Mármint most mit értesz gyári alatt?
Hogy mióta kitolták a gyárból ez van e bent? MERT AZ TUTI HOGY NEM!
VAgy ehhez is lehet kapni a HONDÁNÁL horror áron gyárit?
Mert azt is kétlem ! :)
Ha jól láttam ez ferodo márkájú.....
Most álltam neki a drágaságom első részének és rögtön eladóvá vált egy két dolog......
Ha valakit esetleg érdekelne....
2 pár (4db) 80%-os első fékbetét + 1 pár 50%-os hátsó fékbetét egyben 5000 FT.
Egy Continental SportAttack első gumi még egy szezonnyi felülettel 3000 FT.
Van aki meg arra panaszkodik a hjc nél hogy túl sok hely van a fülénél ,nekem mikor shoeim volt na az szaggatta a fület le föl vételnél de belül kényelmes volt.
Nekem is jelenleg AGV GP1-es sisakom van csak MDS néven. 2009 tavaszán vettem tehát már 4 szezont használtam. HJC FG 15-öt vagy AGV K4-est akarok venni most téli akcióban. Megnéztem az általad használt ZF 10-et elég jó árban van az FG15-höz és az AGV K4-hez képest. 45 000 Ft akció nélkül.
Mióta van meg neked? Írnál nekem véleményt róla? Jó lenne az összehasonlítási alap mert az előző sisakod ugyan olyan mint nekem a jelenlegi. Előre is köszi.
Akkor a meretunk az talal.Nekem is 58as a buram.Hat ezek a galambok mar csak ilyenek .... amikor elcsaptam nezem hogy na ez eltunt,s mikor lenezek az olombe,a galamb meg ottvan a labbamkozt kitekeredett nyakkal,akkor tojtam be csak ejsze...enis csurom ver voltam,mikor hazaertem s anyum meglatott, megilyedt hogy elestem
Egyik barátom is járt így, egy alsóbb kategóriás bukóval,de nála se tört be a plexi,semmi baja nem lett a bukónak, csak tiszta vér volt mindenhol :) Mármint a galambtól......nem az ő vére volt :)
Mondjuk az AGV GP-1el volt egy galambos balesetem most az osszel, 100 km/h korul az utmellol felroppent egy galambocska,s egyenesen felem tartott,s huztam a fejem,de pont a plexibe csapodott bele.Az allam,az sajgott rendesen, mert nekinyomodott a sisak rendesen, de a szerencse hogy nem szakadt be a plexi,s nem a fejembe alt meg a galamb.
Szoval AGV Gp1 V Galamb 1 : 0
Hmm,erdekes eszrevetelek.Orulok hogy van egy viszonyitasi alapom legalabb.
Az maradt csak ki,hogy mekkora a fej mereted? 57 v 58? Az M-es kategoriaba ezek a meretek fernek el.
Ezt írták róla:
MT Imola zárt bukósisak - kompakt, modern héjforma!
- Polikarbonát héjszerkezet, - 2 rétegű EPS különböző ütéselnyelő tulajdonságokkal, - Homlokrésznél és állrésznél bemeneti szellőzőnyílások, - Hátsó kimeneti szellőzők, - Oldalsó kimeneti szellőzők - Kivehető, mosható, antiallergén belső, - Kivehető, mosható, antiallergén arcpárna,- Karcálló, UV szűrős plexi, GE Lexan technológia, - Gyorszáras, - Tartozék: MT védózsák és orrvédő
Ha rendesen lecsukod,frankón zár, bogárháló nincs benne alul, így szellőzik alulról is rendesen,nem zavaró,de jobb lenne ha lenne, sztem!
A másik hogy nekem hangos,bár azt is meg kell hogy mondjam,nem próbáltam még nevesebb márkát,mert csak idén kezdtem el tényleg nagy vasakkal motorozni, majd jövőre kipróbálok egy párat mielőtt veszek egy új kupakot!
Kényelmesnek kényelmes,de sztem nagy a fejemre az m-es,mert 160 felett úgy rátolja az arcomra bukót,hogy mikor visszalassítok érzem hogy így előre jön, hát ez van ha netről rendel az ember..... :)
Felpróbáltam egy arai-t s-est hát azt nehezen tudtam felvenni,szóval az meg szűk sztem, menni nem mentem vele hogy milyen lehet úgy, talán majd jövőre kölcsön kapom egy kőrre hogy legyen mihez viszonyítani!
