Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszem az meg van
A tankon a lakk alatt kell lennie, a többi elemen a lakk fölé van ragsztva gyárilag.
Mondjuk így is funkcionál :)
szerintem ezért kéne lakk alatt legyen, hogy ne sérüljön könnyen.

bár az is érthető, hogy a matricát olcsóbb cserélni mint lakkozni ha megsérül.

franc tudja :-)
Szerintem nincs rá lakkozva,bár az enyém már biztos újra festett,ha megnézed látszanak a matrica peremei meg a fejidom környékén kicsit sérült matrica de csak picit.
kawánál lakk alatt van.

Szerintem nálatok is.

de valaki küldött képet aki matricát akart. Ott a képen olyan volt, mintha lakk után lenne ráragasztva.

tiéden hogy van?
A motorokon a felíratokat amit ugye fóliából ragasztanak az idomra azt a lakk alá teszik vagy mikor már kész a fényezés csak rá ragasztják a felületre?
Nem mindenki tudja ám lekarcolni a kipufogóját a kanyarban...

Jaja, skacok Petinek leért Kakucsringen. Ez már a haladó szint ám!
Nikko racing sportkipufogó

Honda cbr600f4

Eladó a képen látható nikko racing sportkipufogó,nek kivehető hangtompító van benne szóval nem is hangos de nem is halk hanem kellemes hangja van,aki azt szeretné hogy azért jó kis hangja legyen a gépnek de ne fülsüketítő akkor neki való.

Ár:45000Ft

tel:06203417552
email:t9210@freemail.hu
Ezen a héten a MOTUL 7100 10w-40 4literes kiszerelésben akciós

15400Ft helyett csak 13800Ft

posta előre utalással 850Ft
utánvéttel 1200Ft

ha esetleg érdekel akkor dobj egy üzit.

köszi
oké
azé' csak óvatosan
Azt hiszem tudom kit is ültetek rá
Amálkának a csajokat hívjuk,de a lényeg,hogy súlyozd le
vagyis úgy érted nagyobb súlyú embert
akkor ültess fel rá vmi Amálkát,vagy mindjárt kettőt!akár úgy sztenderen is.és ellenőrizd le...
Még mindíg attól félek bele ne érjen valamibe
de mi baja lehet így?
majd kisérletezgetek vele,de lehet az összekötő cső hibája is
Szerintem az nem baj, legalább annyival később ér le kanyarban. Csak a másik oldalába ne érjen bele a lengővilla...
Vagy próbáld meg az összekötő bilincset kilazítva kijjebb forgatni az egész dobot, hátha úgy már tudnád kívül rögzíteni
Engem zavar mert nem akarom hogy gebasz legyen belőle
ha ennyire zavar
vagy fordítsd meg a bilincset dobon
nyilván más az átmérője...
Igaz az hogy a sima f4i cbr nek 4cm el hosszabb a hátsó lábtartója mint a sportnak?Csak még mindíg azon jár az eszem hogy ami volt ovális sport dobom simán fel tudtam fogatni a lábtartó külsejére ezt a kerek mivv gp dobot meg csak a lábtartó felfogató belső oldala felől tudtam rögzíteni.