Nem értem miért nincs értelme a +1-nek,az legalább hoz még annyit mint a -1 nem? Legalábbis ha a montenbike-ból indulok ki,ha annyit nem is hoz,de javít sokat még......
Peti, az gyíkfing. Én majdnem 40.000-t mentem a gyári lánccal.
most DID 525vx van fenn, aszongya a srác, ez nem fog elmenni annyit, mondom mennyit megy el, aszongya 20-30 körül, mondom akkor menjen el annyit, nem izgat, így is felébe került, mint a zvm.
Vannak legendák 100.000-t futott gyári láncokról (Vadász, Bandit 1250)
igaz, az már láncolajzós történet.
(imádok parasztosan beszélni, nézzétek el : aszongya, stb.
Elvileg jobban igénybe veszi a láncot, de ha jobban belegondolsz, akkor azt lehet mondani, hogy az áttétel-módosítástól az erő nem növekszik, csak alacsonyabb fordulaton áll rendelkezésre a magasabb fordulati nyomaték.
Mondjuk kerekezni én sem akarok,de az tetszik viszont mikor odahúzok neki és sikál a gumi :)) De a lényeg hogy akkor ez a -1 +1 még nem jár nagy erőhatással,de gondolom érezhetően sokkal jobb a gép........így gondolom nem is forog sokkal többet adott sebességnél pl:130-nál hogy többet is fogyasszon lényegesen.....jól gondolom?
Szia!
Én nem tapasztaltam, mondjuk ezzel az az áttétellel ez az első láncom, de kb 15000 km van benne, és hibátlan a lánc.
525 vzm2 ha jól emlékszem, meg én nem egykerekezgetek, mer fosok.
Látom pont jókor írok és pont témába vágó a következő kérdésem!
Ugyanis pont gumicsere előtt állok elöl- hátul vagyis ennél kicsit bonyolultabb a dolog már szétszedtem az egész hátulját kiszedtem a kereket is le is csupaszítottam már és a felni már a fényezőnél is van , metál fekete lesz! :)
A gumik is megjöttek már két új Pirelli Angel , meg a fékbetétet is cserélem meg magát a nyerget meg a dugattyút is kiszedtem mindent nagy takarítottam!
Viszont a kérdésem: Én is lánckerék cserén bajlódom hogy legyen vagy ne legyen!
Én arra gondoltam hogy előre 15-öst , hátulra pedig 48-ast raknék! :)
Jelenleg 16 van elöl meg 45 hátul!
Szerintetek? :)
Jaja, viszont Lorenzot, valahogy film megutáltatja... idegesítő.
Rossi-t, meg aki eddig nem szerette (pl. én), lehet megkedveli, most már jobban bírom a búráját és nagyon drukkolok, hogy jövőre a Yamahánál ismét olyan legyen, mint régen és ne csak szenvedjen a szaros Ducattival...
Gondolom mindenki tudja, de azért érdekes, hogy azért váltott Hondáról a Yamahára, mert azt mondták neki, hogy a Hondával könnyű nyerni, olyan jó
És ki ne hagyjam, mert a TT-t és ezt is már 2-3 alkalommal láttam és beszarás jó... MotoGP, olyan közel, ahogy még nem láttad:
Fastest
Ewan McGregor narrálása mellett, gyenge versenyzőkről szól, Valentino Rossi, Jorgë Lorenzo, Casey Stoner, Ben Spies...
Sziasztok! Van egy gyári f2-esre való teljesen újszerű hátsó lánckerekem. Nagyon olcsón adom. Akit érdekel az nyugodtan írjon vagy hívjon telefonon 06204222831
Egyébként szerintem kb. ugyanez a hatás érhető el, ha eggyel kisebb sebességfokozatot használunk a megszokottnál. (kivéve nyilván 1-esben)