Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De kompletten mennyi lesz névre írva meg minden,az enyém cakum pak 780EFt volt
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek!
Igen a moto marketnél vettem, egy-két kisebb esztétikai hibát kivéve jó állapotban van.
Amúgy pont hogy szembe fog velem jönni mert haveromnak is pont ebben a színben van fsportja csak az övé amerikai kivitel.
Extrákat majd kicsit később mert még a kötelező dolgokat kell kinyögnöm. (maga a motor,biztosítás, olaj+olajszűrő csere, regadó, szállítási költségek, talán első fékbetét is)
Csináltatni akarok egy pótkulcsot mert ehhez csak egy jár, de ahogy elnézem az immós kulcsok eléggé drágák :S

Majd később veszek rá fekete bubis plexit, sportdobot, fehér felnicsíkot, meg a tanksapkára carbon matricát mert össze van karistolva kicsit,meg pár kisebb apróságot.

Jámbi: Igen én Hajdú-Bihari vagyok Berettyóújfalu (mármint ahol a motor van mert Debrecenben lakom). Hát mobil elérhetőséget így ismeretlenbe remélem megérted hogy nem adok de e-mail címet tudok. sswen@freemail.hu
Mivel dolgozom pesten és levelezőn egyetemre járok ezért nem sokszor vagyok otthon előre megbeszélt időpontban, de majd nyáron megoldjuk hogy tudjunk menni 1-2 kört.
No hat akkor a csuda tudja mennyire van meleg az oshazaban,Magyarorszagon, de nalunk Erdelyben, a Jo Istennek sem emelkedik a homero higanyszala 4 foknal magassabra Az ut az nem poros,homokos,vagy gennyes,taknyos, szep aszfalt ,csak a gumi nem melegszik,akarhogy is probalom melegiteni
itt az első linken rögtön felül a szín

http://www.motorcyclespecs.co....

http://www.motorcyclespec
s.co....
Bár igazad van. Most nézem, akkor ez a harmadik szín, de inkább ezüstös, csak a képen nem jól látszik.

Én balga azt hittem, hogy csak fehér meg piros volt...
Legyen piszkosfehér, és mindenkinek igaza van
Gratula! Szép jószág!
Egyszer nálunk volt itt a városban egy ilyen színű
Üdv a CBR tulajok között!

Szép a vas
Ebben a színösszeállításban nem sok fog veled szembejönni az utakon.
Vigyázzatok egymásra!
Csak tán nem a motor marketben vetted?Én is ott vettem a cbr em meg egy ismerősöm is eddig lekopogom max csak esztétikai bajok voltak a motorral,nagyon pipecnek néz ki a tiéd,mit akarsz majd rá venni extrát?Nekem pl van egy olyan sport dobom amibe beépített a szűkítő de sokkal dögösebb a hangja mint a gyárival.
Az a motor nem fehér hanem szürke fekete
Nekem max egy után gyártott fejidomom van
Ne akasszá' ki, 120-al döngettem a nyújtott kanyarokban tegnap. Most vagy én nem vagyok normális, vagy a sporttúra gumi ennyire jó.
Fehér...yeahhh

Nem akarod pirosra cserélni?
Nem fogod elhinni, de fogalmam sincs. Kivételesen a szerelőm intézte. Ha jól emlékszem, akkor 14-15 körül fizettem, abból 9-10 lehetett a 4 liter olaj, de nem szoktam így visszaszámolni, mert van úgy, hogy 2 óra helyett csak egyet számol, mer' spanom...

Én csak fizetek, mint a jógyerek.

Amúgy köszi, ha kell valami, neked fogok szólni.
Gratula sok balesetmentes km-t.
Te vagy a debreceni srác aki ősszel bukkant fel itt ha jól emlékszem. Valami elérhetőséget adj már légy szíves majd gurulhatnánk 1-et vagy akár többet is. Én is Hajdú-Bihar megyében lakom Debrecentől 45 km-re úgyhogy elég közel vagy.
Köszönöm. Megnézettem a szerelőmmel, ki is próbáltuk remélem hogy nem lesz baj vele.
Köszi
Majd később pár dolgot akarok rajta alakítani, de elsőnek ki kell még a gépet is fizetni...
Mennyiért jutsz hozzá a repsolhoz?

véletlen van az is eladó :-)
Neked is köszönöm szépen az infót. Legközelebbi cserénél vagy marad a Motul 5100 vagy kipróbálom ezt a fajta Repsolt.
Nekem is volt ám hasalós motorom
Hat kormanykapcsolokat jobbos balos , tükrök , első lábtartok , full idomszett ugy kb ennyi :D
nagyon szép, s ha ilyen jó is, akkor sokáig nem lesz gondod
Kerultem ma eggyet enis,de nem eletbiztositas eskuszom az egesz tekerges meg huvos idoben 40 v 50 km/h tempoval az elso kanyarban mar elve megcsuszik az elso gumi,majd a hatso is [megfogtam idoben,hala az endurozasos multnak]....csak annak ajanlom a mostani korozest,aki telleg nem bir a verevel,nem szerencses dolog szezon elott leamortizalni a mocit....

alkatrész ügyben is számíthatsz rám