Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hozzáteszem, hogy nekem nincs módosítva.

Egyébként szerintem kb. ugyanez a hatás érhető el, ha eggyel kisebb sebességfokozatot használunk a megszokottnál. (kivéve nyilván 1-esben)
Csak kíváncsiságból, így próbáltad már letudja forogni a 6.-at?
Na hááátttt eszméletlen vagy.....te tuti odafigyeltél az órán
Nem értem miért nincs értelme a +1-nek,az legalább hoz még annyit mint a -1 nem? Legalábbis ha a montenbike-ból indulok ki,ha annyit nem is hoz,de javít sokat még......
Peti, az gyíkfing. Én majdnem 40.000-t mentem a gyári lánccal.

most DID 525vx van fenn, aszongya a srác, ez nem fog elmenni annyit, mondom mennyit megy el, aszongya 20-30 körül, mondom akkor menjen el annyit, nem izgat, így is felébe került, mint a zvm.

Vannak legendák 100.000-t futott gyári láncokról (Vadász, Bandit 1250)
igaz, az már láncolajzós történet.

(imádok parasztosan beszélni, nézzétek el : aszongya, stb.
Elvileg jobban igénybe veszi a láncot, de ha jobban belegondolsz, akkor azt lehet mondani, hogy az áttétel-módosítástól az erő nem növekszik, csak alacsonyabb fordulaton áll rendelkezésre a magasabb fordulati nyomaték.

Hogy én milyen okos vagyok...
HAli,

A -1 bőven elég a +1-nek meg nincs értelme 46-os keréknél.
Így legalább friss lesz legalul is.
Az nekem is teszik, szerintem jól gondolod, de majd biztos írnak még tapasztalatokat.
Szia!

Mondjuk kerekezni én sem akarok,de az tetszik viszont mikor odahúzok neki és sikál a gumi :)) De a lényeg hogy akkor ez a -1 +1 még nem jár nagy erőhatással,de gondolom érezhetően sokkal jobb a gép........így gondolom nem is forog sokkal többet adott sebességnél pl:130-nál hogy többet is fogyasszon lényegesen.....jól gondolom?
Szia!
Én nem tapasztaltam, mondjuk ezzel az az áttétellel ez az első láncom, de kb 15000 km van benne, és hibátlan a lánc.
525 vzm2 ha jól emlékszem, meg én nem egykerekezgetek, mer fosok.
A megnövekedett erőtől nem nyúlik sokkal jobban/hamarabb a lánc?
szia,én 15-46 használok,szerintem ennél már nem érdemes jobban növelni a hátsó lánckerék méretét!Igy is sokkal jobb alul,felül meg amugy is brutál!
Stuntolni akarsz?
:)

-1;+2. Elég. Néha sok is.
5:50-től érdemes nézni, utána kapunk hasonló helyzetre igazán jótanácsokat is...

Mondjuk én a teljes sorozatot ajánlom, minden tavasszal megnézem

http://youtu.be/crLrJhj0Ezg
Most miért mondod?
Sziasztok!

Látom pont jókor írok és pont témába vágó a következő kérdésem!
Ugyanis pont gumicsere előtt állok elöl- hátul vagyis ennél kicsit bonyolultabb a dolog már szétszedtem az egész hátulját kiszedtem a kereket is le is csupaszítottam már és a felni már a fényezőnél is van , metál fekete lesz! :)
A gumik is megjöttek már két új Pirelli Angel , meg a fékbetétet is cserélem meg magát a nyerget meg a dugattyút is kiszedtem mindent nagy takarítottam!
Viszont a kérdésem: Én is lánckerék cserén bajlódom hogy legyen vagy ne legyen!
Én arra gondoltam hogy előre 15-öst , hátulra pedig 48-ast raknék! :)
Jelenleg 16 van elöl meg 45 hátul!
Szerintetek? :)
Azé az a kéztartás komoly... rendesen hajaz egy homár szálló angyal legyintésére..
valószínű itt gyorsabban ment mint ahogy lépni tudna :-)

jaaaj buckó be fog verődni
Néha meg csak úgy leugrik róla...
Jaja, viszont Lorenzot, valahogy film megutáltatja... idegesítő.
Rossi-t, meg aki eddig nem szerette (pl. én), lehet megkedveli, most már jobban bírom a búráját és nagyon drukkolok, hogy jövőre a Yamahánál ismét olyan legyen, mint régen és ne csak szenvedjen a szaros Ducattival...
Gondolom mindenki tudja, de azért érdekes, hogy azért váltott Hondáról a Yamahára, mert azt mondták neki, hogy a Hondával könnyű nyerni, olyan jó
Ha már róluk van szó... némi kanyartechnika
Rossi, Stoner.. Ja, kutyaütôk.
És ki ne hagyjam, mert a TT-t és ezt is már 2-3 alkalommal láttam és beszarás jó... MotoGP, olyan közel, ahogy még nem láttad:
Fastest
Ewan McGregor narrálása mellett, gyenge versenyzőkről szól, Valentino Rossi, Jorgë Lorenzo, Casey Stoner, Ben Spies...
Sziasztok! Van egy gyári f2-esre való teljesen újszerű hátsó lánckerekem. Nagyon olcsón adom. Akit érdekel az nyugodtan írjon vagy hívjon telefonon 06204222831
Ncore-on fent van, divx, 720-as és 1080 HD is, de még 3D verzióban is.