Sima F4-é nem jó bele?
Ránézésre olyan egyforma a 2 motor. Az Injektoros kapott injektort meg új fejidomot látszólag ennyi de egyébként ki tudja. Tank is ugyan úgy néz ki. Olajszűrőből hanyas kell bele Hifloból?
okes.megkerlek egy tel szamot ha adsz h tudjalak megcsengetni majd mikor ottvagyok. madryder46@gmail.com ide kuld el kerlek.ja es ha tudodvtedd bele vmi dobozba h tudjam majd serulesmentesen szalitani.Koszi
Hello piketon.A kipufogoval kapcsolatban,13ikan deltol estig leszunk csak Miskolcon.Megtudjuk oldani a vasarlast ugy h odajonnel a szinhazhoz?ott lesz eloadasunk..
Az egy hét nekem most nagyon szűk, sajnos most más projekt viszi a pénzt. Most csak érdeklődtem, hogy egyátalán kereshetek-e nálad olyat. Köszönöm szépen!
úgy rémlik, hogy nekem elég passzentosak. Gumi cserénél beszokta a szerelő fújni valamivel. Szilikon ugrik be, de mintha azt mondta volna, hogy nem az.
Egyébként menesztő gumi ha jól tippelek. Ezen a fórumon tanultam
Sajna kicsi a fotó amit feltöltöttél nem igazán látszik a gumik állapota. De mivel folyamatos terhelés alatt vannak egy idő után rogynak és akkor kezd el a lánckerék mozgolódni. Rendes esetben nagyon minimális vagy semmi oldal irányú mozgástnem tudsz eszközölni kézzel, ha igen akkor várható a kuka állapot a közeljövőben. Nézz szét szettben lehet biztos kapni!
Ránézésre olyan egyforma a 2 motor. Az Injektoros kapott injektort meg új fejidomot látszólag ennyi de egyébként ki tudja. Tank is ugyan úgy néz ki. Olajszűrőből hanyas kell bele Hifloból?