Szerintem nincs rá lakkozva,bár az enyém már biztos újra festett,ha megnézed látszanak a matrica peremei meg a fejidom környékén kicsit sérült matrica de csak picit.
A motorokon a felíratokat amit ugye fóliából ragasztanak az idomra azt a lakk alá teszik vagy mikor már kész a fényezés csak rá ragasztják a felületre?
Eladó a képen látható nikko racing sportkipufogó,nek kivehető hangtompító van benne szóval nem is hangos de nem is halk hanem kellemes hangja van,aki azt szeretné hogy azért jó kis hangja legyen a gépnek de ne fülsüketítő akkor neki való.
Szerintem az nem baj, legalább annyival később ér le kanyarban. Csak a másik oldalába ne érjen bele a lengővilla...
Vagy próbáld meg az összekötő bilincset kilazítva kijjebb forgatni az egész dobot, hátha úgy már tudnád kívül rögzíteni
Igaz az hogy a sima f4i cbr nek 4cm el hosszabb a hátsó lábtartója mint a sportnak?Csak még mindíg azon jár az eszem hogy ami volt ovális sport dobom simán fel tudtam fogatni a lábtartó külsejére ezt a kerek mivv gp dobot meg csak a lábtartó felfogató belső oldala felől tudtam rögzíteni.
bár az is érthető, hogy a matricát olcsóbb cserélni mint lakkozni ha megsérül.
franc tudja :-)
Szerintem nálatok is.
de valaki küldött képet aki matricát akart. Ott a képen olyan volt, mintha lakk után lenne ráragasztva.
tiéden hogy van?
Jaja, skacok Petinek leért Kakucsringen. Ez már a haladó szint ám!
Honda cbr600f4
Eladó a képen látható nikko racing sportkipufogó,nek kivehető hangtompító van benne szóval nem is hangos de nem is halk hanem kellemes hangja van,aki azt szeretné hogy azért jó kis hangja legyen a gépnek de ne fülsüketítő akkor neki való.
Ár:45000Ft
tel:06203417552
email:t9210@freemail.hu
15400Ft helyett csak 13800Ft
posta előre utalással 850Ft
utánvéttel 1200Ft
ha esetleg érdekel akkor dobj egy üzit.
köszi
Vagy próbáld meg az összekötő bilincset kilazítva kijjebb forgatni az egész dobot, hátha úgy már tudnád kívül rögzíteni