Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem szarni rá. Bár ha erős csapatás közben rezeg izeg mozog stb akkor már más a tészta.
meg amúgy nem lehet hogy kicsit fel is fújom ezt a fejidom dolgot?
Holnap viszem a gépet szerelőhöz majd ő átnézi aztán ha olyan keresek egy közeli idomost
Az enyémen csak ki volt pattanva a fül, nem olyan gáz mint ami nálad van. A tuningot arra értettem, hogy pótlod a fület vagy megnézed hogy milyen más lehetőség van.
Normális idomoshoz kell vinni a fejidomot!Mivel ezt a fejidomot valószínüleg úgy legózták össze. (horror ára van a sérülésmentesnek bontottan is!) Az megcsinálja rendesen.De az is lehet hogy elhajt ha meglátja.Ha szerencséd van akkor csak a belsejét kell újrafújni!
és mit lehet így kezdeni vele?
Azért áll el mert javított a fejidom, méghozzá elég szarul!
És azt meg lehet valahogy buherálni?
Le van törve belül a fül,azért áll el...
egyik oldalt kicsit jobban el áll a bal oldalról
Már az idomod így áll el?

A képen kicsit jobban látszik amit írtam
A tuningot hogy érted?
Ha zavar tuningolj, ha meg nem akkor nem kell vele bajlódni.
Pityu: az enyém koppra ugyan ilyen mint a tiéd
Lehet hogy a fejidom részről hiányoznak azok a pöckök amivel hozzá illeszkedik a fekete takaró lemez mert azon van ilyen kis kampós rész
Úgy látszik a fejidomja nem gyári a motoromnak,itt vannak képek kicsit elálnak a műanyagok,szerintetek ez nagy gond?
Nekem van!
Magyar,papíron.
Valakinek nincs véletlenül cbr600 F4 vagy FS hez felhasználói kézikönyve?
Sugó-motor (Baja)?
Hello
nem tud valaki cbr fs\f4i-hez kormánykapcsolót? :S már mindenhol kerestem de nem találtam
sityu22: a hornet topikot javaslom inkább
Nagyon szepen koszonom nektek a segitseget. Adosotok vagyok
Davefer kollega linkelte a konvertert. Koszi. Na szoval a nyomatek 4.84 kg/m vagy 48.4 N/m. Egyebkent en ugy emlekszem 9mm a hengerfej csavar. Ugy kezd hogy belulrol kifele spiralis alakzatban huzod le a csavarokat eloszor 15 N/m aztan ujra kezdve belulrol kifele haladva 30 N/m es legvegul a 48.4 N/m. Sok sikert.
Hali! Az egyik ismerősöm motort szeretne venni, ezt a gépet nézte ki magának: http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hornet-6003544, tud esetleg róla valaki valamit?