Minek emelőszemes kell egy univerzális ami a lengővillánál emeli meg azt az nagyon sok motorhoz jó is én a tesco-ban vettem még pár éve ilyenkor mikor kijön a motoros szezon szokott lenni 9e pénz volt annó
Nézd meg a lengővilládat.
Ha hátul a tengely közelében van egy szem amiben menet van nyert ügyed van.Rakhatsz bele egy emelőszemet.
Ha nem max üreges tengelybe egy tengelygomba megfelelő kialakítással.
Bocsi az offért, de tele van a t@köm, hogy nem találok egy normális hátsó motoremelőt a géphez. Mindenhol csak emelőszemeset találni.Mondjatok már valamit, hogy lehet emelőszemet tenni a sárkányra, és ez mennyibe fájna nekem?
Na megvolt a LIDLöl aláöltöző ruha teszt. Reggel fél 9-től fél 3-ig motoroztunk (városban).
Cordura ruha alá vettem fel, azt kell mondanom, hogy nagyon jó! Kényelmes és egyáltalán nem izzasztó. Úgyhogy csak ajánlani tudom!
Szerdán mehetek forgalom-vizsgára
Hát ez egy karcagi gép,nem tudom hogy milyen lehet de a fejidomja az darabokban volt,láttam képen meg anno beszéltem a sráccal alkatrész ügyben,hát ha vissza akarnád építeni kellene hozzá jó pár cucc én hónapokig fejidomra vadásztam az enyémhez azt a legnehezebb találni még oldal idomot is találsz hamarabb,attól függ a cuccokat honnan veszed mert ha bontóból akkor kúrva drága de magánkézből idomokat már olcsón lehet szerezni csak kutatni kell,nekem maradt ki egy fejidomom,de jól gondold át ezt a gépet én nem biztos hogy meg venném.
Pénzben mennyi a maximum amit rá szánnál?És évjárat mettől meddig?
Ok, kurva ronda, de hátha van valakinek infója? Mennyi lenne egy komplett fejidom lámpákkal? Kormány visszaépítés kb. mennyiben állna meg? Mert ha motorikusan rendben, váz nem sérült, telók, stb. lehet megéri belevágni
van hozzá elérhetőségem.
Mért le milyen széles a villa