Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pityu hogy hogy nem 636-ot vettél, hanem CBR 600-at?
Ha valami még érdekel,kérdezz nyugodtan.
Mert túl sokan fel töltötték és volt aki leteremtett érte
Pityu miért vetted le a profi FJR-est tegnap?
Áll résznél pl a bogárháló szokott lenni,na meg gondolom hogy alulról ne tűzzön be a cugg
Hát én sem iszok,nem is cigizek,nem járok bulizni viszont barátnőm az van,és ha úgy van nem csak motorozásra költök,ami nem mindíg jó.
Kérlek. Objektíve: a legjobb ár-érték arányú high-tech sisak, kevlár-spectra-üvegszál, bogárháló.

Szubjektíve: szeretem benne,hogy hidegben sem párásodik az orrmaszk miatt, viszonylag csendes (legalábbis csendesebb, mint az előző AGV) továbbá van az alján van egy kis párnárott rész,ami benyúlik az álltól a nyakig, ezt nem tudom hogy hívják,de hidegben megintcsak jó.

Nálam az egyetlen negatívum, hogy begyűri a fülemet felvételkor, de ez egy maszkkal kiküszöbölhető.

Ja és SHARP teszten ha jól emlékszem 5-ből 4 csillagot kapott.
fedett helyen alsó ban egy kis ház ha úgy vesszük,sosem volt még fagy ott bent
Légy szíves írj már nekem pár szót a HJC ZF 10-es bukóról hogy milyen. A boncteremben sincs teszt írva róla.
Előre is köszi.
Sziasztok! És amikor visszateszitek az akkut az injektorosba nem kell idő míg úgyanúgy megy a gép mint előtte? nem kell újra betanulnia,mert nekem a kocsinál így működik,ezért nem nagyon vettem ki az akkut a hondából...
Szerintem is az.
Én is így vagyok mint te. Nincs barátnő (bár lehetne) nem cigizek, nem iszom alkoholt és nem bulizok. Vagyis iszom meg bulizok de nagyon ritkán. Inkább tankolok és megyek motorozni.
Szeretek költeni a motorra. Ha valamit cserélek jobb minőségűt veszek mint ami volt rajta de csak ha már szükséges mert elkopott. Pl idén a gumik. Nem nagyon cserélnék le 1 80 %-os cuccot kivéve ha már rossz pl elöregedett gumi felkeményedett fékbetét vagy ilyesmi. De hát nem vagyunk egyformák.
A per ( / ) szám a gumi magasságát jelzi a szélesség arányában

Tehát hegyesebb profilú gumit jelent. Nyilván ennek több következménye is lesz: -mondjuk jobban (hamarabb) fordul a motor,könnyeb ívre dönteni, pályán esetleg a gumi talajjaj érintkező felülete is nagyobb lesz,
de: elképzelhető hogy gyorsabban fog kopni stb...

Szerintem mindenki döntse el, hogy mire akarja használni elsősorban a motorját.
Utcán én maradnék a gyári ajánlásnál, mert a mérnökök sem hülyék.
Tél végéig 4 fok lesz ott ahol a motor van? Egyébként hol tárolod?
Ha huzamosabb ideig van akkor szerintem érdemes. Nem tudom hány fokban van a mocim. Nekem fűtés nélküli garázsban van és mikor leraktam a motort én kivettem az akksit és behoztam a házba. Itt is marad míg nem használom a mocit meg havonta 1-szer kb 1 napig felteszem töltőre ami miután feltöltötte tartja a töltöttségi szintet (csepptöltő).
Pontosan Pityunak igaza van....
Ez szüleim szerint betegség, egy asszony is elhagyott már miatta ............de imádom ebbe ölni a pénzem
Nem iszok, nem bulizok, semmi más csak ez.....

Most jönnek a fasza új fékbetéteim előre........ zsír faszák!
Ahol tartom a motort most kb +4 fok van,ilyenkor már érdemes kivenni az aksit?
Szerintem csak kicsit feleslegesen költekezik a gépére,van akinél ez mánia
az a véleményem,hogy kurvára észrevennéd!

mi az hogy padkázás?
nem, van neki /60 is csak a padkázás miatt mondta. de én is ragaszkodom a 60-hoz
te most bontod? vagy mi ez a sok eladó cucc?
miért ajánlotta a /70-et? csak az van neki?

én pont most váltottam /70-ről /60-ra és soha mást nem akarok feltenni
jobban fordul
Szaisztok !
holnap megyek gumát venni, az kérdésem, hogy a gyárim elöl 120/60 17, de a gumis srác / 70-et ajánlott előre , jó lehet ez nekem vagy valamit változtat a "geometrián" ? a gyári /60 !

Köszi Marci
Ezt te tudod stuntot egyáltalán nem vágom......
Viszont látom fehérvári vagy én Bodajki ha esetleg kell mégis vagy tudsz olyat akinek kell, szólj fel is tudom vinni mostanában sokat járkálok fehérváron....
gondoltam a stuntgépre megveszem,de egyfelől a hátsó nekem nem jó rá,másfelől a gyári vált be,a többi elmelegszik
Fogalmam sincs hogy ez milyen, ferodo márkájú az van ráírva hogy képre ránagyítasz még látod is de szerintem nem gyári..........tököm tudja! :)
Miben különböznek?