Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor most már tudod milyen Zoli :)))

Ahogy néztem nekem pont az a fele kellett amelyik neked ép volt teljesen! Gumikat meg majd átrakom,az jó is lesz :) Mindenki jól járt!

A motorozást meg akkor majd összehozzuk valamikor ;)
Szerintem erre egy modern sport-túra gumival nem foghatsz mellé.
Dunlop RoadSmart, Michelin Pilot Road 2 vagy 3, Metzeler Z8, Pirellinek is van ilyen, de azt nem tudom, hogy hívják

Ha a sportosabb vonalat követnéd, akkor pl. Michelin Pilot Power 2CT-vel jók a tapasztalataink. Illetve itt bevált kombó az előre Power 2CT, hátra Road.

A lényeg, hogy a ami kínálatból a vágott slick-en és a chopper-es bakeliteken kívül szinte semmivel nem nagyon tudsz melléfogni.
Támadt egy ötletem vagyis szerintem így korrekt , ha adsz egy e-mail címet akkor leírom és megoldjuk a dolgot! ?
Adok persze 0620/2267-077
Ez a számom , viszont most megyünk ilyen családi ünneplés lesz móron a tárlatba ott leszünk fél 1 től........ de ha gondolod elviszem oda a lábtartót. Megcsörgetsz hogy tudjam a számod és ha végeztünk a kajálással meg a mindenkinek a megköszöntésével úgyis ott leszünk még és ki tudok jönni megdumálni hmm?

Milyen Zoli? Nekem most így hirtelen nem ismerős..........Nem vágom ki ő .........vagy csak nekem rövid az agyam de most tényleg nem ugrik be....
Dobsz egy tel. Számot? Azt megbeszéljük, esetleg átlépek a Zolival délelőtt hozzad, ő tudja hol laksz!
Mondj egy árat amire te gondolsz érte ami szerinted reális érte?
Sziasztok!

Lassan gumicsere előtt állok, szeretnélek megkérdezni benneteket ki milyen gumit ajánlana?! nem pályázok, túrázásra leginkább.
Hát bocsi ha kellemetlen helyzetbe hozlak, de te vagy az eladó!
Mit irhatnék erre, minél olcsóbban?
Benf mennyiért gondolod te a lábtartót?
Akkor a petinek kellene a kuplungkar , a fékpedál, meg a fékkar?

Neked BenF pedig a lábtartók?

Igen ám csak most meg vagyok lőve akkor kitől milyen árat kérjek?
Ugyanis pl egy fékpedál a bontóban 10.000 FT ?
Nem beszélve aról hogy a kuplungkar is gyári meg a fékkar is meg minden?
Most milyen összeget kérhetnék? Vagy hogyan akkor?

Igen veled BenF menni fog a személyes átvétel az tuti! :)

Peti én itt lakok Székesfehárvár és Mór között egy kis városban amit úgy hívnak hogy Bodajk te merre vagy? :)
Akkor már csak az eladón múlik :)
Nekem csak a kuplung kar a fék kar és a fékpedál kell:DD de amúgy így sztem totál jó lenne:)
Pedig jártam elég sokat arrafele a nyár vége fele, de én sem láttalak! Egy közeli ismerősöddel motoroztam sokat (B. Zoli)

Figyu, mit szolsz ahoz ha peti432-nek a lábtartók nem kellenek, akkor valamennyit leszámolunk az összegből! Igy te megkapod a 10-et es petinek meg nekem sem lesz annyi.... Mit szóltok?
Asszem mi megtudjuk oldani a személyes átvételt is :)
Hát de mit csináljak egy első-hátsó lánckerékkel? :D:D az nekem is van használt:D:D Gondolkodok még az ajánlaton, mindenképp szólok de sztem szinte biztos hogy kelleni fog:D:D merre laksz am mert akkor postát meg kéne valahogy úszni:D
Nem beszélve a többiről......
Vegyünk úgy hogy a fékpedál 10.000 de adom hozzá a többit is mert itthon mindig azt hallgatom apámtól hogy nem tudja már hova pakolni a sok szaromat ami az autóból meg a motorból lejön.......
És kiakaróm üríteni a placcott.....
Nem azért hogy vitatkozzak de bontóban 10.000 FT-ért kapsz megy egy ennyél jóóóóóóóóval de jóvalll szarabb állapotú fékpedált!
Egyben szeretném igen mert nálam csak helyet foglalnak !
És nem kellenek már semmire........
De szerintem 10.000 Ft mindenért lópikula.....
Látom Móri vagy én Bodajki nem is láttam még ezt a 600F-t itt, pedig sokat vagyok móron, ott is dolgozok .......
Soha semelyik motorommal nem motoroztam még esőben és a blokkot is addig körömkefézem még a gyári állapotát vissza nem kapja :)
Időjárás jelentés megnéz és csak is akkor ha nem várható még csak futózápor se! :)
A járműveim szentek és sérthetetlenek........
Szüleim is megmondták betegség de én imádom ha ilyen.......
Ember, neked olyan tiszta a motorod, hogy az már betegség...
Motoroztál már esôben? Csak utána nehogy harakirit kövess el...

Amúgy gratula, nagyon szép lesz/lett.
Én is kiváncsi lennék hogy csak egyben adod-e, mert a lábtartók érdekelnének!? Köszi
Külön nem eladók csak így egyben?
kösz ;)
108
Hali! milyen áttétel lett végül ? 15-46? mert énis gondolkodom rajta erősen ,ja és ha ez az áttétel van fennt hány szemes lánc kell hozzá?
Szia olvass vissza 3 -al nekem is 600 FS-van ott vannak az eladó cuccaim....