Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem,majd talán egyszer
Nem biztos az hogy minden bogár háló hálós lehet csak a neve ,de nem engedi be a bogarat,az a lényeg
Ja, hogy az a bogárháló....

Nem is hálós nekem....
De a cúg ellen is jó.
Nem a H.ringről beszélek.

Kakucs egy gokartpálya, ahol közúti tempóval tapasztalhatod meg a határokat.
Nyolcvannal, lábtartóig döntve, ha kell. 2 óra Kakucson, és sokkal jobb motoros leszel annál, mint aki még nem járt ott.
Meg a bajságból sem mindíg húz ki egy 1000 res 200 lovas gép,sőt sokszor sodor
Voltam egyszer már a hungaroringen de nem az én világom a pálya
nem mert nem olvassa ezt az oldalt
Hát szerintem nem az a 10 lóerô különbség fog megmenteni a bajságtól..

Legközelebb gyere el Kakucsringre te is, az a legjobb tanulópálya. Ès még Rossi is tanul minden egyes versenyen, ugye...
:-) félsz, hogy visszaolvassa mi?
Nem ez itt a gond de mindegy is,mert ugye bár ez nem egy lelki segély oldal hanem egy motoros fórum
ajándékot kell neki venni?
Én meg most azt mondom a csajokkal csak baj van inkább ne lenne barátnőm
Nekem bőven elég,pláne így a baleset után,hülyeség a nagy és sok lóerős gép de tudom te másként gondolod én meg úgysem használnám ki száz százalékig,na meg ha vettem volna egy másik 636 ot az már nem ugyan olyan lett volna.
zf-10 bikers13-nál 39.000 JMF. annyit megér.
Hát...valamennyivel.
De ha használsz füldugót, amit mindenképpen javaslok, akkor úgyis mindegy. Munkavédelmi boltban 200 ft.
Ezért vártam meg a kiállítást.
Keményen akcióznak.
Megvan. 1 féle fényezéssel van 1050 gramm a súlya. De 92 000 Ft.

RS2 teljesen carbon 65e-ért mérték a motorkiállításon a yamahaworldnél.
Ránéztem. 51 000 Ft a Yamaha Máthénál. 888 RS Shivan 2. Ha erre gondoltál. Neked ilyen van? Gondolom bevált ha mondtad hogy nézzek rá?
Én is szívesen költenék barátnőre is de sajna nincsen. Így tanulóként azt is elég jó hogy ki tudom gazdálkodni amit motorozásra költök. De nyilván arra költ az ember ami a legfontosabb úgyhogy szívesen költenék barátnőre is.
Azért nézz rá egy marushin RS2-re is.
Köszi szépen a választ. Úgy néz ki meggyőzött de úgyis attól függ hogy jól illeszkedik-e a fejem formájához meg hogy lesz - e a méretemben. Még esetleg annyi lenne hogy az AGV-hez képest mennyivel csendesebb? Ég és föld vagy csak valamennyivel?
Kiegészítés, nálam a csomagomban mindig van calcium ampulla, ami az injekciókhoz van, simán meg lehet inni, allergiás reakciókra.
XJ900 kollégát csípte meg egy a nyáron és már a sisakot is nehezen vette le, bedagadt, mint egy dinnye, fulladással járó allergiás tünet elég sokan érzékenyek a méh/darázscsípésre.
Bogárháló, nem annyira foga meg a szelet, de a bogarakat sok esetben igen, roppant hasznos. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne kéne évi 1-2 alkalommal félreállnom és imádkoznom, hogy ne csípjen meg a kibaszott darázs/méh/skorpió-tücsök-geci. Mondjuk 100 felett mindegy, mert akkora K.O.-t kapnak a kis rovar-genyái, hogy csak keresik a napot és kóvályognak, de kresz-friendly sebességnél nagy királyság.
Konkrétan sisaknál a bogárháló alap.