Szerintem erre egy modern sport-túra gumival nem foghatsz mellé.
Dunlop RoadSmart, Michelin Pilot Road 2 vagy 3, Metzeler Z8, Pirellinek is van ilyen, de azt nem tudom, hogy hívják
Ha a sportosabb vonalat követnéd, akkor pl. Michelin Pilot Power 2CT-vel jók a tapasztalataink. Illetve itt bevált kombó az előre Power 2CT, hátra Road.
A lényeg, hogy a ami kínálatból a vágott slick-en és a chopper-es bakeliteken kívül szinte semmivel nem nagyon tudsz melléfogni.
Adok persze 0620/2267-077
Ez a számom , viszont most megyünk ilyen családi ünneplés lesz móron a tárlatba ott leszünk fél 1 től........ de ha gondolod elviszem oda a lábtartót. Megcsörgetsz hogy tudjam a számod és ha végeztünk a kajálással meg a mindenkinek a megköszöntésével úgyis ott leszünk még és ki tudok jönni megdumálni hmm?
Milyen Zoli? Nekem most így hirtelen nem ismerős..........Nem vágom ki ő .........vagy csak nekem rövid az agyam de most tényleg nem ugrik be....
Akkor a petinek kellene a kuplungkar , a fékpedál, meg a fékkar?
Neked BenF pedig a lábtartók?
Igen ám csak most meg vagyok lőve akkor kitől milyen árat kérjek?
Ugyanis pl egy fékpedál a bontóban 10.000 FT ?
Nem beszélve aról hogy a kuplungkar is gyári meg a fékkar is meg minden?
Most milyen összeget kérhetnék? Vagy hogyan akkor?
Igen veled BenF menni fog a személyes átvétel az tuti! :)
Peti én itt lakok Székesfehárvár és Mór között egy kis városban amit úgy hívnak hogy Bodajk te merre vagy? :)
Pedig jártam elég sokat arrafele a nyár vége fele, de én sem láttalak! Egy közeli ismerősöddel motoroztam sokat (B. Zoli)
Figyu, mit szolsz ahoz ha peti432-nek a lábtartók nem kellenek, akkor valamennyit leszámolunk az összegből! Igy te megkapod a 10-et es petinek meg nekem sem lesz annyi.... Mit szóltok?
Asszem mi megtudjuk oldani a személyes átvételt is :)
Hát de mit csináljak egy első-hátsó lánckerékkel? :D:D az nekem is van használt:D:D Gondolkodok még az ajánlaton, mindenképp szólok de sztem szinte biztos hogy kelleni fog:D:D merre laksz am mert akkor postát meg kéne valahogy úszni:D
Nem beszélve a többiről......
Vegyünk úgy hogy a fékpedál 10.000 de adom hozzá a többit is mert itthon mindig azt hallgatom apámtól hogy nem tudja már hova pakolni a sok szaromat ami az autóból meg a motorból lejön.......
És kiakaróm üríteni a placcott.....
Egyben szeretném igen mert nálam csak helyet foglalnak !
És nem kellenek már semmire........
De szerintem 10.000 Ft mindenért lópikula.....
Látom Móri vagy én Bodajki nem is láttam még ezt a 600F-t itt, pedig sokat vagyok móron, ott is dolgozok .......
Soha semelyik motorommal nem motoroztam még esőben és a blokkot is addig körömkefézem még a gyári állapotát vissza nem kapja :)
Időjárás jelentés megnéz és csak is akkor ha nem várható még csak futózápor se! :)
A járműveim szentek és sérthetetlenek........
Szüleim is megmondták betegség de én imádom ha ilyen.......
Ahogy néztem nekem pont az a fele kellett amelyik neked ép volt teljesen! Gumikat meg majd átrakom,az jó is lesz :) Mindenki jól járt!
A motorozást meg akkor majd összehozzuk valamikor ;)