Persze... ez mindig így szokott lenni.... pont ez nem az, hanem egy másik amit term. senki se látott de tuti igaz....
hánynom kell az ilyen emberektől.
Van belőlük jó néhány itt.
Virtuálisan 2.00-át mennek télen itt a neten aztán találkozok velük (saját tapasztalat) a pályán és a célegyenes végén olyat fékez a felüljárótól (350 méter)hogy bevérzik a szeme, ahol te még ha tusz menni, 230-at lépsz majd gyök kettővel kanyarodik keresztbe aztán az egyenesbe utolérhetetlen a nagy höblöttyel majd a kanyarba kikerülöd megint mint egy pocsolyát...
A minap megnéztem az egyik ész osztó ritkán erre vetődő márkatársunk adatlapját amin különböző pályán elért időeredményei is fel voltak tüntetve. Majd továbbnézve és rákattintva a videóira találtam pályán készült "on board" felvételt ahol mérésem szerint legalább 8mp-el rosszabbat ment pedig üldözött valakit.... . hát ezen jót nevettem... lehet a "műmájer meseírókhoz" kellene beilleszkednie......
Én még nem neveztem el az enyémet. Eleinte szörnyetegnek hívtam. Etz-hez képest elég brutál teljesítménnyel bír ugye megy mint állat. A gyorsulását most már kezdem megszokni úgyhogy nem hívom így igazából máshogy sem nem jutott semmi jó az eszembe. Női nevet nem akarok neki adni mert a nők megbízhatatlanok ellenben ő eddig egy eléggé megbízható masina fiú név meg fura lenne.
Ja és egyébként korodból látszik milyen komoly vagy nem forgattad és betartottad amit mondtál. Én a hazafelé vezető 100 km-es úton 1-szer 8 000-ig kipörgettem. Mondom anyád hogy megy ez. Én meg csak kis suhanc vagyok még.
Valaki egyszer azt írta itt a fórumon, hogy úgy hívta "róka". Ez nagyon találó azt hiszem, gondolkodtam a "szmöre"-n, de az nem lett volna túl eredeti, én csak úgy hívom: a "drááágaszág" (szméagol után)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (Nem rontok neked, ez a te döntésed, írtam is...és a te felelősséged....örülök, hogy sikerült megúsznod incidens nélkül) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ én is akarok motorozni.....
Dea gazdaság közbeszólt.