Szerencsére egy hétvége két napból áll általában. Így az egyiken megyek, másikon vele vagyok, vagy együtt megyünk.Vagy ha mégse, akkor úgyis ki lehet engesztelni előbb, vagy utóbb.
Én mindig megkapom amikor elmegyek a haverokkal (munkatársakkal) negyedévente:"..... a nők érzékeny és bonyolult lelkek. Te sosem fogsz megérteni." ekkor én visszakérdezek: " Te érted, hogy nekem miért kell lazítanom?" jön a válasz: "Elég sok hülyeséget csinálsz olyankor, azt nem lehet megérteni." hát ez is szopacs. inkább nem megyek sehová, pedig ő ismeri a haverjaimat, tudja, hogy kikkel és hová megyek.
Az ismerős, hogy minden hétvégén elmész, le vagyok szarva... :-D
Én naivan tegnap terveztem a Grossglockner túrát valamelyik hosszú hétvégére. De akkor napolva. Vagy kocsival kirándulás. De úgy meg azért nem olyan izgi.
Viccet félretéve, mi a párommal nagyon sokat mentünk/megyünk 2 keréken mert pillanatok alatt eljutunk olyan helyekre és olyan időben amikor az autósok sokszor csak lógnak ki az ablakon a kurva meleg és az iszonyatos dugók miatt.
Rendszeres volt tavaly előtt, h vassárnap ebéd után lóra és egy bő óra múlva fürdés a balcsiban vagy Gárdonyban és persze hal evés ezerrel.
Aztán persze a hegyi völcsi túrák Mátra, Szilvásvárad, Balaton felvidék egészen Sümegig Őrség és még nagyon sok hely...
Bár a CBR-t annyira nem értékeli a kényelem hiánya miatt...
Ezt a hsz-t felolvastam neki, és azt mondja: van benne valami. Én ezt akkor kapom, ha negyedévente elmegyek haverokkal "sörözni". Egyébként az is ismerős, amiket Bury ír.
Jobb minél előbb elkezdeni puhítani.
De most szólok ebből általában veszekedés van. :-)
Az érv az, hogy Én sem örülnék ha ő elmenne általam nem ismert emberekkel több napra.
Mondom Én egyedül utazok a motoron, Te kocsival mennél többet magaddal. Ha hívnál akkor Én elmennék veled.
De ha Én hívlak akkor te nemet mondasz.
Okosat nem tudsz mondani.
Elmentünk múltkor egy klubos megbeszélésre és a többiek mondták, hogy tervbe Júliusban a Transfogaras és környéke. 3-4 napos túra. 5-6 motorral. Ott látszólag nem volt gond.
Ma hazafele a kocsiban elmélkedtem, hogy milyen gumit vegyek és megemlítettem, hogy lehet túra gumi kéne főleg ha elmegyek erre a túrára. stb.
Aztán így kezdődött.
A végén azzal zártam a vitát, hogy akkor nem megyek több napra De Ausztriát idén mindenképpen megjárom. Ha kell elindulok hajnal 4kor aztán éjjel majd jövök :-)
Háááát azért annyira nem akarom rákapatni, csak egy kicsit megkóstoltatom vele, hogy megnyugodjon a drága...de először nekem egyedül kell egy kis rutint szereznem
Én naivan tegnap terveztem a Grossglockner túrát valamelyik hosszú hétvégére. De akkor napolva. Vagy kocsival kirándulás. De úgy meg azért nem olyan izgi.
Viccet félretéve, mi a párommal nagyon sokat mentünk/megyünk 2 keréken mert pillanatok alatt eljutunk olyan helyekre és olyan időben amikor az autósok sokszor csak lógnak ki az ablakon a kurva meleg és az iszonyatos dugók miatt.
Rendszeres volt tavaly előtt, h vassárnap ebéd után lóra és egy bő óra múlva fürdés a balcsiban vagy Gárdonyban és persze hal evés ezerrel.
Aztán persze a hegyi völcsi túrák Mátra, Szilvásvárad, Balaton felvidék egészen Sümegig Őrség és még nagyon sok hely...
Bár a CBR-t annyira nem értékeli a kényelem hiánya miatt...
Max az elején de amikor mindig ugyan azon a 3 úton mész akkor már uncsi lesz.
Nyáron az sima ügy, hogy 5kor lépés, beszélgetés haverokkal, motorozás aztán este 8ra haza lejelentkezni :-)
Mondom ha csaj jön akkor az feleség vagy barátnő. De mind1
De most szólok ebből általában veszekedés van. :-)
Az érv az, hogy Én sem örülnék ha ő elmenne általam nem ismert emberekkel több napra.
Mondom Én egyedül utazok a motoron, Te kocsival mennél többet magaddal. Ha hívnál akkor Én elmennék veled.
De ha Én hívlak akkor te nemet mondasz.
Okosat nem tudsz mondani.
Elmentünk múltkor egy klubos megbeszélésre és a többiek mondták, hogy tervbe Júliusban a Transfogaras és környéke. 3-4 napos túra. 5-6 motorral. Ott látszólag nem volt gond.
Ma hazafele a kocsiban elmélkedtem, hogy milyen gumit vegyek és megemlítettem, hogy lehet túra gumi kéne főleg ha elmegyek erre a túrára. stb.
Aztán így kezdődött.
A végén azzal zártam a vitát, hogy akkor nem megyek több napra De Ausztriát idén mindenképpen megjárom. Ha kell elindulok hajnal 4kor aztán éjjel majd jövök :-)
Ő meg nem jön el velem.
szóval szopacs
http://youtu.be/6GDNP5nnAVc
Jó azért visszanézni
Bár tőlünk azért messze vagy.
De ha van kedved gyere :-D