jónak tűnik, ez a keményebb puha-protektor, elég hosszú is lenne, ha nem lenne az a béna Makákó-farok rajta, meg az a két seggfarok... szvsz. egy használt tatu páncél 10-ért bárhonnan jobb vétel, mint ez a seggfing-pendely.
Van akciós csemege uborka is, de az nem annyira motoros cucc, viszont finom
-----------
Azóta update, válaszoltak a levelemre és a kért helyre hozzák a cuccokat holnaputánra, nekem egy naci kell, haverom sisakot is néz, úgy néz ki a GVH megfelelő fenyegetés.
Köszi! :)

Egyébként nem értem a Lidl hozzáállását, hogy miért csak a központi régióban vannak motoros cuccok. :(
Na látom már mindenképp be kell mennem szerdán ha lesz veszek tárcsazárat azt mást nem postán feladom bár jobban örülnék a személyes átadáshoz lenne ürügy a motozásra
Srácok valaki nem lenne olyan jó, hogy venne nekem egy féktárcsazárat a Lidl-ben? Aztán vagy megbeszélünk egy személyes átvétlet, vagy elküldi nekem postán?
Igen, ez az. Crivit vesevédő 1799.-

Email megy, köszi
Jaj nem, bocs. Vesevédő kell, nem gerincvédő. Nem tudom miért írtam gerincvédőt

Szóval vesevédő kellene.
Na közben látom mire gondoltál a 2e Ft-tal. Azt hittem +2ezret akarsz fizetni érte.
Sajna kicsit drágább...
Ja...............vesevédő......................ha még van L-es akkor bedobok egyet és kora délután átvehető annyiért amennyi ki van írva a lidl-nél nagykanizsa szemere utca környékén.Egyóra-kétóra körül indulnék vissza mert még van dolgom a Damjanicsban pesten.

Dobj egy emailt a telefonszámoddal.
Reggel 8 körül ránézek.
Ha van veszem és dobok egy SMS-t hogy nálam vagy nem.
Utána KB 10-fél 11-re van céges dógom.
Azt elintézve megkapod.
Jaa csak mert először gerincvédőt írtál
Ezt a 2000Ft-ot nem értem.

Erre gondolsz?

Holnap úgyis megyek pár boltba, ha találtam megveszem aztán megdumáljuk, ok? A 2e Ft-t meg majd elsörözzük
Dehogyis. Hatesz 1800.-at mondott.

Vesevédő kell, nem gerincvédő...
Ja.
7495