Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Konkrétan a Delta volt az alap, maga a tudomány és a nagyvilág, remegve vártam mindig a zenéje meg hibátlan!

A másik kedvencem később a Nulladik típusú találkozások, na az megvan?!
Én meg magunkra írtam, hogy mi vagyunk tájékozottak, pedig Hatesz tudta jól.
K3 nem rossz bukó, nekem konkrétan ilyen van, mondjuk ha most vennénk szerintem állból nyílót vennék a szemüvegem miatt
http://www.ojmoto.it/images/im...
Mester dobj egy linekt nekünk tudatlanoknak

Eloxálással hogy haladsz? Jövőhéten garage party? Persze csak ha nem lesz vagy 1 méter hó! (Nosztalgia Fézerezéssel egybekötve )
Jó lenne ha jobban masszíroznátok a netet hiszen annyiért amennyiért ti robogó sisakot találtok van kompozit anyagból is!
K3 jó, csak az ilyen akciókra hamar rárepül mindenki. M-es pl. már nincs is...
nálunk ilyen van utas sisaknak: link
nincs rá panasz.

Azt gondold át, hogy valamilyen töréstesztnek meg kell felelni az összes sisaknak. Az, hogy egy egyik thermoplast vagy karbon kompozit az csak annyit jelent, hogy az adott erősséghez elég kevesebb anyag vagy ugyan annyi kell, de a karbon sokkal könnyebb.

Ezt ne úgy éld meg, hogy ha veszel magadnak karbon kevlár sisakot utasnak meg thermoplastot akkor neki szart vettél.

Komfort a lényeg. És mivel te vagy elől és te kapod első körben a szelet + 10ből 8x vagy többször egyedül fogsz menni. Meg ugye ha 2személlyl mész akkor finoman fogsz menni.

Szerintem a 40-40 legyen 55-25
Találtam AGV-t is olcsón.
akkor már inkább MDS.
Azt mégiscsak az AGV gyártja....

egyébként 40-ből már egész jó buksikat lehet venni. Én egy HJC-re mennék rá a helyedben, de a paletta szinte végtelen.
Azt nem mondtam hogy rossz, csak zajosabb......de végülis igazad van!
Igazad van, bakker, mégsem Amundsen. Ahogy nézem, akkor még nem volt lánctalpas, csak kutyaszán.
Szerintem 24k-ért egy Sharp 4*-os sisak nem olyan rossz vétel, és még jól is néz ki.
Á, nem adok rá gagyibbat, mint magamnak, az nem fair.
Ilyet nem próbáltam még......Nolannak is vannak jó sisakjai
Az asszonynak jó lesz :) ugyis te veszed fel a nagyobb szelet....meg két személlyel nem fogsz úgysem 200 körül menni gyanítom, az asszony ugyis jelezné, hogy nem jó a tempó :)
40-ért max használtban kapsz jót szerintem...... Vagy megszokod a szélzajt.....ha rendesen mész nem volt az mt-vel se gond, csak nagy tempónál idegesített engem, hogy leszálltam a gépről, azt zúgott a fejem.......bár ehez a kipunak is nagyban volt szerepe...
én ezekről hallottam jókat
Ha hangos az nem jó, az idegesíteni fog. Mit ajánlasz 40e ft-ig? Azért csak 40, mert kettőt kell vennem, asszonynak is bejött a motorozás. :)
Helló!

Nekem MT van utas sisaknak, kényelmes, de elég hangos nagy tempónál és ami az arainál m-es az az mt-nél kb s-es!
Amúgy design-ban nagyon jó........a bőr része műbőr, így a varrásnál repedhet......kb ennyi.. :)
Szasztok!
Nekem tetszett az a zene, olyan futurisztikus és megfoghatatlan volt akkoriban. Nem hallottam hozzá foghatót, igaz hogy csak 3+2-t meg Betli duót hallgattam. Eleinte még szerelmes is voltam Juli nénibe
A mostani Motorrevüben volt egy reklámújság, amiben MT bukósisakok voltak jó áron (25-30e), és egész jól néztek ki. Vállalható ez a márka vagy felejtsem el? Köszi a segítséget.
Emlékszem gyerekkoromban mennyire utáltam a Deltát a főcím zenéje miatt. :)
Pedig de. A delta főcímben ahogy a hóviharban ment Hillary és Fuchs az antarktiszi expedícióban... Nekünk akkoriban nem volt sok tv-csatorna, mindenki kb ugyanazt nézte így félszóból is megértjük egymást
Pedig igen.

Az ebben szereplő hófúvásos bejátszás.
Akkornemtoménse