Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pesten össze tudjuk hozni a találkozót ezen a héten.
Csak úgy az éterbe mondom: szerintem nem az a lényeg, hogy egy motor volt-e törve vagy sem, hanem az, hogy szakszerűen javították-e vagy sem.
Az enyém pl. volt törve, de megvenném a magamét most is

Sajna annyiban igazatok van, hogy kis hazánkra jellemző a kókányolás.
"töretlen" gép viszont kevés van.
lehet én vagyok a béna, de a profilodban nincs mailcím megadva :\
Köszi.
Ha még van valami érdekes kíváncsian várom :)
Most jut eszembe pénteken is voltam ott, olajszűrőért ami 1700 volt. Ma meg a Hondában levegőszűrőért, abból a gyárit vettem 11300-ért.
Én tükröt Pinkmotorsnál vettem utángyártottat. Pontos árra már nem emlékszem, de volt raktáron.
Láttam már olyat aminek a fejidomon volt olyat aminek a hasidomon meg olyat is aminek a fejidomon meg a hasidomon is volt aztán, hogy melyik volt gyári ki tudja :(
Köszi
Ez a matricadolog "izgatja" a fantáziámat. Ezért gyanús.
Lehet hogy nem mindegyikre került gyárilag az a bizonyos "pgm-fi" felirat?
Ennyi idős motoroknál benn a pakliban, hogy legalább már egyszer közeli kapcsolatba került a földdel :(
Azt, hogy egy motor törött volt leginkább a kopott generátor vagy kuplungfedélen meg a belűről látszó idom hegesztésein látszik feltéve ha nem cserélték őket!
Láttam é már törött motort újjáépítve ha nem tudom hogy törött volt meg nem mondom
Más... hol lehet venni aránylag olcsón alkatrészeket HONDA CBR 600 F4-hez? 2001-2004 közti évj.
Visszapillantóra lehet hogy szükségem lesz :)
SOS!
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy honnan tudom megállapítani, hogy nem volt-e törve a motor?
Konkrétan egy HONDA CBR 600 F4-re vagyok kíváncsi.
Egyes változatoknál látni lehet a fejidomon "pgm-fi" feliratot, más szériánál pedig már lekerült ez a felirat a CBR "hasi" nagymatrica alá, nagyon kis betüvel.
Hány féle változat létezik?
Valaki tud erről valamit?
Nem szeretnék törött buherált motor vásárolni.
Az évjárat: 2002/10
Csomag sikeresen megérkezett zséé úton feléd :)!
Van egy fölös f3 as balos oldalidom betét idomom . Ha esetleg valaki ilyet keres.
Emil címemre kérném, halehetne.
Néhány fotográfia nem ártana.
tök natúr üvegszálas cucc, fényezni kell még! javításra nem szorul, de fel kell próbálni a motorra és pontosítani kell a lyukak helyét minimális reszeléssel, hogy tökéletesen passzoljon, utána pedig mehet a fényezőhöz! (igazából erre nincs se időm, se kedvem, se pénzem..)
basi2 fórumtárs gyártotta 10000 Jó Magyar Forintért, nem akarok rajta nyerészkedni így 25% kedvezményre gondoltam (7500 JMF)
budapesti vagy, vagy jársz erre valamikor? kihagyhatjuk a postást is akár
Hello. Érdekel, javításra v. fényezésre szorul? Mennyit kérsz érte?
Ja az nem gáz...
csak el kellene intéznünk az átvételt okosba mert a posta drága...

Pályára ez kell... 312 C a forráspontja... kurva jó!
Helló. nem olcsó. legjobb áram: 3850ft.
Szia,

Motul FL RBF660 fékfolyadékra lenne szükségem.
Be tudnád szerezni és ha igen mennyi lenne az annyi?
Ok akkor elhasználom
Nem jöttél, elvitték a gumát...
101%-os komplett fékbetét garni. Ferodo sinter.
10 pénz...
Szeak87,

Én nem vágnám le:
http://www.agomotors.hu/websho...