Gondolom, de a gyárit nem próbáltam, pedig megvan. 160-ig semmi szél nincs mögötte, be sem bújok,csak fölötte. 180-nál pont az utas fejére tolja a szelet, és azt a zasszony nagyon nem szereti. Olyankor kezd el szorítani. Persze ritkán megyünk annyival ketten...
Rendőri ellenőrzésnek matemetikai esélyen nagyon kicsi.
3 év alatt 1x igazoltatott yard.
Semmit nem foglalkozott velem csak átnézte a papírokat.
Pedig akkor volt a cécó az EU elnökség miatt.
És egy igen nyitott yoshi dörmögött a V2 alatt.
De,üllői,hóban,fagyban,kezdőként,slic-el csak benzinért február elején?
Alap hogy sózott,nyálas úton nem járatom meg mert utálom mosni ilyenkor.
Ha már menni kell mert viszket nagyobb értelme vasárnap ha száraz az idő keresni egy nagyobb parkolót nagyon közel a lakáshoz és verőfényes délelőtt pár üdítőspalackból rutinpályát faragva gyakorolni a nyolcsasokat,elindulásokat meg a többi marhaságot.
Mondtam átgondolom, azért ne vizionálj légyszi rögtön halálos balesetet már nekem, elég régóta járom BP útjait 4 keréken meg bringán is.
A (gondolom) halálos motorbalesetes videót kösz de inkább nem nézem meg.
Értékelem a szavaidat, köszönöm!
Ezzel vettem a motort, olcsón vette rá a régi tulaj, mert szállításkor sérült, van rajta egy karc. Ermax márkájú egyébként, és először nagyon nem tetszett, aztán megszoktam, megszerettem.
Sziasztok!
Van 3 db eladó jegyem a Symában megrendezésre kerülő SuperMoto versenyre. egymás mellé szólnak a jegyek (ez a 8000 forintos jegyek az 5. sorba)
hatesz! Szerintem se kéne. Ha elkapnak a zsandárok 45-ös csekket kapsz, a vezetéstől úgy tudom elsőre még nem tiltanak el. (egy rendőr haveromtól tudom) De... és itt jön a de: vegyük sorba a körülményeket: 1. hideg gumik 2. tapasztalatlanság 3. az Üllőin az autósok közt is sok a what this now. Ha netán balesetet okozol legalább fél évre eltiltanak a vezetéstől, kapsz 1 szép bírságot (150.000) és legföljebb tényleg csak pályázhatsz.
Ha valaki megsérül az már úgy tudom bűncselekmény (nem tudom hogy híjják) akkor a bíróság fog eltiltani legalább 1 évre a vezetéstől, és lehet, hogy a "B" kategóriádat is szüneteltetik majd.
Ha netán valaki meghal, (ne adj Isten!) többen halnak meg akkor akár örökre eltilthatnak.
Alapesetben ha a fakabátok fognak meg szívni fogod a fogad " De jó lett volna az a 45 egy új hátsó gumira.."
Ha balesetezel: "Úristen, majdnem meghalt valaki miattam" vagy " Úristen, megnyomorítottam magam... az egész életem értelmetlenné vált."
Arra kérlek, mint kezdő motoros társad, hogy gondold végig....
nekik nem volt választási lehetőségük:
Egyébként én is mentem pár kört az udvaron... mint egy nagy gyerek...akkora lelkesedéssel csináltam...nagyon élveztem... de eszembe se jutott, hogy kimenjek az utcára.
Ha annyira megmakkan, mint a cellazárlatos UniBat-om, akko valójában a karbist sem tudod betolni, mert nem lesz gyújtás. Ha csak gyengélkedik (i.e. az önondítót már nem bírja, de az ECU minimum üzemi feszültségét még tudja), akkor injektoros is betolható.
Ez a logika csak akkor működik, ha megelőző módszerrel időben lecseréled a működő aksidat. Különben ezzel az is jár, hogy míg 8 évig arra sem gondolva, hogy aksi van a gépben motorozhatsz, a másik módszerrel 3szor szopat meg a beszaró aksi Alsó-Bivalybasznádon, ahonnan lehet trélerezni, vagy rohangászni Pünkös vasárnap délután, hogy honnan szerzel pótaksit.
Kína. A szó, amit keresünk "minőségbiztosítás". Van (volt?) egy magyar gyártó üzem, ahol LED fényforrásokat gyártanak. Egy ottani ember mondta a Sony-s haveromnak, hogy "jajj, a Sony-s műszakot nagyon utáljuk, ott nagy a szigor". Ugyanaz a gyártó sor, ugyanazok az emberek, csak a minőségbiztosítási elvárások mások a Sony-nak mint Csinglongnak. Szóval az, hogy vmit Kínában gyártanak még nem árul el sokat. Ha szigorú ellenőrzés után mehet forgalomba, akkor akár jó is lehet. Ahol meg scak fossák a terméket, onnan meg szar jön.
