Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sima F4-é nem jó bele?
Ránézésre olyan egyforma a 2 motor. Az Injektoros kapott injektort meg új fejidomot látszólag ennyi de egyébként ki tudja. Tank is ugyan úgy néz ki. Olajszűrőből hanyas kell bele Hifloból?
Mié mié mert a hondát meg kell fizetni
update:

motul 5100 10w-40 4liter: 9800Ft
motul 7100 10w-40 4liter: 14600Ft
Jól, annyi!
Sok. 12 ha jól emlékszem.
Gyári mennyi?
F4i-hez mér' nincs Hiflo légszűrő? (költői kérdés)

Hogy a debla vinné el őket...
okes.megkerlek egy tel szamot ha adsz h tudjalak megcsengetni majd mikor ottvagyok. madryder46@gmail.com ide kuld el kerlek.ja es ha tudodvtedd bele vmi dobozba h tudjam majd serulesmentesen szalitani.Koszi
Szia,megoldjuk a dolgot!
Majd ha tudsz pontos idöpontot,irj leviszem neked!
Hello piketon.A kipufogoval kapcsolatban,13ikan deltol estig leszunk csak Miskolcon.Megtudjuk oldani a vasarlast ugy h odajonnel a szinhazhoz?ott lesz eloadasunk..
részemről rendben.

Nekem nem áll a pénzem benne.

Ha érdekel akkor szólsz aztán megnézem mit tehetek. Reméljük az ára csak lefele megy :-)
Az egy hét nekem most nagyon szűk, sajnos most más projekt viszi a pénzt. Most csak érdeklődtem, hogy egyátalán kereshetek-e nálad olyat. Köszönöm szépen!
csak érdekesség kedvéért.

jött ma pár gyári alkatrész a motoromhoz mind made in JAPAN.

egyébkén jobb iridiumos gyertya is cbr 600hoz :-) 25ezer JMF a 4db
K&N HA-6001-es szűrő 15ezer.

1db van. 1 hétig tartják nekem.
Hello! Honda Wilkernél 2500 a menesztő áfástul darabja.
persze új, 11ezer a szett. szóval elég drága
hülye kérdés, de gondolom új.? amúgy ez elég horror drága nem ? az ilyen biszbaszok mindig drágák. ? 5 db ( pár) kell bele asszem.
Köszi!
én tudok gyárit szerezni :-)
ja tényleg az, menesztő. De nagyon fasza, mert még az ebayen is csak használtat találtam.. pfffff. na ilyet honnan fogok szerezni?
úgy rémlik, hogy nekem elég passzentosak. Gumi cserénél beszokta a szerelő fújni valamivel. Szilikon ugrik be, de mintha azt mondta volna, hogy nem az.

Egyébként menesztő gumi ha jól tippelek. Ezen a fórumon tanultam
Sajna kicsi a fotó amit feltöltöttél nem igazán látszik a gumik állapota. De mivel folyamatos terhelés alatt vannak egy idő után rogynak és akkor kezd el a lánckerék mozgolódni. Rendes esetben nagyon minimális vagy semmi oldal irányú mozgástnem tudsz eszközölni kézzel, ha igen akkor várható a kuka állapot a közeljövőben. Nézz szét szettben lehet biztos kapni!
szervusz!

Régebben nézegettem őket mert sokan keresték de nem találtam jó áron, Azóta meg nem is kerestem a márkát.

Hirtelen amit találtam az 18ezer Ft. Viszont holnap akkor rákérdezek. Van egy helyen elég komoly kedvezményem hátha árulnak ilyet is.
Szia!

44 ezer Ft 108-as lánccal számolva.
Ok azért köszi