Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

féltem a csavart. nehéz volt kimondani, hogy akkor napoljuk a dolgot de okosabb, mint legyilkolni a csavart
Jó minőségű crovát nem teszel tönkre egy ekkora csavarral.
Esetleg állítható kulcs (franciakulcs?) jó lenne hozzá.
csáó. még nem sajnos.

Hengerfejnél megállt a mutatvány.
11es kulcs kicsi rá 12es meg picit nagy.
5/35ös méretű kulcs jó rá ha jól emlékszem. Viszont ahhoz a dugókulcshoz nincs " fix szar" (én így hívom) krovát meg nem akarom tönkretenni. 12essel meg nem akarom próbálgatni nehogy lenyalja a csavar fejét.

Majd holnap veszek szerszámot.

benzincsapot viszont megcsináltam ha már nekiálltam. (eddig fixen tartalékon volt)

Hűtőlevétel holnapra marad mert hideg van már
Honnan lehet tudni, hogy hézagoltatni kell a gépet?
Helló! Kiderült már, hogy mi történt? Vagy lemaradtam valamiről?
APA KEZDŐDIK

Lassan de biztosan

Megfelelő szerszár hiány miatt megállt a project
kékben vezér a géped.
Szerintem cserélhetsz előtte

Ha józan ésszel átgondolom akkor az olaj a motor aljában van ( általában)

A másik az, hogy amikor az enyémnél kérdeztem akkor a szerelő azt mondta, hogy vagy futón vigyem a motort vagy hagyjam ott egy napig, hogy teljesen hideg legyen a motor.
Sziasztok!
Valaki tud abban segíteni, hogy a szelephézag állításnak és az olajcserének van-e valamilyen sorrendje. Gondolok itt arra, hogy majd jövőhónapban megy a motor szelephézagolásra, de addig lecserélhetem-e az olajat? A service manualban nem ír semmit erről, de mindig lehetnek íratlan szabályok, hogy olajcserét csak a szelepállítás után vagy ilyesmi.
Szia!Igen pl az egyik tükör nem gyári. a tankon van egy diónyi nem mély horpadás de a festés nem sérült így azt meg lehet olcsón csináltatni, apró kavicsfelverődések az oldalidomon és a tankon kb most ennyi jutott eszembe.
Viszont kb 70%os michelin gumik, nemrég cserélt lánc és lánckerekek, fém fékcsövek vannak rajta.
2002 júliusi gyártás, 35000 km van jelenleg benne, 640 ezer lett az ára (670 helyett) + 100 a papírozás költségei amit teljesen ők csinálnak meg. Előreláthatólag vasárnap tudok majd értemenni, már alig várom.
írtam mailt is, nem biztos hogy a többieket ez érdekli :D
bocs az árat kifelejtettem :\
én 10-ért vettem, 7500-ért odaadom! bazi nagy dobozban jött, de tudok céges futárt intézni olcsóért!
a bal hátsó lábtartód ha kiveszed akkor befér, nem kell a kerékkel szenvedni
Amúgy fel lehet próbálni anélkül is,hogy ki kellene venni a hátsó kereket?
yo. és a piszkos anyagiak?
köszi, vissza is írtam :)
Küldtem emilt.
Pityu. Te hol vetted azt a szép bubis pelxit?
Milyen márka?
nálam a balos volt cserés 1 év alatt 2x :) (íga a kipuffogó jobb oldalon mindig megúszta)
Ja tényleg a csatlakozásnál látszik
Úgy könnyű ám, hogy jobbost már nekem is vennem kellett!
azt ügyesen kiszúrtad
Pl a jobb tükör nem az övé
Gratula hozzá!
Ja és milyen esztétikai hibák vannak rajta?