Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem erről van szó :)
delta
link
Légy szíves okosítsatok már ki, hogy milyen deltát emlegettek mert bevallom nem értem :) felvilágosítást kérek, over and out
Hali!

KÖSZ a többi "csizmatársam" nevében is!

Kerek 20 éve űzöm az ipart de ilyen sarkvidéki viszonyokkal még nem találkoztam. Sokan el sem tudják képzelni mi volt kint az utakon hisz a városban csak alig volt hó. De mikor a 86-os főúton gyalogosan kézben becipeltük a gyerekeket az autókból és buszokról (már amelyekhez elértünk) a falu szélére, hogy onnan eljussanak a melegedő helyekre, volt olyan mire visszaértünk az előző helyszínre ott már a személyautó tetején tudtunk csak átmenni mert 20 perc alatt annyira befújta hóval.
Na meg nagyon sok maszek erőgépes segített, nélkülük még sokkal tovább tartott volna. A mi öszkerekes fecskendőnk is benn maradt éjjel, mit csak másnap jóval később tudtak ugyan úgy kiszabadítani.
Ahol mi ténykedtünk ott is több mint 24 órán át voltak emberek és járműveik a hó fogságában.
Azt, hogy mennyire lehetett volna ezt megelőzni, vagy legalább töredékére csökkenteni, sok tippet tudnék most leírni, de ez nem ezen fórumra tartozik és az "okos nagyemberek" úgy is kifogják elemezni.....és megmagyarázni!
szia

Igen kell. Mikor tudjuk elintézni?
Az gyorsan megy akkor :-)

Hátizsáknál érdemes inkább csatosat vagy csatos zipzárost venni.

Nekem normál zipzáros van és egyszer majdnem rábasztam.
Vittem kellett egy emberek fontos papírokat és 200€-t. De mivel sieti kellett így bebasztam a táskába és motorral mentem kocsi helyett. Autópályán ráhasaltam a tankra és csutkán mentem.
Mire odaértem ahova kellett a táska szanaszéjjel volt nyílva. Minden kiesett belőle.
Gyors visszaöltöztem, városon keresztül néztem merre hagyhattam el majd tűz vissza a pályára. Szép lassan belsősávban figyelve az elválasztót. Láttam, hogy a túloldalon ( ahol mentem ) az útkarbantartó bóklászik keres valamit. kövi lehajtón le majd vissza és a leállósávban lassan mentem pásztáztam az utat. Emberünk kiszúrt aztán gyors elindult. Persze utána mentem és megkérdeztem nem-e talált valamit. Elkezdett faggatni, hogy mi volt benne stb. Aztán elővette a papírjai alól, hogy itt van épp most akart telefonálni. ( biztos...) de csak 100€ volt meg. nem mesélem tovább mert nem az a lényeg. meglett a pénz meg a papírok is.
Lényeg, hogy a zipzárossal vigyázni kell. Én azóta gémkapoccsal összetűzőm.
Már megtörtént, kapott egy kis WD40-et is :)
Köszi!
A féktárcsazárat járasd be, mert nekem az első az konkrétan nem nyílt, ami ha motoron próbálom elég gáz...ki is cserélték, azóta a másik hibátlan.
Én is vettem aláöltözőt, nagyon kényelmes. Holnap élesben próbálom egész nap, jön a forgalom gyakorlás. Szerdán meg vizsga:)
Vettem sárga féktárcsazárat is, ennyit szerintem megért.
A hátizsák nem tetszett, Hervisben 8-9ezerért sokkal jobb mezei hátitáskákat láttam. Vagy majd rendelek Louisból.
Ahogy korábban mondtuk, csak a központi régióban vannak ezek a cuccok, vagyis BP és környéke.
SZia!

Én vettem 1 magamnak szerinem az árához képest marha jó! Van Thermo Forcefieldem. És Aldis nyári aláöltözőm is! Ez valahol a 2 között van komplett szettet vettem! Felpróbáltam bár nem futkorásztam benne de nagyon jó érzés viselni és szerintem a minőségével sem lesz baj. Amivel a ForceField többe kerül annyival nem tud többet. Szerintem ez tavaszra és őszre tökéletes választás! Nyárra már a bőrruci alá szerintem ez egy picit meleg lesz de majd kiderül. Ami nagyon tetszik, hogy a könyökénél és a térdénél vastagabba anyag van a hajlatoknál pedig vékonyabb. Úgyhogy szerintem ahogy mondják a nagymenők instant get!

Érdi Lidlibe sajan 1 gatya volt és 4 felső még jó hogy a méretem volt. Szóval lehet sietni, van még gerinc proti, hátizsák, vesvédő, ponyva Érden már nem volt......
Thx, ha valaki megnézi az aláöltözőt, mondhatna véleményt... mondjuk felveszi és futkos benne egy 20 percet, akkor már lenne tapasztalata
Mától vannak motoros cuccok a lidliben
http://www.lidl.hu/cps/rde/xch...
Ha csak folyadékot cserélsz, akkor nem.
Hali!

Először is minden tiszteletem neked és kollégáidnak is, keményen nyomtátok, láttam!
Nekem csütörtökön sikerült belekóstolnom egy 7 óra erejére a 7-es úton, Székesfehérvár előtt dugultunk be, de este 11-kor sikerült visszaindulni, akkor adtak rá esélyt, hát elég durva volt még így is...
A Deltás hasonlat tökéletesen írja le, amikor jön szembe a kisbusz és keresztben húzza a sávomban a pótkocsiját, vagy amikor szemből a hófúvás a tükörjégen áttolt egy teherautót az én oldalamba az árokba, miközben magával sodort még egy autót is, aki 2-vel előttem ment...
Tényleg tiszta Delta volt, jól írja le! Respect!
Sziasztok!

Hátha tudtok segíteni nekem!

Tavaly vett tőlem Hatvanban egy srác egy b.star cordura nadrágot és a bélést nem találtam meg ,de most meg lett ,de az elérhetősége már nincs meg!
Azt hiszem miskolci ,de pest környékére jár a barátnőjéhez,egy fekete cbr 600 al amivel tavaly volt egy balesete és azóta a nagyja a gépnek matt feketével van lefújva.A srác max 30 éves.Ha valaki magára ismer vagy a haverjára az szóljon már legyen szives!
tesorotejon@gmail.com
Köszi!
Hol fényezték a tankod és elégedett vagy -e vele?
Szia. kell majd a gyertya? ha igen akkor mikor tudunk találkozni?
NEm tudjátok véletlenül hogy a cbr 600f2-re milyen módosításokkal lehetne felpattintani egy VFR750-es hátsó lengővilláját?
Neten már nézegettem volt aki átalakította.
Hehe
Ott a pont.
Azt az útvonalat nem is lehet belinkelni, amit végigjártunk, mert magunk se tudjuk pontosan merre mentünk.
Jól van, szerintem bele fog férni a festés is, úgyhogy küldheted. Emil megy.
Komplett tankot festettek 25 rugóért most nekem.
Amíg festettem 4-5e Ft volt a festés anyaggal együtt!
Azért elemhet a p....a az a festő amelyik 10-15 -öt kér egy hátsósárvédőért!
Igazából esőben a moci ugyan olyan redvás lesz, de legalább a hátadra nem veri fel a vizet.