Nem is szokásom a földekre rámenni. Ha rá is kényszerülök akkor vagy traktorcsapásban vagy csak a szélén megyek, hogy ne csináljak kárt. Egyrészt, hogy ne csináljak kárt és, hogy legközelebb ne húzzon ki egy drótot.
Tegnap mivel már sötétedett és ha föld úton akartam volna menni, akkor 1km előre, és 1km balra. Na most ezt akartam megspórolni, hogy keresztben átvágok a földeken. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem élveztem. Dobta a földet rendesen
Viszont nem köröztem csak szimplán egyenesen mentem.
Duna mellett lakom itt az erdőt nem gondozzák.
Azt is olvashattad, hogy a köcsög vendéglátós füves placcát tartottam karban.
Alapvetően ez is ellenszenves lehet.
Viszont elmesélem a sztorit mert épp ráérek.
Voltam vagy 17-18 éves. Volt egy patent kis polszkim.
Nyár volt és piáltunk és gondoltuk lemegyünk őrültködni a Dunára(5en voltunk) .
Na most van egy ember ( vendéglátós ) aki karbantart egy elég nagy területet van büfé meg sörsátor minden szar.
Na most mi ezen a területen kívül rodeóztunk. (el van kerítve szalaggal) Mikor meguntuk Megálltunk a hajókikötőnél ( szintén nem az ő területe ) és piázgattunk, szólt a zene. Az ember kihívta a rendőröket. Mikor ideért a rendőr akkor Ő is előkerült. Szitkozódva jött felénk az 5 emberből kettőt lepofozott elég keményen. (volt amelyiknek vérzett a szája, Én megúsztam )
Rendőr egy szót se szólt. Az a majom meg üvöltözött. ütötte a a kocsit két kézzel ököllel. Elindult vissza lakókocsi felé és mondta, hogy megy a puskáért és lelő mint egy kutyát.
Akkor mondtam a rendőr, hogy tudsz vezetni. Mondom persze ( fiatalon nem mond nemet az ember ) Akkor húzzatok innen...
Rükverc helyett egyest tettem a polának és neki mentem annak a beton szarnak amihez kikötik a hajókat. Erre az öreg visszajött, letalpalta a kispolát. Az ajtó behajlott, a homokos lábától tiszta karc lett. Mondtam neki, hogy takarodjál már. Erre bevert egyet az ablakon, de kitűnő reflexeimnek köszönhetően elhúztam a fejem Rendőr még mindig semmi csak álltak ketten a kocsijuk mellett...
Rükverc aztán go.
Pár 100 méterrel arrébb megálltunk felmérni a károkat. Egyik gyerek szája felrepedt. Hátulról mellé ugrott és nem kérdezett
pola csomagtartó tető behorpadt, ajtó is. rendszám is meghajlott az elején
Rendőr beért, panaszkodunk neki, felméri ő is kárt.
Aztán mondta, hogy jobban járunk ha szép csöndben hazahúzunk.
Nálunk ilyen kemények a rendőrök
Ekkor fogadtam meg, hogy ennek még meg lesz a böjtje. Ott baszok ki az emberrel ahol csak tudok.
Lehet, hogy megsértődtök, de két dolog megütötte a fülem ebben a beszámolóban:
"szántóföldön" és "valamivel be volt vetve"
Belegondoltatok, hogy valakinek kemény munkáját teszitek tönkre a szórakozásotokkal? Mindig megdöbbenek, amikor ilyet hallok, hogy erdőben / szántóföldön krossz motorral hasít valaki. Értem én, hogy jó szórakozás, de ezeket a területeket valakik nem kevés időt és pénzt áldozva gondozzák... Nem akarom nagyon ragozni, de jó lenne ezen elgondolkozni.
Így most távolról 2 dolog... vagy kilyukadt a dugó, vagy törtek a gyűrűk.... talán... de lehet a power is... ha van! és én kérek elnézést a találgatásért...
Döntsd szét hamar megy aztán úgy is látod....
Sziasztok
Tud valaki használható információt a táskáról? http://kelomotor.hu/nyeregtask...
Árban és méretben elég jó. De még a gyártó oldalát sem találtam meg.
Először azt vettem észre, hogy mintha gyengébb lenne, elindulásnál lehetett érezni, hogy gyengélkedik, fordulaton vette a lapot.
