Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért nyekkensz és félsz, mert neked is el kell rugaszkodnod mikor kilősz repülésre és érkezésnél is rugóznod kell a lábaddal mert akkor az egész súlyod mint egy kalapács terheli a telókat és behuppansz felüti a golyóidat a torkodba aszt mehetsz mandula műtétre...
Rengeteg!
Sziasztok! Lánc vásárlása elött állok, igaz megirtátok, hogy 108 szemes láncot nyugodtan megvehetem, a 15-46 os áttételhez, utána mennyi állítási lehetőség van?
már ki is szemeltem az áldozatot :-)

Ls2-MNR-0105 vagy
Ls2-MNR-1103
csizmákat megrendeltem már úgyhogy arra nem jó.

viszont utcára akarok bőr cuccot venni, arra jó lesz.

hétvégén voltam shoxban. kinéztem egy rucit de akkor körülnézek a zone-ban is.

dobj egy emailt ( adatlapomon van ) és küldöm a részleteket
De, csak ha megígéred, hogy fel is használod ;)
tudom, hogy nem krosszos fórum de azért ajánlom mindenkinek.

Nagyon király. Bár költséges az biztos. elmegyek 1-2 órára motorozni akkor az majdnem 1 tank benzin :-)

Az tetszik benne, hogy arra megyek amerre akarok. Azt hinnéd, hogy sok helyen nem megy el, de nem a faszt nem :-)
Mindenen át lehet vele menni.

Egyedül az ugratókat nem bírom. (csak a kicsiket) nagyobbakkal még nem barátkoztam meg. Azoknál én még felfele repülök de a motor már lefele húz és nyekkenek állandóan.

nagyobbak alatt arra gondolok ami már eldob 3-4 métert
jó volt. csizmát sajnálom csak. de már megrendeltem a krossz csizmát meg ugye egy másikat utcára. szóval anyagilag fuck you van...

Voltam egy olyan területen ahol fakitermelés folyok. Na ott geci szar volt. lánctalpas gecik csapnak olyan nyomokat

Meg néhol volt olyan víz a gödrökben, hogy mindenem tiszta víz lett.

Azon az úton mentem haza mint amin mentem. Amikor jöttem mondom, hogy csúszik ez a sár. Nem is mentem gyorsan.
Visszafele meg megkönnyebbülés volt. Mondom anyád de fasza. gyorsan mentem rajta.

Bár volt amikor rá kellett mennem a földekre mert az úton nagy árok volt és ott meghaltam volna. Földeken meg nagyon puha volt a talaj ott ha lassan mentem akkor megrakódott a kerék sárral és olyan volt mint a jég utána. " faltól falig" mentem.

Az volt érdekes, hogy ha odavertem neki akkor bazi magasra feldobálta a sarat. Ugye ez érthető. De amikor elvettem a gázt akkor utolértek a sárdarabok és a fejemen placcsantak.
Legalább motoroztál és élményekben volt részed. Biztos érdekes volt.
Én sem voltam az.

én motoroztam :-) el is estem. Kibaszott nagy sár volt minden fele.
Motor úgy megrakódott sárral, hogy alig bírtam felállítani.

Csizmámat szétrúgtam. Talpa ketté szakadt. Frédi-béni volt.
Vége fele már úgy fájt a lában, hogy leszálltam és bal lábbal rúgtam be a motort :-) érdekes volt.
Bárcsak másnapos lennék Akkor tegnap buliztam volna, de meló volt buli helyett.
Én sem...
Viszont kicsit brümmögtettem ma a vasat. Találtam egy apró vízfoltot az idom alatt így leszedtem az oldalidomot honnan jön. Meg is találtam a vízpumpa gumicső vég awb bilincsnél. Így húztam rajta egy rendeset és kész..
Ha nem lett volna ilyen pocsolya idő fordultam is volna 1et..itt a nagyfaluba
Pangás van elég rendesen. Én nem vagyok másnapos.
Biztos mindenki másnapos ma... pangás van...
ja, vadító lenne a narancssárga . De maradnék a feketénél. Vagy esetleg vmi víztiszta átltszó...
Vedd meg a sárgát. Szerintem funky.

Különben is,egy fekete motoron fekete plexi milyen már?
ingyen érdekel :-)

postadíjat fizetem
Én 180 cm vagyok.
szóval ilyen csak fekete kéne
ezt F3-ra vetted? mert ez nem túra plexi.
az ilyen : http://i.ebayimg.com/t/Puig-Wi...$(KGrHqZ,!nwFBYNPd8wTBQ,fy9uGDQ~~60_12
.JPG

csak nekem fekete kell.
meg lehet az is baj hogy 185cm vagyok, kéne az a plusz 7 cm
http://www.ebay.com/itm/Windsc...

Sajnos még én is csak képen láttam, pedig 2 hete érkezett már Alig várom, hogy otthon lehessek, más karácsonyfát fog díszíteni és motort
https://www.mrashop.de/erp/cat...

itt írja, bár igaz rosszul tudtam csak 70mm-rel magasabb ( kiválasztod a színt és kiírja a részleteket)
Küldj már neki linket vagy valamit.