Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a linket de az az igazság hogy ez elég sok 1 füldugóért legyen akármilyen spéci is. Ha lesz 1 másik bukó remélem kellően csendes lesz és nem kell bele majd füldugó.
Rendben köszi szépen. Bukót viszont mindenképp csak úgy veszek hogy felpróbálom. A mérettáblázat néha nem jó meg ugye nem minden embernek egyforma a feje.
Hello,szinten F2esem van,kozuton, es az eredeti felnire 180as gumit pattiontottam fel.Elfer rajta, es nem is romlik az egyenesfutasa,nem tul hegyes a gumi.A felni felrakasa erdekes kicsit a helyere,mert kozel van a lanchoz a gumi,de nem er bele.
Igen, de ha nincs nő, az is baj.

A megoldás az lenne, hogy csak akkor van nőd, amikor akarod, de az meg drága...
A nőkkel mindig csak a baj van
Ha nem szeretsz süket lenni motorozás közben ne munkavédelmit szerezz hanem vegyél Alpine MotoSafe füldugót tisztítható 2 féle szűrő van hozzá,és csak a káros zajokat szűri ki és nem utolsó sorban szerintem nem is drága

http://www.fuldugo.hu/Fuldugok...
Sajna bukót nem tudok féláron, de a plexi nem vicc, tegnap megrendeltem, gondolom már sejted hogy hol.Egyébként Koreából jön, lévén a HJC koreai gyártmány. Èn nem üzletelek, erre nincs idôm, de ha akarsz egy plexit, azt megoldjuk.
Sziasztok!

Van egy pálya F2-esem. A kérdésem az, hogy az F4 hátsó felnije passzol e az 2-esre? Azzal tudnék 180 slickkel menni, így meg 160-as ugye, ez nem is baj csak a beszerzés körülményes a 160ból, supermotoé meg nem jó.
nekem citromsárga van. nem tudom a márkát. össze van kötve a kettő dugó. Lehet hallani de tök jól kiszűri ezt: SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS hangot :-)

Csak jól kell berakni. Ha szarul rakod be akkor vagy nyom vagy kicsit susog.
Én sima 200 hufos, gyógyszertári 3M-et használok és levágom a végét, mármint a felét és azt rakom be, akkor tompit is meg nem is, zavarna, ha nem hallanám a motort, de persze az enyém csak 11ezret forog, de autópályán jó dolog.
Hali

Köszi a tippet tavasszal vagy majd ha sokan fagyiznak mindenképp kipróbálom.
Honnan tudsz tükrös plexit féláron? Vettél magadnak csak nem használod?
Magát a bukót nem tudnád nekem fél áron beszerezni?

Ja és ha tavasszal lesz megint valami túrátok vagy mentek pályázni jó volna veletek személyesen is összefutni de hát pont az ország másik felében vagytok.
magányos estékre link
elvonási tünetekre AmiJamie videóit nézem jutyubon.

link

Ajánlom mindenkinek van benne minden ami kell .
Angol tudás kell hozzá, de anélkül is élvezhető
Na az mindig bejön. Mi Soltvadkertre járunk. Gondolom ismeritek, de azért megkérdezem. Ismeritek? :-)
somlói nagyon jó ott. de fagyi is jó.
Régebben volt itt téma a füldugóról. Akkor ellene voltam.

De azóta kipróbáltam többször és bejött a dolog.
Városon kívül 5-10km után igénylem már.
Más kérdés, hogy ha indulás előtt elfelejtem akkor már nem rakom nem szokott kedvem lenni megállni. Le a kesztyű, sisak, maszk... majd vissza. Főleg nyáron nincs kedvem mikor 40fok van. ( Én akkor is veszek fel maszkot )
Menj motorral fagyizni.

Na ha meglesz az új kupak,akkor intézek neked egy fasza tükrös ZF-10 plekót féláron. Azzal ellenállhatatlan leszel.
De csak mer' jófej vagyok.
Ez is örök probléma. Beszéltük is haverokkal. Ha van az a baj ha nincs akkor meg az. Akinek van azt mondja bár ne lenne akinek nincs az meg azt mondja bárcsak lenne. Nekem most nincs úgyhogy szeretném ha lenne.
Úgy lesz. Meg fórumozok.

Wromm,wromm,wroooooooooooooooooooooooMMMMMMMMMMMMMmmmmmm
mmmMMMMMMMMm
Értem. Köszi szépen az infókat. Ennél a bukónál 1-szer tettem be füldugót hosszú túrán. De csak autópályás szakaszon meg 1 nagyon rövid főútvonalas szakaszon. Az az igazság hogy nem nagyon szeretek "süketen" vezetni ezért is kéne 1 másik bukó ami remélem füldugó nélkül is elég csendes.
Szöges gumival könnyű hencegni....
nulla szlikkel... az a tuti... Áááá csak vicceltem!
Pihenj rá kicsit a jövő szezonra!
Szöges gumit tudsz szerezni?

Á, november végén még keményen nyomtam 5-6 fokban is reggel, de ez a havas-jeges út már nem vicc.

Amúgy nincs kizárva, hogy előkapom egy rövidebb körre, ha elolvad a hó és lesz +5 fok legalább.

Márcsak az autósok megriadt tekintete miatt is megéri...
Akkó rá kell ülni wazze...
Még szép.

Csak most kezdődött a tél, de már elvonási tüneteim vannak.
Az enyémben sem háló az a bizonyos bogárháló, de tényleg nagyon hasznos.

Tavasszal megint szervezhetnénk egy kis Kakucs-os kanyargászást a ciberésekkel