A csatja az nagyon jó,nem kell baszakodni vele :)
Nem, nem ez a tipus.....
Annyit még hozzá tennék, hogy mondjuk a szelőztetése jól meg van oldva, mert ahol az arai párásodott, ott ennek semmi gondja nem volt..
Nekem ilyen van: http://img29.imageshack.us/img...
Mármint most mit értesz gyári alatt?
Hogy mióta kitolták a gyárból ez van e bent? MERT AZ TUTI HOGY NEM!
VAgy ehhez is lehet kapni a HONDÁNÁL horror áron gyárit?
Mert azt is kétlem ! :)
Ha jól láttam ez ferodo márkájú.....
szia! ez lemaradt
Itt vannak! :)
Most álltam neki a drágaságom első részének és rögtön eladóvá vált egy két dolog......
Ha valakit esetleg érdekelne....
2 pár (4db) 80%-os első fékbetét + 1 pár 50%-os hátsó fékbetét egyben 5000 FT.
Egy Continental SportAttack első gumi még egy szezonnyi felülettel 3000 FT.
Akit érdekel szóljon!
http://www.decalshop.hu/
http://motormatrica.hu/igykesz...
ht
tp://motormatricak.hu/#/matr...
Nekem is jelenleg AGV GP1-es sisakom van csak MDS néven. 2009 tavaszán vettem tehát már 4 szezont használtam. HJC FG 15-öt vagy AGV K4-est akarok venni most téli akcióban. Megnéztem az általad használt ZF 10-et elég jó árban van az FG15-höz és az AGV K4-hez képest. 45 000 Ft akció nélkül.
Mióta van meg neked? Írnál nekem véleményt róla? Jó lenne az összehasonlítási alap mert az előző sisakod ugyan olyan mint nekem a jelenlegi. Előre is köszi.
Szoval AGV Gp1 V Galamb 1 : 0
Az maradt csak ki,hogy mekkora a fej mereted? 57 v 58? Az M-es kategoriaba ezek a meretek fernek el.
MT Imola zárt bukósisak - kompakt, modern héjforma!
- Polikarbonát héjszerkezet, - 2 rétegű EPS különböző ütéselnyelő tulajdonságokkal, - Homlokrésznél és állrésznél bemeneti szellőzőnyílások, - Hátsó kimeneti szellőzők, - Oldalsó kimeneti szellőzők - Kivehető, mosható, antiallergén belső, - Kivehető, mosható, antiallergén arcpárna,- Karcálló, UV szűrős plexi, GE Lexan technológia, - Gyorszáras, - Tartozék: MT védózsák és orrvédő
Ha rendesen lecsukod,frankón zár, bogárháló nincs benne alul, így szellőzik alulról is rendesen,nem zavaró,de jobb lenne ha lenne, sztem!
A másik hogy nekem hangos,bár azt is meg kell hogy mondjam,nem próbáltam még nevesebb márkát,mert csak idén kezdtem el tényleg nagy vasakkal motorozni, majd jövőre kipróbálok egy párat mielőtt veszek egy új kupakot!
Kényelmesnek kényelmes,de sztem nagy a fejemre az m-es,mert 160 felett úgy rátolja az arcomra bukót,hogy mikor visszalassítok érzem hogy így előre jön, hát ez van ha netről rendel az ember..... :)
Felpróbáltam egy arai-t s-est hát azt nehezen tudtam felvenni,szóval az meg szűk sztem, menni nem mentem vele hogy milyen lehet úgy, talán majd jövőre kölcsön kapom egy kőrre hogy legyen mihez viszonyítani!
A csatja az nagyon jó,nem kell baszakodni vele :)
kb ennyi, ha valamit kihagytam kérdezz :)
Nem, nem ez a tipus.....
Annyit még hozzá tennék, hogy mondjuk a szelőztetése jól meg van oldva, mert ahol az arai párásodott, ott ennek semmi gondja nem volt..
Nekem ilyen van: http://img29.imageshack.us/img...
A HJC folyton begyűri a fülemet felvételkor, ezért csak maszkkal tudom hordani.
A következő szerintem AGV lesz újra, ha a többi is ilyen kényelmes.