Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet én is elcsábulok. Bár az enyém márciusig ki van vonva.
Hagyni kell a srácot ha menni akar... karakterek nem fogják visszatartani.
Ha belebukik akkor megtapasztalja a dolgot, ha nem hallgat másra.
"Szabad országban élünk"

Én is megyek ezen a 7en mindenképp
Hmmmmmmmm.
Így van. Kezdésnek úgyse fogja húzni tiltásig.
Főleg, hogy ez lesz kvázi az első út.

Bár jogsi nélkül felelőtlenség. De nem vagyok álszent. Én is elmentem.
Bár akkor augusztus volt 100fok. :-)
Na, ha szépet szerzek, majd megfűzlek, hogy cseréljünk egy körre
Most még semmi nem biztos, egyenlőre GS500 van és sok lehetőség.
Nem, ez én vagyok, nincs és nem is szeretnék tapasztalotot szerezni a szerszámod méretét illetően
Na most kiírom a baszást a fejemből.
Egy kolléganőm felírta a FB-ra, hogy:
"Novemberben diagnosztizálták, hogy csont tumorom (óriássejtes csont tumor) van. Sajnálatosan annyira súlyos károkat okozott, hogy az egész könyökízületem ki kell majd cserélni.
Ahhoz, hogy minél biztonságosabban meg lehessen műteni egy igen nagyszerű, de annál drágább gyógyszert kell kapnom hosszabb távon. Ez egy olyan injekció, ami zsugorítja a tumort, ezáltal biztonságosabb és sikeresebb műtétet garantál. A TB sajnos nem támogatja, és egy ilyen injekció több mint 100ezer Ft. (a gyógyszer neve: Xgeva)"
Erre én elgondolkoztam....
(ezt persze megoldom a megfelelő helyen, lesz neki új könyök remélem, csak ez a kurva világ olyan fura...)
Szóval, mi most itt arról beszélgetünk, hogy mit költünk bele a vasba és mitől lesz boldogabb a pihenés, de közben figyeljünk kicsit arra is, hogy amit beírunk, annak következménye van. Amit bevállalsz, azt magad miatt tedd, ne azért, mert valaki azt mondta, "jó lesz az". A motorozás veszélyes üzem, nem akarom azt érezni, hogy valakinek lehetőségem volt, de nem mondtam meg, hogy fogja vissza magát. Nekem megmondták magamtól vállalom, mondjuk meg másnak is, hátha kevesebb lesz a fejfa.
Szóval, most úgy áll, hogy mi dönthetünk, marad-e a saját könyökünk, becsüljük meg a magunkét és a másét is.
Bocsi, de kijött.
Tartsd 5000 alatt a fordulatot es nem lesz semmi.ezert jo a sornegy es ezer nem lesz nekem sornegyen.
Pedig egy F4i meg tetszene is.
A kis faszom az Én volnék?
Kis faszom, én még emlékszem, mennyire meg tudott lepni a kis GS is, el sem tudom képzelni mit bírna okozni egy CBR600...
Azt hiszem egy oka van, hogy még élek, kibaszottul tisztelem a vasat, nem félek, hanem egészségesen tartok tőle, elfogadom, hogy mindig többet tud, mint én és törekszem rá, hogy ezt átbillentsem az én oldalamra.
Én az a kretén vagyok, aki motoros baleseteket néz és paráztatja magát, mert amikor elindulok, enyém a világ és mindent megtehetek és izomból fel kell idéznem, hogy ugyanezt gondolta már egy csomó figura, akinek az út szélén ott a fejfa és a virágcsokor. Nem hiszem, hogy különlegesek lennénk, inkább csak szerencsénk volt és ezt megerősítettük azzal a tudattal, hogy félnünk kell és a tudásunk és az önkontrollunk véd meg minket a felcsavarodástól. Ha kívánhatnék, akkor a lényem egyik része azt kívánná, hogy ne akarjak motorozni, mert kibaszott nagy kockázatot vállalok, de a másik részem meg szabad akar lenni és motorozni!
Annyi felelősséget érzek ezen a fórumon, hogy igenis megmondom a friss húsnak, hogy meg lehet halni, vagy rosszabb, mert meg lehet egy életre bénulni, elveszteni a karod, lábad... Igenis gondolj bele, kontrolláld az érzelmeid és motorozz 70 évig, de ennek fogadd el az útját, ami az önkontroll és a türelem. Néha nem kell előzni, néha el kell engedni, néha csak türelemmel kell lenni. Uff, én szóltam.
10fokban jó az már
Ja és nem neked van vágott slick a gépen
Ez egy kibaszott szar ötlet, le is írták előttem és te is tudod!
Ne kreténkedj, várd meg a jogsid és a jó időt, legyen eszed!
Oké szuper.
Szia,

Hétvégén faragtam őket de olyan hideg volt, hogy belém fagyott a takarmány. Tulajdonképpen kész van egy két finis munka van és dobom fel a fotót!
123,5674-re már én is kaptam.
113 ra kaptunk egy 30 ast
Még van 14 hónapom...

Általában beleköthetetlen állapotban vannak a motorjaim, úgyhogy nem szoktam aggódni. Ha a maszeknál nagyon drága lesz megy az közlekedési hatósághoz.
Sziasztok, nem érdekel valakit CBR600F -be, vagy Hornetbe, ABS-es féknyereghez való, eredeti honda fékpofa garnitúra (jobbos-balos) ?
Nekem is van :-)

Bár a xenon miatt nem tudom, hogy most átmenne-e.
Remélem nem kell majd vele szarakodni.

Idén egyébként eléggé megdrágították.
10ezer az már csak a mozaikban annyi.
De ott még a gyári gép is meg tud bukni.
Legalább akkora nyugalmat jelent az érvényes műszaki, mint a letakart rendszám Úgyhogy nekem 2 évre azt a 10ezer forintot megéri
műszaki matrica?

Ezeket kell műszakiztatni?
Mellékutakon eddig se mértek, és ezután se fognak.

Egyébként a rendszám az nem azért van hogy a műszaki matricát legyen hova ragasztani? Eddig én úgy tudtam Másra nem is nagyon használom
Ilyenkor az eltiltás 1 évig legalább ki szokott tartani... átáll legfeljebb pálya üzemmódra.
Kell neked száguldozni :-)