Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valószínűleg Horneten fogok tanulni, de most azt hallottam, hogy 600 cm3-től nem lehet kisebb az oktatómotor....
Nagyon remélem, hogy a múltkorit nem szívtad mellre...
Szóval, ma voltam a suliban, leadtam a szükséges okmányokat, szombaton lesz az első oktatás, van gyakorló programom, (10-ből 1szer +buktam ) 3 hét múlva vizsga.
Tényleg, hogy állsz? KRESZt elkezdted? Van már oktatód? Milyen motoron tanulsz majd?
Talán nem leszek lemaradva tőled jogsi ügyben, pontosabban valószínűleg behozom a lemaradásomat.
210 euro
2012 50,51. heti

Peti432: köszi!
Igen, és mondta azt is, hogy a sperhaknit sturcoljam bele a düznibe, különben lediferál az első kerék
Nekem is ilyen van :) Nekem nagyon bevált:) Sok sok boldog Km-t vele!
Meg gondolom arra is felhívta a figyelmedet, hogy előre forog a hátsó kerék is !
Szia! Tudnál egy elérhetőséget adni?
Mennyi píz vót?
Na megoldottam a gumi kérdést, tegnap este emailben megkérdeztem a revolutionmotor.hu-n hogy van-e raktáron Pilot Power 2ct gumijuk, ma jött éppen a srác BP-re, el is hozta:)
Akkor már értem, miért mondta az előző tulaj, hogy gázolajat tankoljak bele
Lehet,hogy nincs is benne !
bakker.... nekem jóval nagyobb a motorblokk száma...lehet, hogy az enyémhez nem gyártanak gyertyát ....vagy nem kell cserélni benne
Köszi szépen.
http://www.m0moto.hu/product_i...
nézd meg itt, ha nem menne a link akkor m0moto.hu
2300 FT / db a CR9eh-9
Köszi Jámbi
Jó rendben ráér. Nagyon köszönöm. Még megvárom mások véleményét is hátha még jobban összezavarodok. Meg persze majd jó pár helyen megnézem hol a legolcsóbb. Régóta várt pénzemet úgy tűnik jövőhéten megkapom de már a helye is meglesz megint.
Jó ha hazaérek átküldöm mert most melozok ;-) szerintem fölösleges bele a drága amit a könyve ír bőven elég ha már a mérnökök azt álmodták bele arra most nem emlékszem de majd megbézem mit ír a nagykönyv csereperiódusra
Nekem is most a te videód alapján ütött be a mennykő hogy cseréljem a gyertyákat. Utóbbi időben csinálgatott ilyet hogy beindult 2 henger ment aztán csatlakozott be a többi. Hamarabb járt szépen mint a tied de akkor is ez nem egészséges neki.
Nem ragaszkodom a gyárihoz csak jót vagy a lehető legjobbat szeretném bele venni. Gondoltam hogy több típus jó bele de azt hittem max 2-3 fajta nem gondoltam hogy ennyi féle jó bele.
Szervízkönyvet megköszönném. Következő e-mail címre kérném: tibu92@freemail.hu. Előre is köszönöm.
Gyertyára visszatérve mindenképp irridiumosat szeretnék venni hosszú időre tervezek a motorral nem akarom mostanában eladni meg azt ritkábban kell cserélni.
De ha ragaszkodsz a gyárihoz

http://www.ebay.co.uk/itm/4-x-...
Szia!

Itt picit olcsóbban van ha tudsz ebayozni! (a motor típusok felsorolását ne vedd figyelembe jó több típushoz is )

http://www.ebay.co.uk/itm/4-x-...
Szervízkönyvben ez a cr9-es van ha kell küldj mail címet azt átküldöm! A netről vettem de hogy honnan már nem tudom mert tavaly tavasszal vettem csak lusta voltam belerakni de most már muszály lesz :-D