Az enyémen csak ki volt pattanva a fül, nem olyan gáz mint ami nálad van. A tuningot arra értettem, hogy pótlod a fület vagy megnézed hogy milyen más lehetőség van.
Normális idomoshoz kell vinni a fejidomot!Mivel ezt a fejidomot valószínüleg úgy legózták össze. (horror ára van a sérülésmentesnek bontottan is!) Az megcsinálja rendesen.De az is lehet hogy elhajt ha meglátja.Ha szerencséd van akkor csak a belsejét kell újrafújni!
Davefer kollega linkelte a konvertert. Koszi. Na szoval a nyomatek 4.84 kg/m vagy 48.4 N/m. Egyebkent en ugy emlekszem 9mm a hengerfej csavar. Ugy kezd hogy belulrol kifele spiralis alakzatban huzod le a csavarokat eloszor 15 N/m aztan ujra kezdve belulrol kifele haladva 30 N/m es legvegul a 48.4 N/m. Sok sikert.
Hali! Az egyik ismerősöm motort szeretne venni, ezt a gépet nézte ki magának: http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hornet-6003544, tud esetleg róla valaki valamit?
A képen kicsit jobban látszik amit írtam
Magyar,papíron.
nem tud valaki cbr fs\f4i-hez kormánykapcsolót? :S már mindenhol kerestem de nem találtam