Én is ezt mondom minek vegyek egy méregdrágát ami tegyük fel kibír 8 évet akkor sokat mondtam mikor az árából mondjuk veszek 3 olcsóbbat és akkor mégiscsak 3-4 évente új az akku és nem 6-8 éves :)
Nekem olyan mondta aki már vagy 50 éve akkukkal foglakozik, hogy autó akkumulátort még rengeteg felé gyártanak de motorakkumulátor már csak Kínában készül úgyhogy egy helyről jön az összes jó azért van köztük különbség de nem sok én személy szerint Bannert vettem az előző motoromban meg Varta volt 3-4 évnél többet egyik sem bírt :( pedig télen automata csepptöltőn van mindegyik!
Azért bízz az agyadban, kurva gyors cucc és bizony tanul, mindig a gondolat lesz gyorsabb.
Nem az a jó játékos, aki tudja hol a labda, hanem az, aki tudja, hol lesz a labda
Nem csak az hogy mi lesz hanem eszedbe jut hogy egy némelyik ember hogy közlekedik és hogy ki tudja mikor,mert világ életemben odafigyeléssel közlekedtem,de ez is kevés volt.
1-2 majdnem rábaszás sokkal többet ér mint egy csomó videó.
Egy idő után rutint szerez az ember. És már látja, hogy miből lehet veszélyhelyzet.
+ megismeri a motort korlátait. gyorsulás, fékút stb így már jobban fel tudna mérni a donor a helyzetet.
Én anno baleseteztem,nem rettentem el a motorozástól mert vettem motort sőt imádom is a motorozást de néha ott van a fejemben a dolog jobban át gondolok dolgokat hogy mit hogy mert nem sok dobása van az embernek.
Autós balesetem nem volt csak egy mikor tolattam és nem vettem észre a mari nénit a templom előtt.
Viszont úgy az életbe nem ülök motorra hogy a baleseti videók réme az agyamban van.
Kinyírja az élményt és stresszelek tőle.
Pláne hogy volt tavasszal egy hirtelen fetrengésem.
Eléggé sokáig tartott míg igazán elengedtem magam utána.
nem segített az elemzés csak még jobban hátráltatott.
A túl sok elemzés hátráltat a megoldásban.
Latolgatsz,habozol és puff elcseszed.
Ja ! és még mielőtt bárki mondogatná otthon magában, nem , nem vagyok schumacher, nem vagyok rossi, és nem is érzem magam annak egyáltalán, esetleg egy kicsit jobban igyekszem odafigyelni a közúti közlekedésre és egymás épségére !
nem, nem gyilkoljuk, és én speciel nem is stresszel magam a videók miatt, csak egyszerűen már kezdem magam agyban tökélre fejleszteni az adott szituációk elemzésével sosem indulok úgy útnak , hogy bazzeg elüt valami vagy felkenődök vagy akármi, csak szeretem elemezgetni a videókat és azok tudatában ülök fel motorra vagy autózom. És hidd el lehet van hatása hisz kb 10 éves folytonos jogsihsználat ( autózás, motorozás) után még egy apró koccanást sem követtem el és nem idéztem elő veszélyes helyzetet ( kb 250E km alatt) mint ahogyan az felróható sok velem egy korúnak ill a " fiatalságnak" általában. Huhh na ezt kifejtettem
Nekem a gázkarra van felrakva a barátnőm hajgumija.
Ha ránézek akkor mindig eszembe jut, hogy otthon vár.
Kicsit finomabb vagyok akkor.
Idén egy fényképet szeretnék felrakni a kormányra.
Mondjuk Én nem szeretek gyorsan menni. Inkább nagyokat szeretek gyosulni
Hol találtál ilyen "olcsón" ha szabad kérdezni?
Bár még nem kell de figyelem a helyeket hogy mit hol lehet olcsón kapni és mindent felírok magamnak később hátha hasznos lesz.
Basszus, ezt úgy fogalmaztad meg ahogyan én 100%-ig érzem és gondolom az egész motorozás lényét-fogalmát, csak még nem öntöttem szavakba, amúgy én is nézegetem a balesetes videókat mert engem legalább is önkontrollra " tanít " . Bár igaz van köztünk 13 év de az n fejfámat sem fogjátok látni sehol az is biztos.
صباح الخير
Nem az a jó játékos, aki tudja hol a labda, hanem az, aki tudja, hol lesz a labda
1-2 majdnem rábaszás sokkal többet ér mint egy csomó videó.
Egy idő után rutint szerez az ember. És már látja, hogy miből lehet veszélyhelyzet.
+ megismeri a motort korlátait. gyorsulás, fékút stb így már jobban fel tudna mérni a donor a helyzetet.
Jovo heteb dumalom le a fenyezot.
Viszont úgy az életbe nem ülök motorra hogy a baleseti videók réme az agyamban van.
Kinyírja az élményt és stresszelek tőle.
Pláne hogy volt tavasszal egy hirtelen fetrengésem.
Eléggé sokáig tartott míg igazán elengedtem magam utána.
nem segített az elemzés csak még jobban hátráltatott.
A túl sok elemzés hátráltat a megoldásban.
Latolgatsz,habozol és puff elcseszed.
Ha ránézek akkor mindig eszembe jut, hogy otthon vár.
Kicsit finomabb vagyok akkor.
Idén egy fényképet szeretnék felrakni a kormányra.
Mondjuk Én nem szeretek gyorsan menni. Inkább nagyokat szeretek gyosulni
Nem összetévesztendő az igazi első beszerelésű japo darabbal.
Hol találtál ilyen "olcsón" ha szabad kérdezni?
Bár még nem kell de figyelem a helyeket hogy mit hol lehet olcsón kapni és mindent felírok magamnak később hátha hasznos lesz.