Kakucs egy gokartpálya, ahol közúti tempóval tapasztalhatod meg a határokat.
Nyolcvannal, lábtartóig döntve, ha kell. 2 óra Kakucson, és sokkal jobb motoros leszel annál, mint aki még nem járt ott.
Nekem bőven elég,pláne így a baleset után,hülyeség a nagy és sok lóerős gép de tudom te másként gondolod én meg úgysem használnám ki száz százalékig,na meg ha vettem volna egy másik 636 ot az már nem ugyan olyan lett volna.
Én is szívesen költenék barátnőre is de sajna nincsen. Így tanulóként azt is elég jó hogy ki tudom gazdálkodni amit motorozásra költök. De nyilván arra költ az ember ami a legfontosabb úgyhogy szívesen költenék barátnőre is.
Köszi szépen a választ. Úgy néz ki meggyőzött de úgyis attól függ hogy jól illeszkedik-e a fejem formájához meg hogy lesz - e a méretemben. Még esetleg annyi lenne hogy az AGV-hez képest mennyivel csendesebb? Ég és föld vagy csak valamennyivel?
Kiegészítés, nálam a csomagomban mindig van calcium ampulla, ami az injekciókhoz van, simán meg lehet inni, allergiás reakciókra.
XJ900 kollégát csípte meg egy a nyáron és már a sisakot is nehezen vette le, bedagadt, mint egy dinnye, fulladással járó allergiás tünet elég sokan érzékenyek a méh/darázscsípésre.
Bogárháló, nem annyira foga meg a szelet, de a bogarakat sok esetben igen, roppant hasznos. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne kéne évi 1-2 alkalommal félreállnom és imádkoznom, hogy ne csípjen meg a kibaszott darázs/méh/skorpió-tücsök-geci. Mondjuk 100 felett mindegy, mert akkora K.O.-t kapnak a kis rovar-genyái, hogy csak keresik a napot és kóvályognak, de kresz-friendly sebességnél nagy királyság.
Konkrétan sisaknál a bogárháló alap.
Nem is hálós nekem....
De a cúg ellen is jó.
Kakucs egy gokartpálya, ahol közúti tempóval tapasztalhatod meg a határokat.
Nyolcvannal, lábtartóig döntve, ha kell. 2 óra Kakucson, és sokkal jobb motoros leszel annál, mint aki még nem járt ott.
Legközelebb gyere el Kakucsringre te is, az a legjobb tanulópálya. Ès még Rossi is tanul minden egyes versenyen, ugye...
De ha használsz füldugót, amit mindenképpen javaslok, akkor úgyis mindegy. Munkavédelmi boltban 200 ft.
Keményen akcióznak.
RS2 teljesen carbon 65e-ért mérték a motorkiállításon a yamahaworldnél.
XJ900 kollégát csípte meg egy a nyáron és már a sisakot is nehezen vette le, bedagadt, mint egy dinnye, fulladással járó allergiás tünet elég sokan érzékenyek a méh/darázscsípésre.
Konkrétan sisaknál a bogárháló alap.