Motoroztam vele, nagy homokban ami azért megerőltető volt neki.
Aztán a Dunán a köcsög vendéglátós füvet kapartam szét. De éreztem nem úgy megy mint szokott meg már sötétedett is így go haza.
A föld út úgy megy, hogy:
AB
CD
A-ból megyek D-be
Na most nem úgy mentem, hogy A-B-D Hanem A-D keresztben a földeken.
Jó puha és sáros volt. Valamivel be volt vetve vagy gaz volt nem tudom, de azt élveztem, hogy kikaparja mint az állat. Néztem hátra, jó magasra hányta. Aztán kímélni akartam a gépet feltoltam 4.be de az meg sok volt neki, erőlködött, adtam a gázt de már nem akart felpörögni, adott egy hülye hangot. Kuplung be, és már le is töffent a gép. Rárúgni már nem is próbáltam.
kézzel letoltam a berúgókart de elment a kompresszió.
fényes vagy csiszoló hang nincs. Viszont kézzel nagyon könnyű lenyomni a berúgókart.
Mi lehet a baj? elkenődik a gyűrő? vagy egyszerűen elkopik a dugó?
Abban reménykedek, hogy a hengert nem szántotta fel.
Azt nem kell mondanom, hogy 1km toltam kifele a szántóföldről amin nyakig érő sár volt. Szerintem több mint egy óra volt. Gecire elfáradtam. Állandóan le kellett szednem a felragadt sarat a kerékről. cigány egy meló volt.
Apám az utcsó 50 méteren elkezdett húzni kocsival. Persze az első kerék megrakódott sárral és befékezett én meg hirtelen nem tudtam elengedni a kötelet aztán elnyaltam.
Mire a városon keresztül hazahúzott nagyon fasza volt.
Kézzel már csináltam, géppel nem. A matricának nem ártott, az a lakk alatt van, ha jól tudom, Én egy alapos mosással szoktam kezdeni, aztán keresek egy pihe-puha régi alsógatyát, meg előveszem a pasztát. A többi adja magát.
Ketyu és Suti81 ha találtok légyszi engem is értsítsetek,nekem is kellene,de én is csak az ebay-en találtam.
Nem is szokásom a földekre rámenni. Ha rá is kényszerülök akkor vagy traktorcsapásban vagy csak a szélén megyek, hogy ne csináljak kárt. Egyrészt, hogy ne csináljak kárt és, hogy legközelebb ne húzzon ki egy drótot.
Tegnap mivel már sötétedett és ha föld úton akartam volna menni, akkor 1km előre, és 1km balra. Na most ezt akartam megspórolni, hogy keresztben átvágok a földeken. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem élveztem. Dobta a földet rendesen
Viszont nem köröztem csak szimplán egyenesen mentem.
Duna mellett lakom itt az erdőt nem gondozzák.
Azt is olvashattad, hogy a köcsög vendéglátós füves placcát tartottam karban.
Alapvetően ez is ellenszenves lehet.
Viszont elmesélem a sztorit mert épp ráérek.
Voltam vagy 17-18 éves. Volt egy patent kis polszkim.
Nyár volt és piáltunk és gondoltuk lemegyünk őrültködni a Dunára(5en voltunk) .
Na most van egy ember ( vendéglátós ) aki karbantart egy elég nagy területet van büfé meg sörsátor minden szar.
Na most mi ezen a területen kívül rodeóztunk. (el van kerítve szalaggal) Mikor meguntuk Megálltunk a hajókikötőnél ( szintén nem az ő területe ) és piázgattunk, szólt a zene. Az ember kihívta a rendőröket. Mikor ideért a rendőr akkor Ő is előkerült. Szitkozódva jött felénk az 5 emberből kettőt lepofozott elég keményen. (volt amelyiknek vérzett a szája, Én megúsztam )
Rendőr egy szót se szólt. Az a majom meg üvöltözött. ütötte a a kocsit két kézzel ököllel. Elindult vissza lakókocsi felé és mondta, hogy megy a puskáért és lelő mint egy kutyát.
Akkor mondtam a rendőr, hogy tudsz vezetni. Mondom persze ( fiatalon nem mond nemet az ember ) Akkor húzzatok innen...
