Nem sok az 1 picit? Néztem a képeket az enyém kb olyan magas mint a tied a képeken csak az enyém egyenesebben áll. Nekem nagyon jó a szélvédelme legalábbis szerintem.
hát én is nagy ebay-es vagyok, de ha hiszitek hanem, nem találok túra plexit. Beírtam már kis millió-féle képen, hogy touring windscreen, windshield cbr 600 f3, vagy fw vagy 95-98 de semmi, van rengeteg plexi igaz...., de nekem az a 7,8 cm-vel magasított túra kéne :-(
3500 volt az enyémhez, igaz 30 napot várni kellet, de megérte. Most próbáltam elsőnek ebay-t és bejött, még végsúlyt meg carbon fóliát vettem. Sajnos haverom haverjának haverja intézte nekem a rendelést, de itt sportmotoron sokan foglalkoznak ilyen témával. Ráadásul "free shiping" volt a plexi vagyis nem kellet a postáért fizetni.
Haver 600 RR-én ilyen gumma van. Elégedett vele pályázott is azt mondta ott 1 picit kevés volt de közútra tökéletes. Még annyi hátránya van hogy 1 komponensű. Milyen méretben vetted meg végül?
Metzeler Sportec M3 elöl-hátul. Jókat olvastam róla és szerintem igen kedvező áron vettem. Van ennél jobb is én tudom, de nincs 70-80 ezrem két gumira. Ezek is zsír újak, 2712 DOT számú tehát friss és 50 pénz volt.
Először is mérd meg a jelenlegi kereked blokk felőli csúcsánál a gumi éle és a lengővilla közötti távolságot. ha a távolság 180 milliméter vagy + akkor befér a nagyobb méretű gumi felnivel akkor, ha a hátsó tengelyvég közötti távolság minimum 25/25,5 centiméter. (ennyi az F4 távolsága)
A többi már egy kis esztergás munka pár ezresből meg van.
A lengővilla csere felejtős, mert más a rugózás a szemtávolság, tengelyátmérő illesztési méretek egyéb mivel más geometria a váz.
Remélem előrébb vittelek...
Hogy hogy alig van hó? Itt még van 1 csomó csak az útról takarították le.
Tényleg olyan amúgy az Etz-m is olyan volt ment de mindig volt vmi kisebb nagyobb baja. Igazából ráuntam mielőtt eladtam. Már több mint fél éve nincs meg most már szebbek az emlékek és elmosolyodok mikor eszembe jut.
Ma jó idő volt. mocsaraztam kicsit. de majdnem rábasztam.
Szerintem finoman a Z-vel is tudtam volna menni, Nálunk száraz és tiszta az út.
egy simó is jó csak azt állandóan szerelni kell. Bár nekem sosem volt. Valahogy kimaradt az életemből. De haveroknak volt több is. Mindig volt valami baj, de ennek ellenére mentek.
Erre úgysem használtam volna és addig sem használtam télen míg megvolt. Túl sokat költöttem rá. Ám nem is lenne fontos krossz motor el tudnék hülyéskedni 1 simsonnal is a hóban.
Képesmotoron böngéssz. Kismillióan rendelnek ebay-ről. Írj vagy 3-nak amelyik olcsóbban szerez attól veszel annyi.
Először is mérd meg a jelenlegi kereked blokk felőli csúcsánál a gumi éle és a lengővilla közötti távolságot. ha a távolság 180 milliméter vagy + akkor befér a nagyobb méretű gumi felnivel akkor, ha a hátsó tengelyvég közötti távolság minimum 25/25,5 centiméter. (ennyi az F4 távolsága)
A többi már egy kis esztergás munka pár ezresből meg van.
A lengővilla csere felejtős, mert más a rugózás a szemtávolság, tengelyátmérő illesztési méretek egyéb mivel más geometria a váz.
Remélem előrébb vittelek...
Milyen gumit választottál?
Alig várom már a tavaszt. Egymás mellé raktam a régit és az újat, hááát a régi tényleg kockásra volt kopva
http://www.superzone.hu/
Ahhoz képest a simó egy rakéta volt.
Haver: - Most tedd be sebességbe, és lassan engedd fel a kuplungot.
Mondom lasaaaan!
Én:-Hú de gyors...
Haver: -Húzd be a kulungot és fék. Mondom fék. Féééééééék!
Na ez se ma volt...
udvarban van 1-2 folt aztán ennyi. mezőn, földeken nincs semerre.
befagyott víz azért van. az ilyen pocsolyák környékén van fél méteres távolságig.
Tényleg olyan amúgy az Etz-m is olyan volt ment de mindig volt vmi kisebb nagyobb baja. Igazából ráuntam mielőtt eladtam. Már több mint fél éve nincs meg most már szebbek az emlékek és elmosolyodok mikor eszembe jut.
Ma jó idő volt. mocsaraztam kicsit. de majdnem rábasztam.
Szerintem finoman a Z-vel is tudtam volna menni, Nálunk száraz és tiszta az út.
egy simó is jó csak azt állandóan szerelni kell. Bár nekem sosem volt. Valahogy kimaradt az életemből. De haveroknak volt több is. Mindig volt valami baj, de ennek ellenére mentek.