Skacok milyen olajszűrőt ajánlanátok 2005-ös 600 f-be?
Az árakban tudom, hogy van különbség, de esetleg a típusok között is? -vagy vegyem inkább a gyári Honda olajszűrőt 5000-hufért?
Ő se szokta szeretni
3 év alatt 1x igazoltatott yard.
Semmit nem foglalkozott velem csak átnézte a papírokat.
Pedig akkor volt a cécó az EU elnökség miatt.
És egy igen nyitott yoshi dörmögött a V2 alatt.
De,üllői,hóban,fagyban,kezdőként,slic-el csak benzinért február elején?
Alap hogy sózott,nyálas úton nem járatom meg mert utálom mosni ilyenkor.
Ha már menni kell mert viszket nagyobb értelme vasárnap ha száraz az idő keresni egy nagyobb parkolót nagyon közel a lakáshoz és verőfényes délelőtt pár üdítőspalackból rutinpályát faragva gyakorolni a nyolcsasokat,elindulásokat meg a többi marhaságot.
A (gondolom) halálos motorbalesetes videót kösz de inkább nem nézem meg.
Értékelem a szavaidat, köszönöm!
Figyi má, hun vetted azta jókis sportplexit a motorodra, oszt mennyi vót?
Van 3 db eladó jegyem a Symában megrendezésre kerülő SuperMoto versenyre. egymás mellé szólnak a jegyek (ez a 8000 forintos jegyek az 5. sorba)
hatesz! Szerintem se kéne. Ha elkapnak a zsandárok 45-ös csekket kapsz, a vezetéstől úgy tudom elsőre még nem tiltanak el. (egy rendőr haveromtól tudom) De... és itt jön a de: vegyük sorba a körülményeket: 1. hideg gumik 2. tapasztalatlanság 3. az Üllőin az autósok közt is sok a what this now. Ha netán balesetet okozol legalább fél évre eltiltanak a vezetéstől, kapsz 1 szép bírságot (150.000) és legföljebb tényleg csak pályázhatsz.
Ha valaki megsérül az már úgy tudom bűncselekmény (nem tudom hogy híjják) akkor a bíróság fog eltiltani legalább 1 évre a vezetéstől, és lehet, hogy a "B" kategóriádat is szüneteltetik majd.
Ha netán valaki meghal, (ne adj Isten!) többen halnak meg akkor akár örökre eltilthatnak.
Alapesetben ha a fakabátok fognak meg szívni fogod a fogad " De jó lett volna az a 45 egy új hátsó gumira.."
Ha balesetezel: "Úristen, majdnem meghalt valaki miattam" vagy " Úristen, megnyomorítottam magam... az egész életem értelmetlenné vált."
Arra kérlek, mint kezdő motoros társad, hogy gondold végig....
nekik nem volt választási lehetőségük:
http://www.youtube.com/watch?v...
neked van.
Egyébként én is mentem pár kört az udvaron... mint egy nagy gyerek...akkora lelkesedéssel csináltam...nagyon élveztem... de eszembe se jutott, hogy kimenjek az utcára.
vagy ezt üsd át www-re:
XXX.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qybUFnY7Y8w
http://youtu.be/qybUFnY7Y8w
Kína. A szó, amit keresünk "minőségbiztosítás". Van (volt?) egy magyar gyártó üzem, ahol LED fényforrásokat gyártanak. Egy ottani ember mondta a Sony-s haveromnak, hogy "jajj, a Sony-s műszakot nagyon utáljuk, ott nagy a szigor". Ugyanaz a gyártó sor, ugyanazok az emberek, csak a minőségbiztosítási elvárások mások a Sony-nak mint Csinglongnak. Szóval az, hogy vmit Kínában gyártanak még nem árul el sokat. Ha szigorú ellenőrzés után mehet forgalomba, akkor akár jó is lehet. Ahol meg scak fossák a terméket, onnan meg szar jön.
ebből a szempontból én konzervatív vagyok.
De a gyári azért gyári.
Mondjuk az 5 ezret sokallom. Főleg, hogy tudom mennyibe kerül :-)
Az árakban tudom, hogy van különbség, de esetleg a típusok között is? -vagy vegyem inkább a gyári Honda olajszűrőt 5000-hufért?