Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd ha megtollasodtam volna pályagépnek egy jóárasított F4i-t néztem volna ki.
Dea gazdaság közbeszólt.
Persze... ez mindig így szokott lenni.... pont ez nem az, hanem egy másik amit term. senki se látott de tuti igaz....
hánynom kell az ilyen emberektől.
Van belőlük jó néhány itt.
Virtuálisan 2.00-át mennek télen itt a neten aztán találkozok velük (saját tapasztalat) a pályán és a célegyenes végén olyat fékez a felüljárótól (350 méter)hogy bevérzik a szeme, ahol te még ha tusz menni, 230-at lépsz majd gyök kettővel kanyarodik keresztbe aztán az egyenesbe utolérhetetlen a nagy höblöttyel majd a kanyarba kikerülöd megint mint egy pocsolyát...
Én már tudom ki az :-)

Viszont lehet, h amikor annyit ment amennyit kiírt arról nincs felvétel.
Akkor rákérdezek konkrétan: daVeFR-re gondoltál?
Hogyne lehetnél, mondjuk ha Fazer vesz egy Gülüszemet
Szabi bocs, de nem tudom kivel karatéjozol...
Nem igazán figyelem a sportot itt....
Ez az a márkatárs, akivel néhány napja karatéztatok itt a fórumon?
Hring
Ja..........azon elsiklottam. Bocsi.

De még lehetek.
Kicsi pályán 8 másodperc, vagy nagy pályán 8 másodperc? Nem mindegy!
Te Zoli, és te "márkatárs" vagy.... nem fórumtárs?
Nem írtam időt és tényleg lassú vagyok.
Még az időjárás lenne a leg kevesebb de szinte kátyu tenger van
Jahh és még valami,

A minap megnéztem az egyik ész osztó ritkán erre vetődő márkatársunk adatlapját amin különböző pályán elért időeredményei is fel voltak tüntetve. Majd továbbnézve és rákattintva a videóira találtam pályán készült "on board" felvételt ahol mérésem szerint legalább 8mp-el rosszabbat ment pedig üldözött valakit.... . hát ezen jót nevettem... lehet a "műmájer meseírókhoz" kellene beilleszkednie......
Ahogy elnézem az időjárás előre jelzést, akkor még februárban sem várható valamire való motoros idő.
Bocsi............de nuku hó............tehát a lapátot nem kell forgatni.
Elég gány ez az időjárás valóban.
Jó napot,

Ismét fasza motoros idő van.... bár nekem eső gumi van fent azért ha nem muszály nem megyek ma....
"Női nevet nem akarok neki adni mert a nők megbízhatatlanok "

Ezen jót nevettem!
Hali

Én még nem neveztem el az enyémet. Eleinte szörnyetegnek hívtam. Etz-hez képest elég brutál teljesítménnyel bír ugye megy mint állat. A gyorsulását most már kezdem megszokni úgyhogy nem hívom így igazából máshogy sem nem jutott semmi jó az eszembe. Női nevet nem akarok neki adni mert a nők megbízhatatlanok ellenben ő eddig egy eléggé megbízható masina fiú név meg fura lenne.
Ja és egyébként korodból látszik milyen komoly vagy nem forgattad és betartottad amit mondtál. Én a hazafelé vezető 100 km-es úton 1-szer 8 000-ig kipörgettem. Mondom anyád hogy megy ez. Én meg csak kis suhanc vagyok még.
Valaki egyszer azt írta itt a fórumon, hogy úgy hívta "róka". Ez nagyon találó azt hiszem, gondolkodtam a "szmöre"-n, de az nem lett volna túl eredeti, én csak úgy hívom: a "drááágaszág" (szméagol után)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (Nem rontok neked, ez a te döntésed, írtam is...és a te felelősséged....örülök, hogy sikerült megúsznod incidens nélkül) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ én is akarok motorozni.....
"a fordulat max 5000ig megy fel, ja ez 12ezret is elforog?!?"
Forog az 14 is :D
motor.
Nálunk: -Motoros túrára megyek 2 napra.
-És én mit csináljak addig?
-Gyere.
-Nem megyek.
-Hát szívem, én megyek.