Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Végre hosszas keresgélés után sikerült megvennem álmaim gépét.
Még most papírozzák, de hétvégére remélem el tudom hozni. Szezonra még fel kell készíteni amíg hideg van, utána mehet a menet.
Ha esetleg nem tudok valamit akkor remélem számíthatok a segítségetekre.
egyben 450000.- de csak adás-vételi van
Szia.Igen, már ideje volt. Garázsban tartom, igaz, nem fűtött, és a láncon már egy-két apró rozsdafolt megjelent, pedig befújtam eltevés előtt. Nem szeretnek állni ezek...

Most áttöröltem meg befújtam újra.
Látom megszellőztetted a vasat.
Akkor az angyalkák jól vizsgáztak.
Nálunk ez még csak szeges gumival lenne lehetséges, csak a főút tiszta
Igen, ez a moto-gymkhana, vagy motokhana.

Itt olvashatsz róla:

link
Hu ez a srác érzi a gépet:

http://youtu.be/4B9L5XkPr0A
Hi brother.
Nálam is Repsol 10w40 sintetico játszik tavaly október óta. Előtte Castrol 10w50 power racing volt. Eddig az a tapasztalat, hogy teljesen jo a Repsol, felesleges a "versenyolaj" .

FullSzintetikusat tenni bele nem butaság, mert a szintetikusnál az olaj molekulaszerkezete eredményezi az előnyös tulajdonságokat, míg az egyéb (ásványi, ilyen-olyan félszintetikus ) olajoknál adalékokat adnak hozzá. Ebből az következik, hogy a szinti olaj a futásteljesítmény végén is tuti frankó, a többi meg egyre romlik.
Persze cseréni ezt is kell.
Te nyertél.
Hát idén már másodszor néztem meg. Most csak odakapcsoltam de nem tudtam elkapcsolni...
Sanyiiiii a király Király Sanyiiiiiiiiiiiii
Lali a király :)
A "király" csak vicc volt.

Hó itt volt elég,meg van is, de remélem már nem sokáig.Az utak tiszták szerencsére.
király vagy.

nálunk már egy deka hó sincs.
Ma olyat senderítettem, hogy még én is meglepődtem rajta.

A Pirelli Angelek küzdöttek derekasan a 3 fokban, hogy elcsípjenek minden tapadás-morzsát. Igazából csak egy bőgázas kanyarból kihajtásnál adták fel a harcot, akkor szépen elpörgött a hátsó.

(Na kiakirály? )
Alap mű.... havonta nézem meg...
SportM. judo hungaria kupa. magyarok is vannak
Jó lett volna nézni de sajna lemaradtam későn tudtam meg.
Majd Youtube-on megnézem ott is fent van a teljes változat.
Magyar 1-esen megy a Leggyorsabb Indian c. film, nézi valaki? Nagyon bírom
Az ebéden már rég túl vagyok. De igen jól esett. És az is amit te mondtál. De nem szabad elbízni magam és remélem nem is fogom.
JAhh.. biztos jól esett a vasárnapi ebéd után...... de igaz, ha érzed a differenciát az hozza magával a tudást
Értem. Hát akkor ez jó hír ha szerinted van hozzá érzékem.
Ez a fajta Repsol olaj mivel Sintetico a neve gondolom full szintetikus.
A motor nem lett tőle zajosabb vagy ilyesmi a fél szintetikushoz képest?
Bár gondolom ha zajosabb lenne tőle nem használnád ezt az olajat.
Jól mondja Fazer1000 kolléga a mellé váltások fő oka a pilóta maga, a rutinszerzés az adott géppel sokat segít a váltó helyes használatában, de tényleg észrevehetően más a finomsága egy váltónak más-más olaj használatával. Ha te ezt észrevetted az azt jelenti, hogy jó úton haladsz a motor ismerete terén és van érzéked is hozzá.
Ismerek olyan "fakezű és falábú" motorost kinek mindegy milyen olajat használ állandóan a váltóra panaszkodik, pedig én is próbáltam a gépét semmi baja nincs a váltójának.
Hali Jámbi!

Igen jól emlékszel, én Repsol Moto Sintetico 10w40 olajat használok már pár éve. Előtte Motul 5100-ast használtam az is egy nagyon jó olaj, nyugodtan használhatod. A Repsol és a Motul között én is azt tapasztaltam mint te a Motul és Shell között. Enyémnek finomabb a váltója a Repsol-lal ( nem mintha nem lenne finom egy Honda váltó) ennek használatával szinte teljesen megszűnt a melléváltás.
Persze sokan másra esküsznek, nekem ez a személyes tapasztalatom.
A Repsol Racing 10w40 a mi gépünkbe szerintem már felesleges.
Csak összehozzuk az okát. Én is pont ezen gondolkoztam hogy azért is ritkább valószínűleg mostanában mert többet mentem már a motorral jobban megszokom ilyesmi.
Látod jól érzékeled... "finomabb" de inkább egy adott helyzetben tanúsított gyorsaságod és a kezed/lábad összehangoltsága dönti el sikerül-e beváltanod kettő közé!
Persze van köze az olaj minőségéhez is!