Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cbr 600f forever

indulunk a kx-ért
Szep jo estet kivanok kollegak Azt szeretnem kerdezni,hogy a kipufogo gyartasanal mit kell figyelembe vennem elso sorban? A meretek tudom , hogy fontosak, mert egyszer egy motros adasban volt szo rola , hogy a kipufogo rendszer,s a dob hossza befolyasolja a nyomatekot,vagy a loerot.Van valaki koztetek,ismerosotok aki egy kicsit is konyit ehez a mufalyhoz? Valaszotokat elore is nagyon szepen koszonom
Üdv minden fórumozónak.
Elkezdtem kicsit olvasgatni a fórumot,mert remélem én is mihamarabb cbr tulajdonos lehetek,de addig is minél többet meg akarok tudni a típusról.Sajnos még mielőtt vehetnék egyet előtte el kell adjam a mostani motorom.Bízok benne,hogy hamar elviszik,mert most nagyon rágerjedtem egy F4-re.Egy hornet 900-am volt,az nagyon állat egy moci,de sajnos eladtam és vettem egy Aprilia pegaso stradát.Na ezt az egy hengert nem tudom megszokni és az 50 lóerőt is keveslem,ezért akarom lecserélni.
Úgy érzem egy 600f4 nekem egy tökéletes választás lenne.
Ha netán tudtok valakit aki lecserélné a paripáját egy pegára,akkor ne tartsátok magatokban.
Kösz,hogy elolvastad.
Ja és egy link a vasamról.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_pegaso_str
ada-6347163
nálam 4090Ft 15ös és a 16os is.

szett vásárlása esetén 10% kedvezményt a végösszegből
Köszönöm, így már képben vagyok legalább......
Nagyjából a fele az első a hátsónak... itt megnézheted vagy itt megnézheted külön is.... A gugli nem kell ehhez
Azt sem tudom mennyibe mennek az elsők külön....

Rá gugliztam,de full szetteket dobált ki, mondjuk találtam egy szett did-et lánc+első-hátsó lánckerék 30-ba......azt meglepően jó árnak találtam...
100Ft lehet a különbség
Kb. mi az ára az egyel kisebbnek előlre? Valaki?
Ha már honda fórum.
A kommented vége az azért, hogy legyen benne valami kis honda?
Dinamikus. ;-) már tudnék vele menni.

tegnap nyomultam egy 2007es crf250el. álom gép. kibaszott jó volt. Krossz pályán mentem. persze az ugratókon csak átgurultam vagy kikerültem. tetszik ez a krosszozás :-)
holnap nézünk egy kx-et. répcelakon. remélem meg lesz. már mennék nagyon.

Cbr 600 f
Nahhh....

Így legalább szedi a lábát a Kawa....
nekem hátul +2 van. érezhető. Ha legközelebb kell cserélni akkor nálam is bejátszik majd a -1 elől.
bár nekem a gyári 15-43 ugye az enyém nem végsebességre van áttételezve.

Én idén év elején cseréltem szettem. Most nem akarom már 1 darabig cserélni :-)
pontosan ezt akartam írni a nyomatékról.

pl a V2 is gyorsabban eldarálja a láncot, gumit
Szerintem az lesz, már csak kíváncsiságból is
Ha gondolod szerintem nyugudtan tegyél elölre kisebbet. A lánc élettartama nagyon sok mindentôl függ ( vezetèsi stílus, ápolás, stb.) nem a kisebb lánckerék fogja tönktetenni.
Oké ez evidens,de ha igazából nem jelentős ez az erőhatás a lánc élettartamára nézve, akkor ez a -1 elől, jó megoldás lehet.....igazából 2 személyre nézve lenne jó nálam,mert igaz eddig csak egyszer mentem 2 személlyel,de alul eléggé érződött ez......lehet a -1 el már jó lenne...
Hogy egész pontos legyen, azt lehet mondani, hogy a módosítástól a teljesítmény nem növekszik, de a nyomaték alacsonyabb fordulaton igen.
a nyomaték pedig az az erő, amit a lánc a kerékre, ill. a kerék a talajra kifejt. tehát a lánc jobban igénybe van véve, mert gyakrabban használod nagyobb nyomatékkal. Tehát igazad volt. :)
Az elsőt azt hiszem jövőre én is kicserélem
te is vágod a témát. Na legközelebb 15-ös lesz elöl, csak nehogy elegykerekezzek valami bukkanón Zalaszabar meg Esztergályhorváti között...
Ejha...ezt te nagyon vágod.....akkor hátul a plusz 2-t lehetne jobban érezni?
Szívesen elmondom...

elöl -1 akkor 1/15 %
Hátul +1 akkor 1/47 %

Általában közel 1:3-ban hajt a szekunder áttétel. Ha elől cserélsz azt vastagon fogod érezni és élvezni de ha hozzácseréled a hátsót is igazán semmit sem fogsz érezni pluszba sem és mínuszban sem ezt láthatod a százalékos arányban.
Arról már nem is beszélve hogy az első töredék ára a hátsónak...

UFF
De pl a két személlyel való közlekedés is jobb lesz