Rükverc helyett egyest tettem a polának és neki mentem annak a beton szarnak amihez kikötik a hajókat. Erre az öreg visszajött, letalpalta a kispolát. Az ajtó behajlott, a homokos lábától tiszta karc lett. Mondtam neki, hogy takarodjál már. Erre bevert egyet az ablakon, de kitűnő reflexeimnek köszönhetően elhúztam a fejem Rendőr még mindig semmi csak álltak ketten a kocsijuk mellett...
Rükverc aztán go.
Pár 100 méterrel arrébb megálltunk felmérni a károkat. Egyik gyerek szája felrepedt. Hátulról mellé ugrott és nem kérdezett
pola csomagtartó tető behorpadt, ajtó is. rendszám is meghajlott az elején
Rendőr beért, panaszkodunk neki, felméri ő is kárt.
Aztán mondta, hogy jobban járunk ha szép csöndben hazahúzunk.
Nálunk ilyen kemények a rendőrök
Ekkor fogadtam meg, hogy ennek még meg lesz a böjtje. Ott baszok ki az emberrel ahol csak tudok.
Na ez jó hosszú lett
"szántóföldön" és "valamivel be volt vetve"
Belegondoltatok, hogy valakinek kemény munkáját teszitek tönkre a szórakozásotokkal? Mindig megdöbbenek, amikor ilyet hallok, hogy erdőben / szántóföldön krossz motorral hasít valaki. Értem én, hogy jó szórakozás, de ezeket a területeket valakik nem kevés időt és pénzt áldozva gondozzák... Nem akarom nagyon ragozni, de jó lenne ezen elgondolkozni.
Egyébként átgondolva nagyon kényelmetlen motor lehet.
pályára való.
Egyszer ültem egy 749esen az se volt kényelmes, rövid és keskeny volt. utána lett a gsx-r. na az jobb volt. nagy és széles :-)
nekem fotóm is van róla..
de ha elhalódott nagyon akkor kinéztem az utódot
link
Nézzük meg az első telókat
dugó gyűrű csere most tavasszal amúgy is lett volna, csak a hengert féltem, hogy felszántotta valami.
Keresek majd normális szerelőt csak most le vagyok égve. meg még friss a dolog.
Így most távolról 2 dolog... vagy kilyukadt a dugó, vagy törtek a gyűrűk.... talán... de lehet a power is... ha van! és én kérek elnézést a találgatásért...
Döntsd szét hamar megy aztán úgy is látod....
Tud valaki használható információt a táskáról?
http://kelomotor.hu/nyeregtask...
Árban és méretben elég jó. De még a gyártó oldalát sem találtam meg.
Motoroztam vele, nagy homokban ami azért megerőltető volt neki.
Aztán a Dunán a köcsög vendéglátós füvet kapartam szét. De éreztem nem úgy megy mint szokott meg már sötétedett is így go haza.
A föld út úgy megy, hogy:
AB
CD
A-ból megyek D-be
Na most nem úgy mentem, hogy A-B-D Hanem A-D keresztben a földeken.
Jó puha és sáros volt. Valamivel be volt vetve vagy gaz volt nem tudom, de azt élveztem, hogy kikaparja mint az állat. Néztem hátra, jó magasra hányta. Aztán kímélni akartam a gépet feltoltam 4.be de az meg sok volt neki, erőlködött, adtam a gázt de már nem akart felpörögni, adott egy hülye hangot. Kuplung be, és már le is töffent a gép. Rárúgni már nem is próbáltam.
kézzel letoltam a berúgókart de elment a kompresszió.
fényes vagy csiszoló hang nincs. Viszont kézzel nagyon könnyű lenyomni a berúgókart.
Mi lehet a baj? elkenődik a gyűrő? vagy egyszerűen elkopik a dugó?
Abban reménykedek, hogy a hengert nem szántotta fel.
Azt nem kell mondanom, hogy 1km toltam kifele a szántóföldről amin nyakig érő sár volt. Szerintem több mint egy óra volt. Gecire elfáradtam. Állandóan le kellett szednem a felragadt sarat a kerékről. cigány egy meló volt.
Apám az utcsó 50 méteren elkezdett húzni kocsival. Persze az első kerék megrakódott sárral és befékezett én meg hirtelen nem tudtam elengedni a kötelet aztán elnyaltam.
Mire a városon keresztül hazahúzott nagyon fasza volt.